Chuck Davis

Chuck'ı ne yapıp edip ikna etmeli.
Euroleague'de oynamayı fazlasıyla hak ediyor.
Kesinlikle kendisini de çok yormayacak bir planlamayla kalmalı.
Bu arada bikaç yerde kesin basketbolu bırakıyor gibi konuşulmuş,Eurocup zaferinden sonra önümüzdeki sezon Galatasarayla devam edecek misin diye sorulduğunda umuyorum diye bir cevap vermemiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum..? Yaşı da henüz çok değil kendisini çok bitik hissetmiyorsa bence bırakmak gibi bir hata yapmamalı,zira aklıyla,fundamentaliyle bile ciddi fark yaratıyor.Birçok maçta o olmasaydı tıkanan hücumları açamazdık
 
Kerem'İ çift el smaçla tam üstünden poster etti valla eski haline döndü. Bide üstüne 3tane blok yaptı. Kesinlikle seneye devam etmeli. Birebirini savunmak çok zor cidden.
 
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum Lasme'den bile pota altında daha fazla etkili olmaya başladı hemde daha fazla süre almaya başladı. Moerman ve Chuck şu anda ligin en iyi saf 4 numarası bence.
 
Bu başlık bu kadar geri gitmesin :)

Chuck seneye takımda kesinlikle kalmadı. Defans bilgisi de son Karşıyaka maçında görüldüğü üzere gayet yeterli. Sadece eurolig için düşündüğümüz oyuncu olacak ve bence çok fark yaratacak. Uzun yıllar eurocupta oynadı şimdi de eurolig de izleyelim.
 
Mutlaka ikna edilmeli ve seneye Euroleague böyle bir oyuncudan mahrum kalmamalı.
Sadece Eurolegaue'de 15 dk oynasın yeter.
Ergin Ataman ikna et şu adamı !!
 
Zekâsıyla dövdü antici mal etti hücumda. Fizik açıdan da sorunsuz oynayınca büyülüyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Kesinlikle kalmali. Her halukarda fark yaratiyor. Yedekten gelip cok fark yaratacak oyunculardan biri. Ayrica isvicre cakisi gibi. Cok silahi var. Kilit acici gibi dusunun
 
8.yabancı olsun demiştim ama yanlış söylemişim,hata etmişim.
6 yabancı arasında olmalı.
Gerekirse twit atalım, para toplayalım ama takımda kalsın abi vallahi kalsın ya...
 
Olmasını istediğim kadrolara da hep yazdım; bu adam sağlıklıyken bir yaz kampından geçerse seneye rotasyonun en önemli parçalarından olur. Banvit dönemini hatırlamak gerek Davis'in.
 
Chuck Davis geldiginde çok sevinmiştim, beni hiç yanıltmadı... Onun için eski günlerini hatırlattı diyordum, şuan dahada iyi, kesinlikle kalmalı. Bu kadar çok hücum silahı olan bir uzun bulamayız.
 
Chuck bence eurocupu almamızda micov,lasme ve mccolumdan sonra gelir. Her zaman işini disiplinle yapmış bir oyuncu. Uzun yıllardır izlediğimiz pisliğe bulaşmayan aldığı paranın hakkını veren bir oyuncu. Helal olsun sana.
 
Defoları olsa da hücumda bu kadar alternatifi olan uzun piyasada çok az. Süresini iyi ayarlarsak kesinlikle faydalı olur. Ayrıca takıma uyumu da harika...
 
Seneye euroleague icin,muhtemel bi sakatliga karsi lig'de de oynayabilmesi icin 1 sene daha mutlaka 8.yabanci olarak anlasilmali. McCollum-Micov-Davis. Gerisini sutla. 5 kaliteli yabanci ve 2 kaliteli Turk al olay biter
 

Üst