BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Onur,

Önce draft ve gözlemcilik sayfasına girip gözlemcilik puanları satın alman lazım.Aldığın puanlara göre de oyuncuları gözlemleyeceksin.Gözlemlenen oyuncular hakkında rapor hazırlayacak gözlemciler.Sende beğendiğin oyunculara göre sıralama yapacaksın.

Tabi üst sıralardan seçim yapma hakkı ligin alt sıralarındaki takımların.Yani ligi 1.ve 2. bitiren takımlara çok iyi oyuncular çok nadiren düşüyor.Draft ettiğin oyuncular yeni sezonda kadroya katılıyor.Anlayacağın draft kolay iş değil hele ki ligde üst sıralardaysan iyi oyuncu gelmesi zor.

Daha ayrıntılı bilgi için oyundaki 'Draft ve Gözlemcilik' bölümünü okumanı tavsiye ederim.

Çok çok teşekkür ederim ligin üst sıralarında pek umudum olmadığından sevindim bu olaya çok çok teşekkür ederim bilgiler için :)

Bir de bu kadar kendini kaptırma :) ayrıca muhtemelen (takımlardan el değiştren olmazsa) konferans 2. olursun en kötü yarı final oynarsın oda en kötü ona göre yap planını

Sıfırdan takım kurup kayıpsız bir şekilde (sezon olarak) 3. lige kadar getirdiğim takımımı, sisteme uzun bir süre giremediğim için kaybettim. Bir an içim yandı. :) Tekrar başlamayı da gözüm yemedi şimdi. :)

En iyi oyun kurucum,1 dakka bile kısa forvet oynamamasına rağmen kısa forvet olmuş.Daha önce de şutör guard'ım aynı şekilde kısa forvet olmuştu.Nasıl oluyor bu saçmalıklar,anlamıyorum.

Satılık oyuncularım var

*Bu şutör guardım 600.000'den satılık
Haftalık Maaş: $ 69 267
DMI: 284900
Boy: 6'4" / 193 cm
Potansiyel: daimi all-star
Form: iyi
Uzaktan Şut: muazzam Şut Menzili: harikulade
Dış Defans: sansasyonel Top Tutma: üstün
Top Sürme: becerikli Pas Verme: berbat
İçeriden Şut: zayıf İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: berbat
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: işe yaramaz

*Bu genç uzun forvetimde satılık 5000'den
Haftalık Maaş: $ 4 540
DMI: 15000
Boy: 6'7" / 201 cm
Potansiyel: süperstar
Form: iyi

Uzaktan Şut: iyi Şut Menzili: zayıf
Dış Defans: değersiz Top Tutma: iyi
Top Sürme: değersiz Pas Verme: korkunç
İçeriden Şut: güçlü ↑ İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: işe yaramaz
Kondisyon: berbat Serbest Atış: değersiz

Şutör guardım satılık atılım babacan diye 26 yaşında iyi bir oyuncu ama kadro genişliği var şu anda 1000 dolardan satılık
Uzaktan Şut: işe yaramaz Şut Menzili: iyi
Dış Defans: iyi Top Tutma: iyi
Top Sürme: iyi Pas Verme: işe yaramaz
İçeriden Şut: korkunç İç Defans: vasat
Ribaunt Alma: işe yaramaz Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: korkunç Serbest Atış: zayıf

Kazım Aydın genç pivotum 5000dolardan teklif almak istiyorum 18 yaşında daha :)
Haftalık Maaş: $ 4 364
Rol: Sadece Maaş Alıyor
(BuzzerBeta)

DMI: 8500
Boy: 6'7" / 201 cm
Potansiyel: ilk beş oyuncusu
Form: zayıf

Uzaktan Şut: işe yaramaz Şut Menzili: vasat
Dış Defans: korkunç Top Tutma: berbat
Top Sürme: iyi Pas Verme: korkunç
İçeriden Şut: iyi İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: işe yaramaz Blok Yapma: iyi
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: vasat

Güven cabbar pivotum yine 5000den satılık

Haftalık Maaş: $ 3 868
Rol: Yedek
(BuzzerBeta)

DMI: 14500
Boy: 7'0" / 213 cm
Potansiyel: ilk beş oyuncusu
Form: vasat

Uzaktan Şut: korkunç Şut Menzili: korkunç
Dış Defans: değersiz Top Tutma: iyi
Top Sürme: iyi Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: vasat İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: işe yaramaz
Kondisyon: becerikli Serbest Atış: üstün

Tecrübe: berbat

birde antremanın olması için kaç gün beklemek lazım 1hafta mı :)

Yeni sezon ne zaman başlayacak? Gerçi yazılanları takip ederim; ama yine de bilgilendirirseniz, sevinirim. :) Yarım başlamak istemiyorum.

Ekleme: Sanırım yeni başlamış. Diğer sezon martı bulur sanırım. :)

Sezona ligde oynadığım 3 maçı kaybederek başlamıştım,sonra ligde oynadığım 2 maçı kazandım,kupada devam ediyorum,bütün imkanları kullandım başarı için :) Yeni aldığım antrenör Fevklade seviyesinde,kadroma takviye düşünmüyorum yüksek maaş ödediğim ve yeterince faydalanamadığım şutör guardımı satmak istiyorum,inşallah alan olur :) gelir gider hanesini tekrar + 'ya getirmek için bundan sonra sadece salonu büyütmek için para harcayacağım,birde geliştirdiğim birkaç genç oyuncum var,onlara antrenmanlar verip geliştirmeye çalışıyorum,takımımla ilgili son bilgiler bunlar :D