Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C Grubu (Dominik, Finlandiya, Yeni Zelanda, Türkiye, Ukrayna, ABD)
Finlandiya'nın dışarıda kalması beni ayrıca mutlu etti Finlandiya; taraftarı ,oyun temposu herşeyiyle turnuvaya renk kattı.Finlandiya maçını izleyip heyecanlanmadığımı hatırlamıyorum (ABD maçında da ABD heyecanlandırmıştı ) Şimdi kazanıp yarı final yolunda ABD'den kaçmamız gerekiyor fakat karşı tarafta Litvanya'nın 3.olma ihtimali var bu akşamki sonuçlara göre.
Avustralya,Litvanya,Slovenya ben Avustralya'yı tercih ederdim.Daha çok 3 numara ve uzunlardan katkı alan bir takım.Slovenya çok etkili kısaları var ve farklı tarz oyun oynuyorlar çok tempolular. Litvanya ciddi sıkıntılar içerisinde fakat buraları sıkça oynamış bir takım.Akşamki sonuçları merakla bekliyoruz.
Aşağı yukarı beklediğim gibi oldu . Yeni Zelanda 3 veya 4 , Finlandiya dışarıda kalır , Dominik sürpriz değil asla diye düşünmüştüm. B grubundaki rezilliğimi burada kurtardık biraz. Finlandiya taraftarı gerçekten çok özeldi .Dominik hedefine ulaştı , Yeni Zelanda güzel bir geri dönüş yaptı hazırlık maçlarındaki performanslarını son 2 maç hatırladılar.