Cleveland Cavaliers

Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Canberk Işcan' Alıntı:
Sebastian Telfair nasıl bir oyuncu ? Takıma faydası olabilir mi ?
Bir bilgi verir misiniz ?
Şöyle söyleyelim, Marijauna almadığı zaman takıma faydası olan bir oyun kurucu.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":3u6ic4yf]Sebastian Telfair nasıl bir oyuncu ? Takıma faydası olabilir mi ?
Bir bilgi verir misiniz ?
Şöyle söyleyelim, Marijauna almadığı zaman takıma faydası olan bir oyun kurucu.[/quote:3u6ic4yf]

Canberk, Erdal demek istiyor ki kafası güzel iken takımı sırtlar.Elinden marijuanasını alırsan küser.Triplere girer takımı yarı yolda bırakır. :)
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Ama hem Marijuana'lı hali, hem de Marijuana'sız hali Daniel Gibson'dan kat ve kat iyidir.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Güzel oldu, güzel. Tabi gönül Amare'yi isterdi ama Jamison'a burun falan kıvrılmış. Bizim GM en az benim kadar LeBron'cu heralde. LeBron'u bu yaz takımda tutmak için atmadığı takla kalmadı, muhterem şahsın. Ferry'i gördüğüm yerde, gidip elini öpücem. Bunun üstüne de artık, bu kadronun hakkını vermek gerekir. Takasın bir güzel yanı da JJ'i kadroda tutmak oldu. Zira bu sene takımın önemli parçalarından biriydi. Ve fena işler yapmıyordu. Şimdi de sistemin önemli bir parçası olacaktır.

Telfair konusu Erdal'ın dediği gibi. NBA'in en çatlak, dengesiz adamları listesi yapılsa elbet girerdi. Nerde yasa dışı iş var, bu Telfair ordadır. Yanılmıyorsam aracında silah falan da bulunmuştu. Yani sorunlu adamdır. Ama yeteneklidir de. Çıkıp oynarsa ne ala oynamazsa pek kayıp olmaz. Bize zararı olmaz. Tutarsa da katkı verir.

Mo, Parker, LeBron, Antawn,Shaq iyi beş oldu. Kenardan da Gibson, Moon, Hickson, West, Varejao olursa Telfair ve döndüğünde Powe fena katkı yapmazlar. İyi oldu, iyi. Bakalım yansıması nasıl olacak.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

lebron aşırı topla oynuyor. tüm hücum ondan başlıyor. potaya gidiyor atıyor. Atamazsa pas veriyor diğerleri seyirci konumunda.. Eğer bu taktikle oynamaya devam ederlerse, rakipler için kolay çözülür takım haline gelecekler. Geçen sene orlando serisinde maçalrın son dakikaları nasıl nefes nefese olduğunu gördük..

Takasta da, Jamison'un gelmesi iyi oldu Cavaliers için. Çünkü topu hep eline isteyen bir adam değil ve lebronun şutundan fazla çalmaz. Ama Amare gelseydi, o da topu kendine isteyecekti ve kaos başlayacaktı Cavaliers'de...
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Sercan Özbek' Alıntı:
Cleveland 93 - 110 Charlotte
Lebron 22 sayı , 3 ribaunt ve 9 asistle oynadı
Şimdi dikkatimi çekti.Jamison 12'de 0 saha içi isabet ve yediği 5 blok ile Cleveland kariyerine enfes bir başlangıç yaptı.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Erdal Avcı' Alıntı:
Ama hem Marijuana'lı hali, hem de Marijuana'sız hali Daniel Gibson'dan kat ve kat iyidir.
Gibson'ın avantajı Lebron ile olan kankiliği. Telfair'i de kızdırmaya gelmez basar tetiğe hiç acımaz. :)
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

3 maçlık seri
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Doğu'nun zirvesinde yer alan Cleveland Cavaliers, son maçlardaki düşüşünü takipçisi Orlando Magic karşısında da durduramadı: (101-95). Son 3 maçını kaybeden Cleveland'da toplam 53 sayı üreten James-O'Neal ikilisinin çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi.

