Chuck Davis

Euroleague için 8. Yabancı Kontenjanı kullanacaksak hiç maceraya gerek yok. Davis ile yarın sözleşme imzalayalım. Karakterli oyuncu lazım bize. Bı Adam kadar karakterli oyucu da az gelir.
 
Büyük tecrübe. Nerede hangi hareketi yapması gerektiğini çok iyi biliyor. 2. çeyrek ortasında 3 faule ulaşıp maçı o şekilde tamamlamak, 35 dakika oynamak üstüne geri adım atmamak Chuck'ı tanımlayan parametreler oldu.
 
Seneye kadroları yaparken artık net 8. Yabancı chuckı yazalım. Zaten kendi bırakmak istemezse biz bırakmayız. Çok yönlü Atamanın sevdiği tarz biri, oyun aklı yüksek en en önemlisi...
 
Adamın yüzünden sempatiklik,sevimlilik akıyor işini yapıyor sahada.Yıllarca Banvit maçlarında çok çektirdi bize orta mesafeleri ile keşke daha genç yaşta alabilseymişiz.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu macta 5 asist yapmis. Ayrica bu macta dis sut, birebir, orta mesafe ve post oyunlari ile sayi bulmus. Hucumda bu kadar cok yonlu bir oyuncuyu kaybetmemek lazim. Oyuna girdikce ribaund katkisida artiyor.



GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sen neymişsin be Chuck helal olsun Maşallah nazar değmesin aslanıma..
Sırtı dönük oynar, birebir oynar, asist yapar, bizimle savunma isteğide kazandı, şut atar üçlük-orta mesafe, faul atışları iyi daha ne olsun ya
 
Bu seneki kadrodan takımda kalması gereken 5 adam sayıyordum. (Vlado, McCollum, Sinan, Göksenin ve Lasme) Ancak, öyle bir katkı verdi ki 6. adam olarak Chuck'ı da yazmak farz oldu.
 
O nasıl bir top sürüştür ?
O nasıl bir ters turnikedir ?
Bunu Avrupa'da yapacak kaç uzun var?
Seneye takımda olmalı.
Muhakkak olmalı.

TOFAŞ seneye ligte olacağı için Orhun Ene ve Mejia ile birlikte olmak isteyebilir.
Ama Eurloeague kartıyla onu ikna etmeliyiz bir şekilde...
 
OAga5D.jpg


Bu kadar özel oyunculuk yetenekleri barındırıp, bu kadar da muhteşem bir profesyonellik anlayışına sahip olan bir oyuncunun kariyer tablosunun bu şekilde olması da kendisi adına büyük talihsizlik... Hele nice şanslı kazmaların ne kariyerler yaptığını da gördü bu gözler.

Beşiktaş maçında yine resitalini sundu, onu izlemek çok büyük keyif. Bu ülkeye tarihte çok önemli basketbolcular gelmiştir ama Chuck kadar keyif vereni cidden çok azdır, parkede onu izlediğimiz her anın tadını çıkaralım...
 
Kaan Kural: " Hoh hoh hoooo Chuck Davis" dünkü maçta çok kez bunu duyduk. Çok daha önceleri bizim takıma gelseymiş keşke. Bu karakterli oyuncu sayısı çok az bulunur. Helal olsun aldığı paraya. Topu sürüp potaltında Elonu ve Hamilton'ın bloklarının arasından topu iki elinde çevirip ters nasıl bıraktı, defalarca izledim hala kafam karışık :) . Tam dayaklık İsmail Şenol'da inanılmaz Chuck Davis deyip durdu :) .
 
Chuck gerçekten ara transferlerde yaptığımız bu zamana kadar ki en iyi transfer diyebiliriz. Ama hocanın aklında tilkiler dolaşıyor olabilir. Seneye bizimle kalır mı ondan emin değilim.
 
İyi bir yaz kampı ve ve ardından son sezonunda doyur bizi post oyunlarına Chuck!

Euroleague bileği yumuşak uzun görsün!

Şu takımda bilegi yumuşak diye Erceg'i seyrettik ya yanarım ona yanarım! İlk temasta o yumuşak bilek darmadagın oluyordu ben de ekran başında perişan...
 
Tam sağlıklı bir Chuck Davis almak için 2-3 m dolar parayı gözden çıkarmak lazım.50.000 dolara bulmuşuz çok oramız buramız oynamasın :) Sadece Euroleague'de oynasın, aslanı fazla yıpratmayalım.
 
Su adam 1 sene daha oynamali. Macta 4 asist yapti. Schilb'e yaptigi bir asist var. Sayi olmasada pota altinda Schilb'e verdigi pasi cogu oyun kurucu veremez. Cok iyi saha gorusu var. Post oyunlari oyunda iyi olmadigimiz zaman cilingir gorevi goruyor.
 

Üst