Cleveland Cavaliers vs. Orlando Magic

Ben bu seriyi değilde Lakers serisini merak ediyorum sonucu belli degil acaba kimle final oynicaz :roll:

Alperen duanla buralara gelmedik bedduanla elenelim :p


Bu lafı cok seviyorumm Şampiyon oldugumuzda baska versiyonunu kullanacam :)
 
Yüzde 90 Clevland Yüzde 10 Orlando.

Burada da Howard'dan insanlık dışı performanslar görürsek eğer o yüzde 10 gerçekleşir.
 
salih ve alperen elinize saglik, cok guzel olmus degerlendirmeler.

ozellikle alperenin, sezon icerisinde oynanan maclara dair verdigi istatistikler serinin kilit noktasi. seriye dair umudum az olsa da, ayni senaryonun gerceklesmemesi icin sebep yok.

bu noktada, cok klise olsa da, ilk mac cok onem arzediyor. oyle ki, son sampiyonu 7. macta 20 sayi farkli yenen bir takim var cavaliers in karsisinda, ve cleveland net favori gozukmesine ragmen, ilk mactan cikacak bir galibiyet psikolojik ustunlugu orlandoya tasiyabilir.

orlandonun en buyuk problemi, oyun sikistigi zamanlarda guvenebilecek bir ele sahip olmamalari, hidayetin de dunki gibi performans gostermesini beklemek, pek de makul bir istek olmaz orlando cephesinde.

o yuzden kilit nokta alston in gosterecegi performans, zaman zaman oyundan kopsa da, kisa sureli skor patlamalariyla yapacagi katki, orlandoyu oyunda tutabilecek tek faktor. hayir farkindaysaniz, howardi beslemesi gibi ihtimalleri gozonune bile almiyorum, fazla iyimser olmamak adina.

10 yaslarindayim, cumhuriyet gazetesi, ikinci spor sayfasinin sol kosesinde nba skorlarini veriyor gun asiri, magic tarihinin en iyi kadrosunu yakalamis, benim de gonlumu ilk defa bir basketbolcu calmis, performansiyla degil de, soylenisi cok karizma olan ismiyle, anfernee hardaway..

simdi nereden nereye, yine bir konferans finali ve turkoglu.. ve ben gectigimiz sure zarfi icinde, bir knicks fani olup cikmis olsam da, tekrar orlandoyla atmakta kalp yillar sonra..

floridayi cok sevdigimden mi, yoo..

sanirim nba de en istemedigim sahneyi gormemek adina, dusunuyorum da, elinde kupa, ve bir lbj sampiyonluk yuzugu..

yok yok;
lets go magic..
 
Volkan inan bende çok istiyorum Lakers çıksın LeBron Kobe'ye basketbol ve ahlâk dersi versin ama buna gerek kalmayacak.Gerekeni yapacak Nuggets.

Orlando bu sene Nelson'ın sakatlığından sonra Skip 2 my lou ile sezona devam etmesi bence çok doğru bir hamle oldu.Rafer Alston hırslı bir oyuncu Houston'a da çok maç kazandırdı ama sayıyla ama enfes asistleriyle. D.Howard,R.Lewis ile anlaşabilecek isimler kafa yapıları aynı hemen hemen -ki bunu bu sezon daha iyi anladım. Cavs-Magic olsun,Nuggets-Lakers maçları gerçekten çok zevkli geçecek sabırla bekliyorum.Hidayet'in playofflarda gösterdiği performans kendinin ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunun göstergesidir. Son maçtaki olağanüstü performansını sıradan bir takıma yapmıyor -ki son şampiyona karşı böyle oynadı.Gerçekten herşeyi hak ediyor.Ayrıca Hidayet´in bu şekilde performansını devam ettirmesini can-ı gönülden isterim serinin sonucu ne olursa olsun.

Cavs:4 Orlando:2 - Nuggets:4 Lakers:2 olacaktır.
 
