EL | Galatasaray: 70 - Ekaterinburg: 71

Ekrem hoca Şebnem ile Fowlesin oynayacağını söylemiş.Dış atışlardan sayı bulmamız halinde maçın içinde kalırız.Işıl ve Whalen çok güzel uyumla oynuyorlar.Belki çok yüksek skor üretemeyiz ancak savunmamızla onlara karşı koyabiliriz.Bence şansımız yarı yarıya.
 
Akşam izleyemeceğim bu maçı hem de Braga Galatasaray maçının ilk yarısını o saatlerde dersim var. Hem CL maçları hem de Eurocup maçları için dersi sık sık ekince devamsızlık hakkım doldu hatta geçti. Uyarı da aldım. Olacak iş değil arkadaş.

Akşam maç lig tv'den yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen arkadaşlar akşam şunları karıştırsın.
Bu
Bu
 
Bizim maçların Lig tv den yayınlanıp, rakibin maçlarının kendi kanallarından yayınlanması konusunda olumlu düşünüyorum. Bu durum Galatasaray maçlarının daha çok ilgi odağı olduğunu gösteriyor. Değerli takımların maçları her zaman şifreli kanallarda yayınlanır.
Maça gelince karakterimizi aynen koyalım bu bize yeter. Bol şans kızlar
 
Erkek baskette CSKA'dan 30 sayı yemezsek iyi derken onları 4 sayı farkla yenmiştik. Bugün de hemen hemen aynı durum sözkonusu hatta bizde Whalen-Fowles gibi starlar var. Neden olmasın ?
 
15-19 ilk periyot sonucu.Son saniyede yemeseydik iyiydi.Maç şimdilik dengede.Taurasi takımını sırtlıyor.Uzunlarımızı iyi savunuyorlar top indirirken zorlanıyoruz.
 
takım müthiş mücade ediyor
özellikle yasemen saylan ekstra oynuyor
bu sene şampiyonluğun en büyük favorisine karşı ezilmeden aslanlar gibi oynuyoruz
 
Takım şuan taraftar desteği olmadan, Dünyanın en iyi takımına karşı(WNBA'de bile yok böyle takım) yetmez gibi birde hakem üçlüsüne karşı savaşıyor.
Disiplinden karakterden ödün vermeden.
ŞL maçı var falan eyvallah ama böyle bir takımın min. 10000 kişiye oynaması lazım.
Amerikan kolej liginde olsa bu takım maç günleri şehirde in cin top oynar, şehir kapasitesi kadar salon yapılır.
 
Kadın basketbolunu iyi takip eden biri olarak neden ekaterinburgun bu kupanın en büyük favorisi olduğunu anlamış değilim.

Benim gözümde takımımız tamamlanınca bizden daha iyi bir takımın olduğunu düşünmüyorum EL de.

Maçı anlatan spikerde rusları çok yenilmez bir takım olarak anlatması heralde yabancı takım hayranlığının en iyi örneği.Taurassi tek başına takım olsaydı biz geçen sene her kupayı alırdık.WNBA dede mercury her sene şampiyon olurdu.

Ayrıca spiker Nolan ı öyle bir anlattı ki sanırsın WNBA yin süperstarı.Hey Allahım ya.Biraz gerçekçi olalım.Takımımız bu kupanın en büyük adayı.
 
Taurasi sakatlıktan etkilenmiş. Geçen sene rahat attığı şutları sokamadı.
Savunmamız yine çok iyi. Geçen sene kupa favorilerinden ve sonunda şampiyon olan Ros Caseres'e
bu salonda neredeyse 30 fark yemiştik. Onlardan daha kaliteli kadroya sahip UMMC ile başa baş oynuyoruz ki Nevriye ve Alba
henüz yok.
UMMC isim isim değerlendirildiğinde açık ara favori, bu tartışılmaz herhalde. Ama maçlar kağıt üzerinde kazanılmıyor tabi ki.
 

Üst