EL 1. Hafta | Asseco Prokom 72 - 76 Galatasaray MP

Bu şekilde giderse umarım keşke Eurocup oynasaydık demeyiz. İlk yarı görüntü burası bize biraz büyük geldi. Belki heyecan olabilir ama Ender, Lakoviç, Schumper, Gordon gibi EL Zaza gibi NBA tecrübelerine sahip oyuncularım bu şekilde olmaması gerekirdi. Bu şekilde oynayacak ise keşke Zaza yerine Sertaç takımda olsaydı. Daha kötü olması mümkün değildi, hiç yoksa tecrübe kazanıp ilerisi için yararlı olurdu. Bir gerçek var bu takım şu anda önceki maçlarda oynadığı gibi oynamıyor. Umarım ikinci yarı işler değişir ve gerçek GS gibi oynar. Yenilmek önemli değil, bu şekilde silik olmak problem. İkinci çeyrek sadece 11 sayı atabildik!!!

Bu şekilde giderse umarım keşke Eurocup oynasaydık demeyiz. İlk yarı görüntü burası bize biraz büyük geldi. Belki heyecan olabilir ama Ender, Lakoviç, Schumper, Gordon gibi EL Zaza gibi NBA tecrübelerine sahip oyuncularım bu şekilde olmaması gerekirdi. Bu şekilde oynayacak ise keşke Zaza yerine Sertaç takımda olsaydı. Daha kötü olması mümkün değildi, hiç yoksa tecrübe kazanıp ilerisi için yararlı olurdu. Bir gerçek var bu takım şu anda önceki maçlarda oynadığı gibi oynamıyor. Umarım ikinci yarı işler değişir ve gerçek GS gibi oynar. Yenilmek önemli değil, bu şekilde silik olmak problem. İkinci çeyrek sadece 11 sayı atabildik!!!
şu an zaza yerine sertaç olsa kesinlikle daha çok katkı verirdi en azından aslanlar gibi savaşırdı ama eurolig iyidir oynamak bile önemli eurocup falan geçelim bence artık onları

Bize bazı şeyler gerçekten fazla.Geçen seneki futbol takımına layığız ama neyse.

Lakovic haricinde cok sey beklediğimiz Gordon,Zaza ve Cevher'in gününde olmaması, Andric'in devreye girememesi ile birleşince böyle bir tablo olustu. Benim asıl memnun olmadığım nokta 8 sayı öne gectiğimiz macta rakibinde kötü oyununa rağmen ilk yarıya 5 sayı farkla geride girmemiz. Rakip bire bir zorlamalarla veya son saniye atıslarıyla oyunun kontrolünü eline aldı.

Umarım yine 3.ceyrek performansıyla macı kazanırız.

Şu metem havası nerden çıktı? altı üstü kötü bir ilk yarı oynadık.. ki o ilk yarının bir bölümünü de bariz bir şekilde üstün geçirdik. -Nereye düştük böyle- denilecek bir durum yok ortada.. Farklı bir ikinci yarı izleyeceğimizi düşünüyorum.

1 yarı takım sadece 5 fark geride diye saygısızca yorumlar yapılmasın şurada ya Euroleague büyük geldi de ne demek biraz saygınız olsun şu takıma pes artık!

Neyse olumsuzluğu bırakalım (ben dahil) ve ikinci yarıya umutla bakalım. Normal bir oyunla maçı almak sorun olmayacaktır. Umarım Litvanya'da son maçtaki ikinci yarı gibi oynarız

Motejuinas'ı Shumpert ile tutamıyoruz ama unuttuğunuz bir şey var ki o da Shumpert'ı tutamıyor. Takım boş şut sokamıyor. Boş şutları soksaydık bu kötü günümüzde çok rahat önde bitiricektik ilk yarıyı.

MAçta rakamsal olarak 5 sayı geride olduğumuz doğru ama son 13-14 dakika skoruna bakarsak farkın +8'den -5'e geldiğini görürüz. Ben sadece bu şekilde giderseden bahsediyorum. Saygısızlık yaptığımı da zannetmiyorum, sadece bir yorum. Haksız yada yanlış olabilir ama saygısız değil!

Yahu yapmayın ya daha 19 dakika ve 4 sayı fark var. Yapmayın etmeyin 20 geride değiliz. İnanamıyorum bazen şurada yazılanlara.

abi az dikkatli olsak alıcaz maçı adamlar basit hata yapıyo. ama biz adamlar abi buyrun maçı siz alın diyoruz. enderin yaptığı neydi öyle

Matjeunas'a uzun birini verirsek ve pota altını iyi savunursak bence rahat alırız bu maçı. Maçın kritik adamı kesinlikle Metjeunas.

kontrollü oyuna devam hayde hayde. kontrolü elden bırakmayalım panik yapacaklar hayde