BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Pivot
Haftalık Maaş: $ 4 938
Rol: Sadece Maaş Alıyor
(BuzzerBeta)

DMI: 0
Boy: 6'8" / 203 cm
Potansiyel: all-star
Form: iyi
Uzaktan Şut: berbat Şut Menzili: zayıf
Dış Defans: berbat Top Tutma: zayıf
Top Sürme: berbat Pas Verme: korkunç
İçeriden Şut: iyi İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: vasat
Kondisyon: vasat Serbest Atış: vasat

bizede draft bu oyuncu geldi.Bu oyuncuyu geliştirmeye çalışacağız...

Haftalık Maaş: $ 4 236
Rol: Sadece Maaş Alıyor
(BuzzerBeta)

DMI: 9300
Boy: 7'2" / 218 cm
Potansiyel: en değerli oyuncu
Form: iyi
Uzaktan Şut: zayıf Şut Menzili: berbat
Dış Defans: korkunç Top Tutma: vasat
Top Sürme: işe yaramaz Pas Verme: korkunç
İçeriden Şut: vasat İç Defans: zayıf
Ribaunt Alma: vasat Blok Yapma: iyi
Kondisyon: korkunç Serbest Atış: vasat

Tecrübe: korkunç

500k'dan satılık. İsteyen olursa daha ucuzada verebilirim.

arkadaşlar yeni üye oldum ama iki gündür giremiyorum takımını henüz kurulmadı hazır olduğunda mail atacaz falan yazıyor..iki gün oldu hala mail gelmedi bu normal mi??

III.9 da takımlar yerlerine oturuyor, kopmalar başladı yavaş yavaş. İlk 5 ve geri kalanlar olarak ikiye ayrıldık. 5 maçlık bir kazanma serisine girdim. Hayat güzel :)

Kupada halen devam ediyorum.. Bu turda ülkede 117. olan takımla karşılaştım şansım az ama zorlucam :) Transferlere bir iki gündür hız verdim ve bugün bir kf ve bir sg aldım.. Uzun forvette 4 dakikaya takımda tabi teklif yükselmezse :) Ayrıca fevkalede antrenörümü yolladım 50 k maaş alıyodu haftalı yerine 12 k lık üst düzey aldım.. Fevkaledemize hizmetleri için teşekkürler.. Güne başladığım para 1,340k şu an oyuncu gelirse kalan para 227.. 3 oyuncu + 1 antrenör değiştim.. Oyuncular 33k 26 k ve 11 k lık oyuncular geldi ve böylelikle satışlar başlıcak.. Sene sonuna doğruda yedek kulubesini adam ettik mi tamamdır 3.lig bizimdir..

Abi mecburiyetten üst düzey aldım aslında maaşları dengelemek için.. Şu an 150k oyuncu maaşım var 3 oyuncu yollucam 135 k falan kalır.. -7k zararım oluyo haftada böyle eğer seçkin alsaydın veya fevkalede kalsaydı en az bi 25 k eksiye düşerdi her hafta.. Drafta 10k veriyorum bu son hafta vercem 10 puan yapıp grup gösterimi mi ne ondan yararlancam artık daha vermem herhalde.. Salonu genişletsem mi diye de düşünüyorum yüzde 99 98 oynuyorum her maç..

Salonu genişletip bilet fiyatlarını da artır. Bende sürümden kazanıyordum , seyircinin ayağı alıştıktan sonra artırcam fiyatları 18 haziranda :D

Benim fiyatlar tam ayarında 1 dolar artırdım bir ara zarar ettim gelmediler ondan sadece tribün yapcam :) Kupada yoluma devam etmeliyim ekonomi için ligde yedekleri oynatıyorum kupada asları ve istekliliğin hepsini vercem elerim inşallah :)

Arkadaşlar yine uzunca süre yazamadım :)
Antrenmanlarım harika gidiyor 21 yaşındaki oyuncumun dış defansını 20 yaptım bu hafta diğer 19lukların da 14 er dış defansı oldu :)
Artık birebir ve şuta döndüm yakıcam bu gezegeni :p