Amway Arena'da 17 bin 461 seyircinin izlediği karşılaşmaya hızlı giren Orlando, Nelson, Howard ve Lewis'in sayılarıyla ilk çeyreği 25-18 önde bitirdi. İkinci periyotta LeBron James'in sürüklediği konuk Cavaliers, 24-25'lik seriye rağmen devreyi 49-43 geride tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısına James-O'Neal ikilisiyle hızlı giren Cleveland, final periyotuna 74-75 üstün girdi. Büyük bir mücadeleye sahne olan son çeyrekte kenardan gelen Pietrus'un da katkılarıyla oyunu domine eden ev sahibi Orlando sahadan 101-95 galip ayrılmasını bildi.

Evinde oynadığı 28.'nci karşılaşmadan 22. galibiyeti çıkarmasını bilen Orlando Magic'de All-Star pivot Dwight Howard, kullandığı 15 şutun 7'sinde isdabet sağladı. Maçı 22 sayı ve 16 ribaund ile kapatarak, double-double performansı gerçekleştiren Howard, ayrıca 4 blok, 2 asist ve 1 top çalmaya imzasını attı. Point guard Jameer Nelson (18 sayı, 5 asist, 4 ribaund)'ın yanısıra Rashard Lewis (15 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 top çalma), Mickael Pietrus (13 sayı,2 ribaund, 2 top çalma, 1 bok) ve Vince Carter (11 sayı, 3 asist, 1 ribaund, 1 top çalma)da galibiyete önemli katkı verdi.

Konuk Cleveland Cavaliers'da ise yıldız oyuncu LeBron James 12/25 şut isabetiyle maçı 33 sayı, 9 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ve 1 blok ile tamamladı. Şövalyelerin dev pivotu Shaquille O'Neal mücadeleyi 20 sayı (2s: 9/10, SA: 2/2), 5 ribaund, 1 asist, 2 blok ve 2 top kaybı kapatırken, Washington'dan takasla gelen forvet Antawn Jamison'un kenardan gelerek, 9/14 şut, 8 ribaund, 1 top çalma ve 1 blok'luk katkı yapsa da yenilgiye engel olamadı.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Orlando'yu normal sezonda yenmek Cavs açısından çok iyi olabilirdi. Çünkü eşleşmeleri durumunda play-off'larda bundan daha ciddi bir Magic ile oynayacakları kesin. Sezon içersindeki maçlar, Cavs'ın konferanstaki yerinin avantajına zihinsel olarak farklı bir motivasyon ile eklenebilir. Dediğim gibi özellikle olası play-off eşleşmelerinde... Buna Magic gibi Boston da dahildir.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Dün Ntvspor'da tekrarını izledim maçın,ama sonucunu bilmiyordum o yüzden benim için canlı izlenmiş bir maç gibiydi,bu sezon izlediğim en güzel maçtı diyebilirim,play off havasında geçen bir maçtı,gergin bir maçtı,bu maçı neden izlediğimide söyleyeyim Howard ve O'Neal'ı Dünya Gözüyle izleyebileyim diye,O'Neal malesef kariyerinin sonuna geldi,Elime sihirli değnek verilse gerçekten ilk yapacağım şey O'Neal'ı 20 yaşına döndürmek.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Bayram sen diyene kadar bilmiyordum maçın bant olduğunu:) iyi ki de bilmiyormuşum. Heyecanlı bir maçdı.(aslında devre arası bu kadar kısa nasıl sürdü diye bile sormuştum kendime) :) Carter maçı iyi bitirdi. Son periyota, dinlenmesine rağmen Lebron yorgun girdi ve sayı atamadı. Jameer şaka gibi bir guard. Maçı getiren de o oldu. Ama ona güvenerek oynamak gerçekten sıkı kalp ister.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Noh - Cleveland : 56 - 53
İlk yarı bitti.
Çaylak Marcus Thornton kariyer rekoruna(25) koşuyor.23 sayı yaptı daha ilk yarıda.13 dk oyunda kaldı.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

S O'Neal son maçlarda çoştu,şuan 17 sayıyla clevand'ın en skorer ismi,d howard'a inat eski günlerine dönüyor shaq :)
 

Üst