Erdal Icelli' Alıntı:
Ben bu seriyi değilde Lakers serisini merak ediyorum sonucu belli degil acaba kimle final oynicaz :roll:

Alperen duanla buralara gelmedik bedduanla elenelim :p


Bu lafı cok seviyorumm Şampiyon oldugumuzda baska versiyonunu kullanacam :)

Nefesim kuvvetlidir, öyle deme.. :)
 
Savaş Abi sen de mi Anti-Lebroncusun :?
Denildiği gibi ilk 2 maç bir geçsin o zaman durum daha netleşir.

Ancak Emre Abi'nin bu iletisi çoğu şeyi açıklıyor;

Emre Yuksel' Alıntı:
hedo hiç ümitlenmesin.. orlando da 3 tane dwight howard, 2 tane lewis, 2 tane hedo olsa yine cavs geçer.. çünkü lebron insan falan değil.. Allah tarafından "en iyi basketbolcuyu yaratma " projesinin ürünü.. boy, kilo, kaslar falan hep basketbola göre ayarlanmış.. orlando çok kasarsa 2 maç alır.. gerçi bu işte peşin konuşmamak gerektiğini öğrendik ama görünen köy kılavuz istemez..

farklar: uzak- köy-kasaba...

Daha önce de dediğim gibi Orlando'nun normal sezonda Cavs'i 2 kez yenmiş olması o kadar önemli değil. Burası Play-Off ortam farklıdır. Saha avantajının Cavs'te olduğu da unutulmamalıdır. Ayrıca unutulan bir başka şey de KG'siz Boston'ı eledikleridir...
 
Cleveland Cavaliers - Orlando Magic Serisi Üzerine İddia Anlaşması

Cleveland Cavaliers - Orlando Magic serisi ve LeBron James'in bu seri içindeki şartlarını kapsayan bu iddia Uğur Yılmaz ve Alperen Kaplan açısından ciddi manada önem arz etmektedir. Çünkü: Bu iddianın sonucunda kaybeden üye avatarını kazanan üyenin istediği yönde değiştirecektir. Eğer Uğur Yılmaz kazanırsa Alperen Kaplan çoğu konuşmasında sevmediğini belirttiği LeBron James'in resmini avatarına koyacaktır. İddiayı kazanan taraf Alperen Kaplan olursa, Uğur Yılmaz'ın avatarını şanlı 2005 Pistons ilk 5?i yahut Pistons amblemi 10 gün süresince süsleyecektir.

İddianın Şartları :
Lebron James 30.3 sayı,7.4 Ribaund ve 6.2 Ribaund ortalamalarına ulaşabilirse ve Cavs seriyi geçerse Uğur Yılmaz,bu söylenilenlerin herhangi biri gerçekleşmediği takdirde Alperen Kaplan iddiayı kazanmış olacaktır.

Anlaşmanın Muhattapları :
Uğur Yılmaz
Alperen Kaplan

Anlaşmanın Şahidi :
Tugay Aktepe
 
Burak Barut' Alıntı:
İddanin sahipleri ve sahidi su anda en yakin cama gitsinler acsinlar ve atlasinlar :)
Bende sandim takas falan var :D
Alperen Kaplan adlı şahısa artık LeBron'un kim olduğunu kanıtlamanın vakti geldiğini düşündüm. :)
Ayrıca abi bu saatte ne takası olsun? :)

NOT: Hidayet'e burdan sevgilerimi iletiyorum ve diyorum ki kendi sağlığı için ayak altında dolaşmasın. LeBron'a iddiayı ilettim. 35+ 10+ 10+ bile yapabilir... :)
 
Hidayet'in eşini annem tanıyor Uğur, telefonda ben anneme söyledim o da Hidayet'in eşine söylemiş. Şimdi mesaj geldi, iletmiş Hedo'ya sağolsun o da bana bayağı kızmış 15 sayı ortalamanın üzerine çıkamaz nasıl böyle bir iddiaya girer bana hakarettir bu demiş. :)
 

Üst