BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

onur kovacağın oyuncuya tıkladığında kov seçeneği çıkıyor zaten. ama satış listesinde olan oyuncuyu kovamazsın şuan satış listesindeyse. 3gün içinde satılmazsa listeden düşüyor zaten o zaman kovarsın.

Bir de paramız var transfer yapamıyoruz arkadaş kafayı yiyecem. 500bin ayırdım transfere, 250-300binlerden 1 oyun kurucu 1 de iyi pivot almak istiyorum. Varsa satmak isteyen arkadaş haber versin.

onur kovacağın oyuncuya tıkladığında kov seçeneği çıkıyor zaten. ama satış listesinde olan oyuncuyu kovamazsın şuan satış listesindeyse. 3gün içinde satılmazsa listeden düşüyor zaten o zaman kovarsın.

Bir de paramız var transfer yapamıyoruz arkadaş kafayı yiyecem. 500bin ayırdım transfere, 250-300binlerden 1 oyun kurucu 1 de iyi pivot almak istiyorum. Varsa satmak isteyen arkadaş haber versin.

Transfer dönemi ne zaman bitiyor ?

Transfer dönemi diye birşey yok benim bildiğim,yani istediğin zaman transfer yapabiliyorsun ama belli bir zaman var play off'lardan önce o zamandan sonra yaptığın transferi play off'larda oynatamıyorsun sadece böyle bir kural var diye biliyorum ben.

Bayram bırak üst-düzey antrenörü seçkin düzeyinde al bence , tabi eğer adamını geliştirmek istiyorsan :) Ayrıca tek pozisyon antrenmanı verirsen daha hızlı gelişir istersen Murat abiye sor o daha iyi bilir bunun etkilerini :)

Kutay bey, transfer dönemi hiç bitmiyor sadece playofftan 3 gün önceye kadarki süreçte aldığın oyuncuları playoffta oynatabiliyorsun sanırım :)

Murat abi ; Medley :D

Erdoğan abi çok çok sağol birde ben bir oyuncuya teklif yaptım malesef pişman oldum adam 34 yaşındaymış nasıl vazgeçebiliyorum ya da vazgeçebiliyomuyum :(

Bu arada nazar değmesin 3te3 le başladım lige :) En sağlam rakibin oyunu boşlaması sayesinde çıkabilirim bile :) Playoff öncesi bir pivot takviyesiyle biter bu iş ...

Eyvallah Emre,şimdi salonu büyütüyorum gelirlerimi arttırmam lazım,yeni bir antrenör alırım senin dediğin gibi,birde benim efsane potansiyelli oyun kurucum var 23 yaşında geliştirme önceliğini hangisine versem acaba

Bak mesela ben geçen sezon 18 yaşında süperstar şg aldım , onu geliştiriyorum ;) Verimli antrenman alırsa ileride İtalyan milli ye bile gidebilir :)

Cristian Murcia (4143518)
Uzaktan Şut: zayıf Şut Menzili: berbat
Dış Defans: vasat Top Tutma: iyi
Top Sürme: iyi Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: iyi İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: iyi
Kondisyon: güçlü Serbest Atış: iyi

Parası çok olan abilerimizden ricam şu adama 31000dolar verip almanız mallığıma gelip yaşına bakmadan teklif yaptım zaten kenerda 100 000dolarım var yazık valaha bana :)