Chuck Davis

En iyi 6. adam diye bir ödül varya işte bu ödül kendisinin bu sene.Bazı maçlarda 6. adamlığı geçip,sazı tek başına eline almışlığıda var.Eline ve yüreğine sağlık chuck.
 
7. ya da 8. Yabancı olarak kalmalı. Hücumda çeşitliliği ve oyun bilgisi çok üst düzey.
Ayrılırsa da sezon boyu verdiği ve özellikle Eurocup'ta verdiği katkıyı hiç unutmayacağım.
 
Eğer takımdan ayrılırsa en çok üzüleceğim iki üç oyuncudan biridir. Umarım seneye de bizle olup euroligde de oynama şerefine erişir.
 
Kendisini tebrik ediyorum.Lasme'nin verdiği mücadeleye ortak olarak yükü paylaştılar.Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim..İkisinin yanında bir Kerem Gönlüm olsa biz bunlara yine ecel terleri döktürürdük.
 
Chuck Davis takımda kalırsa sevinirim. Stili çok estetik, telaşsız. Bırakacaksa da Ege Arar'ı yetiştirsin. Keşke 2013 yılında Banvit final serisinden sonra takıma katılsaydı.
 
Geldiğinde acaba dedik ancak sahaya öyle bir mücadele ve yürek koydun ki her zaman hatırlanacaksın.Sağlığın el verirse kariyerindeki ilk Euroleague maçını bizimle oynamanı temenni ediyoruz.
Tanım:Basketbolun,onun için icat edildiği bir oyuncu.
 
20 sene sonra geriye baktığımızda en çok hatırlayacağımız oyuncu olacak. Adam basketbolu bıraktı geldi oynadı Eurocupı kazandık. Müthiş karakter müthiş hikaye. Adamın basketbol bilgisi muazzam
 
Sezon ortası, yılın piyangosu bize vurdu. Büyük ikramiye Chuck. Onun yerine başkası gelse, şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Belki bugün üzgünüz ama 2-3 milyon dolarlık ek bir kaynakla, önümüzdeki günlerde daha da farklı şeyler konuşuyor olacağız.Teşekkürler Chuck. Seneye , kesinlikle kalmalı.Daha az maç ve dakika ile performansı katlanır.
 
Geldiğinden günden beri her maçta Adamsın Chuck Davis diye sevinmekten yoruldum valla, süper adamsın... Bu kadar zeki ve yetenekli bir adamı kadromuzda tutmamak büyük hata olur. İnşallah kalırsın.

Geldiğinde de çok sevinmiştim, ilk günlerde Banvit'teki günlerini hatırlatıyor diyordum, adam o günlerinde üstüne çıktı, o zaman bu kadar savunmada canla, başla mücadele etmiyordu...
 
Ne yapıp edip ikna etsinler,1 sezon daha onu yormayacak bir planlamayla-mesela yalnızca euroleague'de oynayabilir-bizimle kalmaya devam etsin.
Zaten çok beğendiğim bir oyuncuydu yıllardır,çokta iyi bir karakter olduğunu görmüş olduk
 
Çok seviyorum bu adamı.
Yukarıda bir arkadaş yazmış. "Bir guardın pivota evrilmiş hali." diye.
Çok beğendiğim için geride kalmasına gönlüm razı olmadı. Hatta ekleme yapayım "çok zeki bir guardın pivota evrilmiş hali" bence. Fenerbahçe serisinde iki takımın oyuncuları arasında bence en kaliteli oyuncu Chuck Davis idi. Adam saf basketbolcu, saf fundamental. Hücumda yapmadığı şey yok. üçlük, orta mesafe, sırtı dönük oyun vs. Her şey mevcut. karakter olarak da on numara, takıma uyumu üst düzeyde. Bence de mutlaka kalması gerekir, dakikaları azalırsa daha faydalı olur.
 
Basketbolu bırakabilirim demişti seneye hakkında ama kesinlik kazanmadı değil mi? Forumda seneye emekli olacak yazısına denk geldim bir kaç yerde. Kontratındaki opsiyon bize mi ait oyuncuya mı? Tabi ki çok seviyorum. Bu sene yaptıkları çok özeldi.Banvitteki Chuck´tan böyle farklı bir şekilde harika ötesi bir katkı hiç beklemedim.
 
Sezon başında Dorsey'in yerine bu karakterli aslanı alsaymışız çok daha iyi olurmuş. Geçte olsa gelip biz güzel duygular yaşatmasına sebep olduğu için kendisini yürekten alkışlıyorum.
 

Üst