Cleveland Cavaliers vs. Orlando Magic

Eser Abi, Allah aşkına faul var mıydı orada?

Neyse, hak eden kazandı.

Bu arada, şu maçta Orlando'yu tutmamın sebebi asla Hedo değil. Magic'in daha iyi basketbol oynadığını düşünüyorum, biraz da LeBron'a geçilen iltimaslar.
 
Gazanfer'i gözlerim aradı ama yorulmuş olcak bugün yok ortalarda :) Orlando maçı kazandı ama en kritik zamanlarda Hedo 0 isabet 2 asistle oynadı bu kez arkadaşları tekneyi devraldı. Orlando son dakikaya 6 sayı önde girsede Lebron yine küçük çapta kalp krizi geçirtti bana. Hele son top havadatken.
3-1'den seri çeviren 8 takım varmış şu ana kadar. 9 olmayacak inşallah :)
 
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Eser Abi, Allah aşkına faul var mıydı orada?

Neyse, hak eden kazandı.

Bu arada, şu maçta Orlando'yu tutmamın sebebi asla Hedo değil. Magic'in daha iyi basketbol oynadığını düşünüyorum, biraz da LeBron'a geçilen iltimaslar.

Fauldü desem Cavs benim bu iletimle tahkime gidemeyeceğine göre boşver:=) olan olmuş ama şu iki maçda hakemler Orlandoya inceden çalıştılar
3-1 den dönermi döner valla, gün gelir devran döner o şutlar girmez diye bekliyoruz işde.Böyle bir şut takımı anca Wnba finalini hakediyor ne bu be 30 tane üçlük mü atılır her maç,Euroleague e çevirdiler canım NBA imi :=)
 
Onu bunu geçtim de Alston coşmuş resmen..Pietrus da her zaman olduğu gibi yine kenardan gelip çok başarılı bir maç ortaya çıkarmış ayrıca..Cavs'a yol görünmeye başladı artık..
 
Gözlerim kapanmak üzere oluyor alston'tan bir üçlük ayaga kalkıyorum :) Bu seride rengim orlando'dan yana ve onlar benim yüzümü kara cıkarmıcaklar sanırım.Hidayet tam bir maestro gibiydi.Sutuna olan güveninde biraz sorun olsada onun dısında herseyi yaptı adam.LeBron yok artık dedirticek sandım bi an yüregim agzıma geldi ama bu seri bence bitti :) en fazla 4-2 olur.
 
Basketbol ''takım'' oyunudur ...
Cavs sezonun en iyi galibiyet yüzdesi sahibi , Detroit ve Atlanta serilerinin süpürgecisi , bu kadar havalanırsan işte böyle madara olursun.Orlando'yu kınıyorum , sen nasıl King ve saz ekibini hem deplasmanda , hem evinde böyle duvardan duvara vurursun ayıp be ayıp !!!
Hakemler 5. maç için LeBron'a özel faul şekilleri hazırlamaya başlamışlar.Umarımda egoları doymayan ve sahada ki herkese düşmanca bakan James önümüzde ki maçta 60 sayı , 20 ribaund ve 15 asist ile oynar.Ama basketbolun adaleti , takım oyununun zaferi her zaman ''hakedeni'' galip çıkartacaktır ...
 
Lebron ve arkadaşlarını hakemler bile kurtaramadılar.
Lebron istatistik yapadursun Orlando Doğu şampiyonluğuna ve NBA finaline doğru gidiyor. E artık Clevland da Lebron'un istatistikleri ile kendini tatmin eder. :)

Bundan önceki maçlarda mağlup olmadan buraya gelen Clevland fazla havaya girmiş. Herkese yaptıkları savunmayı Orlando'ya karşı yaparak maç kazanamayacaklarını anlamamışlar daha.

Magic süpürgeyi eline aldı ve kazanacağı maçı bekliyor.
Artık Clevland elenince finali izlemesi için Lebron'a Digitürk,kablolu yayın,D-Smart vb. yayın frekanslarını göndeririz bir buket selam ile birlikte... :p
 
magic1.jpg


Takım Oyunu , Hırs , İnanç = Galibiyet ...
 
Eeee seri sonunda Eren sen mi alacaksın Digitürk paketini LeBron'a yoksa sen mi Abdullah ? :)

Birşey yapmazsanız ben çatı antenini yollarım LeBron'a NTV onunla da çekiyor nasıl olsa... :p
 

Üst