EL 1. Hafta | Asseco Prokom 72 - 76 Galatasaray MP

Hani basketboldan o kadar anlamam ama 2.13 lük Matjeunas'a 1.99 luk Shumpert'i vermek?
Bilemedim yani. :(

Edit: Bu matjeunas'da 2.13 boy var ama herif her yerden sallıyor. Gerçi üçlükleri girmedi ama bu kadar güvenle attığına göre şutuna güveniyor galiba.

kötü bir ilk yarı geçirdik özellikle furkan ve zazanın oyunda olduğu dönemler kabus gibi geçti pota altı oyuncuların daha verimli oynaması lazım gidişat iyi görünmüyor lakoviç de olmasa çok daha kötü bir tablo olabilirdi

ne güzel başlamıştık..ta ki zaza ve gordon girip takımın ritminin içine edene kadar..2. yarı tekrar yakalarız umarım ritmimizi..

şu an maç devam ettiği için bu yorumu yazmamın nedeni duygularım olabilir. maçı alamayacağız muhtemelen. savunma sertliğimiz pek yok. hücum anlamında da ilk periyot 15 sayıya kadar çıkarabilirdik aşırı derece laubalilik sözkonusu. grubun en azyıf takımına karşı böyle oynadık. birçok arkadaşımız da barcelona da sienadan fark yemeyiz yeniliriz ama fark yemeyiz hatta içeride yeneriz demişlerdi. ama şu ilk yarıdaki oyunu gördüm. gruptan zor çıkarız diyorum. çok kötü oynayan bir prokoma karşı daha da kötü oynayan bir galatasaray. şu an sıcağı sıcağına yazdığım için yanlış analizlerde ve yorumlarda bulunmuş olabilirim. ama oynanan oyun rahatsız etti beni hem de çok

Lakoviç gibi bir silah varken son topun Enderde olması da ayrı bir sorun. Evet takım olarak EL tecrübemiz yok ama Mahmudi'de biraz hatalı gibime geliyor. Tutku ve Andriç'in ikili oyunları dillere destan ama bir türlü onları sahada bir araya getiremedi.

Eurolig'de ilk maçımız olabilir; ama Eurolig tecrübesi yıllara dayanan oyuncularımız mevcut. Daha ikinci yarı var. Biraz sabır...

gordon ve zazanın umursamaz tavrı beni çok rahatsız etti. ne savunmada ne hucümda çok alakasız maçtan bi haberler gordondan daha efektif olmasını bekliyorum

çıkıp çıkmamak önemli değil gruptan..seneye bir daha oynayalım da..artık şampiyon olup da mı gireriz,yine elemelerden mi gireriz bilmiyorum ama bir yerlrden kapak atalım yine..içerden ezildiğimiz su götürmez bir gerçek

Zaza ya çok formsuz,ya da Avrupa'yı çok küçümsüyor.
sefalosa da fenerle bugün ilk maçına çıktı ama adam elinden geldiğince oynadı zaza bence öylesine gelmiş havası var kaç yıldır nba de oynayan biri bu kadar basit hatalar yapması olmaz resmen farkı tek başına eritti yaptığı hatalar ile ömer aşık olsa şimdi rahatça maç izliyor olurduk zazanın seviyeyi artırması lazım ona çok güveniyoruz boşa çıkarmasın