Hafta içi yaptığım Uf ve ŞG trasnferleri ile türkiye sırası 120 olan 3. lig takımını eleyerek son 64e kalan takımlardn biri oldum :) 4. ligden son 64e kalan 14 takım saydım ve genellikle şanslı kura ile kalmışlar.. Ben 2 tane 3.lig 3 tane 4.lig eledim yani pek parlak kuralar değildi :) Yeni rakibimi bekliyorum 2 veya 1. lig olmasın yeter 3.ligede razıyım ama 4 ten gelirse süper olur :)

Kısa forvet almıştık pek uzun sürmeyecek birlikteliğimiz kupa maçındaki saçma hareketlerinden dolayı satış listesine koydum her türlü zararı göze alıyorum.. 1 2 hafta para biriktirip takımımıza yakışır bir KF alacağız taraftarlarımız merak etmesin :)

Kupada istediğim oldu ve 4. lig ekibiyle yine eşleştim :) Hemde kendi konferansımdaki tkaımla şu an lider durumda ama kupada affetmem :)

Ayrıca müthiş bir antreman geçirdim Ribaunt antremanı verdiğim bu haftada, 1 oyuncum içerden şut , 1 oyuncum iç defans , 3 oyuncum da ribaunt antremanı aldı :)

Oturmadı kadro bir türlü. İstediğim oyuncuları satamıyorum. Bariz şekilde 1 ve 3 numaraya ihtiyacım var.
Genç pivotta geliştikçe gelişiyor. İlk sezonunda Türkiye Sıralamalarına girdi velet.

Kupada durmak yok yola devam :) ( yanlış anlaşılmasın aman )..

Bu sene kupadan elde ettiğim gelir 360000.. 8. tura geldik maşallah buraya kadar yeter bir kura şansı 2 tane 4. ligden çekersek ne ala 3. ligde olur ama bu sefer umut az son 32 yani bu :)

Genç bir oyuncu ile daha el sıkıştık belki çok para verdik ama 2 yıl içinde çok iyi bir KF olacak.. Para biriktirip çok daha iyi bir KF alacaz..

Bu arada takımımla ilgili en önemli gelişme 10 gün sonra 17.005 kişilik salonuma kavuşmamdır herhalde :) :) Ayrıca guardım rekor oyla All-Star a seçildi ve daha da güzeli bu sezonki Allstar benim salonumda :)

Ligde Play-Off yapacak takımlar belli oldu aşağı-yukarı..

Bu dakikadan sonra yerim garanti ve gelecek maçlarım play-off oynayacak takımlar ile. İlk 4 takımın kaybetmesi için heveslenen varsa kursağında kalır.. Takım olarak hepsine yedek çıkacağım 1 tanesi haricinde..

III. ligde şuana kadar çok iyi gidiyorum beklemediğim şekilde .Sene başında küme düşmeme hesapları yaparken şimdi play-off lara 3. sıradan katılıyorum.

Sezon biraz riske girmeye başladı. KKM ye kalmayı istemiyorum o yüzden bir uzun monte ettim takıma. Yeni gelen uzunun mevkisinde bulunan oyuncuyu da satılığa çıkarttım. İlgilenenlere duyurulur 155 binden listede.

Haftalık Maaş: $ 37 264
Rol: Düzenli İlk Beş Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 436900
Boy: 6'10" / 208 cm
Potansiyel: all-star
Form: becerikli
Uzaktan Şut: işe yaramaz Şut Menzili: berbat
Dış Defans: berbat Top Tutma: vasat
Top Sürme: vasat Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: heybetli İç Defans: heybetli
Ribaunt Alma: sansasyonel Blok Yapma: zayıf
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: üstün

Tecrübe: iyi

Mükemmel giden sezonum pivotumun 4 hafta sakatlanmasıyla bitti. 5.lik garanti artık. Gene de bir sürpriz kovalıcaz ama zor. Bu sezonu antrenmanla geçirip seneye bomba 2 transferle kafaya oynamayı düşünüyorum artık

Not: Eğer bu sene alttan gelen takımlar kalitesiz olmasa kesin batardım ben bunu da ekleyeyim tabi :) En büyük şansım bu oldu . Artık en büyük hedefim Qu ve Milan ı geliştirmek olacak :)