Cleveland Cavaliers vs. Orlando Magic

Alperen kazık yemedin bence ama yani iddaanın içerisinde Uğur varsa ve LeBron diyorsa iddaaya girmeden birkaç kez daha düşünmek gerekirdi. :) O kadar vakit ayırdınız bence yenilenin canı çok yanacak ve üzülecek. :)
 
Alperen senin ki yine iyi LeBron harbiden iyidir ama ben iddaayı kaybedersem Kobeciğin avatarını koyacağım. LeBron gerçekten Nba'de şu an için en iyi oyuncu ve karekteri falan da iyi. O yüzden şanslısın... :) Eğer kaybedersem büyük bir zulüm olacak bana kobenin resmiyle site de dolaşmam 10 gün siteye girmem :)
 
Alperen kaçık olduğumuz doğrudur. Normal insanların yapacağı iş değil zaten.
Kazıklanma meselesine gelince. Asıl kazıklanan normalde ben oluyorum. 30.3 sayı 7.4 ribaund 6.2 asist gibi hayvani rakamlara anlaştık ama sonra işin ucunda LeBron olduğunu düşününce kabul ettim. Bu gazla 35+ 10+ 10+ desen bile kabul ederdim ama sen erken kabul ettin :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Bence Alperen kazanır :)
LeBron 28-29 sayı civarında kalır. :)
Abi o konuda endişen olmasın. Bu sabaha karşı LeBron aradı. Malum orada akşam üstü oluyor. Bu iddia meselesi kulağına gitmiş. Dedi ki ''Kırıldım''. Ben de dedim neden. Sonra dedi ki ''30 7 6 benim için nedir ki? Ben senin gözünde bu kadar kötümüyüm? Sen rahat ol. 35 10 10'dan aşağı yapmam''

Bu gece serinin ilk maçı var.
Alperen Geliyoruz!
 
:)

Güzeldi Uğur :)

Benim LeBron hayranlığım büyük ve o ölçüde de Kobe nefretim :) Tabi şimdi bir de işin içine Hedo girdi. Seriye dair düşüncem şöyle; Hedo bu seriyi alır götürürse Orlando kazansın yoksa Cavs :)
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
:)

Güzeldi Uğur :)

Benim LeBron hayranlığım büyük ve o ölçüde de Kobe nefretim :) Tabi şimdi bir de işin içine Hedo girdi. Seriye dair düşüncem şöyle; Hedo bu seriyi alır götürürse Orlando kazansın yoksa Cavs :)
Abi ilk iki maçtan sonra Hido'nun hastanelik olma şansı azımsanmayacak düzeyde bence :)
 
Aman aman yesinler Uğur. 6.2,6.1 asist konusunda ne kadar uğraştığını gördük. Madem rahatsın buyur gel 35 10 10 üzerinden yapalım. Ben de ömür boyu Lebron avatarını kullanayım. :)
 
O zaman bizler de bir iddia yapalım.

Tugay Aktepe - Salih Gözmen ikilisine karşı,
Burak Ceyhan - Veysel Kaya ikilisi.

Lakers - Nuggets serisini,

Lakers kazanırsa;

Bir hafta boyunca Burak ve Veysel avatarlarına Kobe'yi koyacak ve Burak imzasına Kobe > T-Mac yazacak, Veysel imzasına Kobe > LeBron yazacak.

Nuggets kazanırsa;

Bir hafta boyunca Ben ve Salih avatarlarımıza T-Mac'i koyacağız ve imzalarımıza T-Mac > Kobe yazacağız...

Kabul eden arkadaşlarımız sitenin huzurunda bize Galatasaraylı sözü vererek ileti yazsınlar ki böylece iş resmiyete dökülsün. :)
 
Sn Tugay Aktepe'nin, resmi aciklamasi uzerine, imza atmaya karar verdim. Gsbasket Aile'sine, soz veriyorum, eger Denver Nuggets, turu gecer ise. Anlasilan sartlar'a uyacagim, ve bir adet T-Mac avatari olmak uzere, Kobe > T-Mac olarak degistirecegim imza'mi. Anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Saygilar
 
Tugay kardeşim bir Galatasaraylı olarak söz veriyorum şartlara uyacağıma dair. Anlaşma kabul edilmiştir.

-Burak Ceyhan
 
serinin ilk ceyregi 33-19 sona erdi.

orlando cephesinde, hidayet ve rashard vasatin da altinda performans gostermekte, alston her zaman ki gibi savruk, courtney lee ise caylak oldugunu yeniden hatirlamis gibi.

howard ayakta kalan tek isim, ve bir de pietrus tabii.. muhakkak daha aktif kullanilmasi lazim..

cleveland cephesinde ise, lbj isirmakta..
 

Üst