Cleveland Cavaliers vs. Orlando Magic

Maçın başında teknik faulu vermeyen hakemler niyeti belli etmişti zaten...
Gerçekten çok yazık...
Ama... Orlando bu seriyi geçecek inşallah!
 
Hakemler sayesinde Kobe'den soğudum, şimdi de hakemler sayesinde Lebron'dan hızlıca soğumaya başlıyorum.
Maçın hakkı kesinlikle bu değildi.
Hakemlerle maç kazanılması hoş değil hele de Nba'de hiç hoş değil.
Şavaşmayınız, Hakemlere para yatırınız Orlandolu kardeşlerim demek istiyorum.
 
Gerçekten gecenin asıl yıldızı olmayı hakeden Hido'nun elinden gecesi çalındı.Ama napalım sağlık olsun Orlando çok iyi takım oyunu oynuyor bana göre Cleveland'dan.LeBron'da çok istiyor finali ama Hido bence en çok isteyen kişi.
 
Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":2zkz7u83]Ben zaten anlaşma ile beraber sözümü vermiş sayılıyorum.
Burak ve Veysel'i bekliyoruz şimdi... :)

Veysel yoksa ben varım. 8) Tabii kabul ederseniz. ;)[/quote:2zkz7u83]

Tamam, sen katıl o zaman.
Aynı şartlar senin içinde geçerli. :)
Tamam mıdır ?
 
bir dakka yaa ben vardım iddia da kabul etmiştim yani burak demişti diye ben bir daha tekrarlama gereği duymadım :) ama saadet isterse katılabilir bize tabi sizde kabul ederseniz :)
 
3. mac ilk periyod sonucu 24-17

orlando evine donmus olmaktan cok mutlu, oyle ki howardin erken faul problemine girmesi bile kesemedi hizlarini.

diger tarafta ise lbj, finali ne kadar istedigini israrla gostermekte, ve hakettigini de..
 
hidayetin saha ici isabeti yok, howard ilk yarinin buyuk bir bolumunu benchte gecirdi, buna ragmen, ilk yari bir sayi orlandonun ustunluguyle gecildi.

sebep ise, oncelikle alston seri baslamadan once bahsettigimiz kisa sureli skor patlamalarindan birini yasadi ve 11 sayilik katki verdi, bunun disinda mikael pietrus ve gortat da kenardan buyuk direnc getirdiler orlandoya, ozellikle gortat in, lbj ye yaptigi iki blok da gorulmeye degerdi.

howardin daha fazla oyunda kalmasi, ve hidayetin sutlarini sokmaya baslmasi, orlandonun galibiyet icin oncelikli sartlari.

clevaland cephesinde ise, 23 numara oyle yalniz ki;
ornegin 2. periyodun son dakikasinda, tum orlando savunmasini kendisiyle beraber surukledi potaya ve gibson a antremanda bile bulamayacagi rahatlikta bir sut hazirladi, ama kendisi adina yine husran..

biraz fantezi gibi ama, pavlovic ya da smith gibi isimlerden ekstrem katki gelmezse, cleveland in isi cok zor ikinci yarida..
 
99-89.Cleveland'lı arkadaşlara geçmiş olsun :)

Hidayet 13 sayı 10 ribaund 7 asist.Şutları girmedi bugün ama takımının ribaund ve asist lideri oldu.

Ah ah.LeBron o mucizevi üçlüğü atmasa 2 gün sonra süpürecektik Cavs'i :)

Biz bu seriyi 4-1 alırız.Çünkü Cleveland takım olamamış hala.LeBron'un 40 üzerinde attığı maçları alırız demiştim öyle de oldu.Son saniye üçlüğüyle beraber 35 sayı attığı maçı kaybettik.Serinin kilit noktası bu.LeBron'a destek gelmeyip bu kadar fazla bireysel oynamaya çalışırsa Cleveland'ın işi çok zor.

Benden bu gecelik bu kadar.Herkese iyi geceler,yeni uyananlara günaydın :)
 
Dün gece(Sabah desem daha iyi çünkü uyumadan işe geldim :) ) güzel bir maç oldu ve Orlando takım olmanın karşılığını aldı. Ancak ben Lebron'un neden bu kadar kollandığını anlamıyorum. Maçın son dakikası, Lebron üçlük atıyor, Howard tertemiz bir blok yapıyor, Lebron'a temas bile yok sadece topa müdahele ve Lebron 3 serbest atış kullanıyor. Yine maç içinde Hido Lebron'a dokunmuyor bile ve yine serbest atış çizgisinde Lebron. Biraz daha abartıp Lebrona karşı sert esen rüzgara bile faul çalacaklar. Benim normalde Miami'ye karşı sempatim var. Ancak bu seriyi Orlandonun alacağını düşünüyorum. Gönlüm biraz da Hido'dan yana. Orlando takım oyunu oynuyor, Cleveland Lebron'un eline bakıyor. Lebron'u severim. Basketbolun böyle yıldızlarla güzel olacağına inanıyorum. Ama açık bir şekilde kollanıyor saha içinde.
 
Bu maçda bence Le Bron a ve Cavs a düdük çalmadılar,hatta Hedo nun ve Dwight ın çizgiye gitme sayılarına bakınca hele hele Delonte nin Hedo ya bazılarında dokunduğundan şüpheli olduğum baskı sırası faulleri falan bence gayet ortada hatta ev sahibni kollayan kararlar çokdu,
Le Bron a bir kişi yardım etse Cavs alırdı maçı ama olmadı
2-2 dönerler Cleveland a bence ama Magic den bu performansı bile beklemiyordum
 
sonuç bir kez daha gösterdiki sadece lebron ile bu iş olmaz!!!
hedo ne kadar kötü şut atsada ribaunt ve asistleriyle bu takımın en önemli oyuncularının başında geldiğini gösterdi.
herkes orlando-denver finaline hazır olsun:)
 
Eser Atalay' Alıntı:
Bu maçda bence Le Bron a ve Cavs a düdük çalmadılar,hatta Hedo nun ve Dwight ın çizgiye gitme sayılarına bakınca hele hele Delonte nin Hedo ya bazılarında dokunduğundan şüpheli olduğum baskı sırası faulleri falan bence gayet ortada hatta ev sahibni kollayan kararlar çokdu,
Le Bron a bir kişi yardım etse Cavs alırdı maçı ama olmadı
2-2 dönerler Cleveland a bence ama Magic den bu performansı bile beklemiyordum

ooo beyim sen yaşıyormusun.. orlando dua etsin elemedik onları :) hedo nun o mucize şutu girmeseydi, hedo şimdi alanyada güneşleniyordu:) ama bu saatten sonra tabii orlando tutulur.. seri ohio ya 2-2 dönerse direkt 4-2 olur ama.. serinin en kritik maçı her zaman olduğu gibi 4. maç..
 

Üst