Cogito
0
Sezona ligde oynadığım 3 maçı kaybederek başlamıştım,sonra ligde oynadığım 2 maçı kazandım,kupada devam ediyorum,bütün imkanları kullandım başarı için Yeni aldığım antrenör Fevklade seviyesinde,kadroma takviye düşünmüyorum yüksek maaş ödediğim ve yeterince faydalanamadığım şutör guardımı satmak istiyorum,inşallah alan olur gelir gider hanesini tekrar + 'ya getirmek için bundan sonra sadece salonu büyütmek için para harcayacağım,birde geliştirdiğim birkaç genç oyuncum var,onlara antrenmanlar verip geliştirmeye çalışıyorum,takımımla ilgili son bilgiler bunlar
Salon büyüdüğüne taraftar sayısı artıyor mu yani mevcut salon full çekmeden salon büyütmenin mantığı var mı yoksa oransal mı işliyor yani mevcut salon % 90 doluyorsa büyük salonda %90 mı dolar.Yani diğer etkenler sabit kalmak kaydı ile 5000 kişilik salona 2500 kişi geliyorsa bir hafta sonra 10000 kişilik salona yine 2500 mü gelir 5000 mi gelir .
4. ve 3. liglerde aylık ortalam gelir ne kadar öğrenebilir miyim (lig ortalaması net geliri sormuyorum girdi ne kadar ortalama)
Birde oyuncu ilanlarında bilgileri sağlı sollu yazsak daha iyi olmaz mı bu şekilde sayfa 3-4 ilan mesajı ile dolabiliyor çünki.