Errick McCollum

Çoğu maç yardirdim sana beni deli ettin ama hep şunu göz ardı ettim sinirlede olsa mücadeleden hiç kacmadin.
Şimdiye gelirsek sakatliktan mukemmel bir sekilde dondun Allahim seni nazarlardan saklasin sen bogle oyna ki benim yüzüm kizarsin ve sana söylediğim seylerden utanayim.
 
Takım iyiyken bile zaman zaman arka planda kalmayı kabulleniyor.Aynı zamanda takım kötüyken sorumluluk alıp sırtlayabiliyor.Hem savunmadaki hem de hücumdaki isteği bir an olsun azalmıyor.Zaman zaman düşük şut yüzdesiyle oynamasının sebebi de bu iyi niyetli kazanma isteği.Takım için çok önemli bir karakter.
 
Sakatlıktan sonra basketbolu özlemiş. Elindeki bandajdan kurtulunca bir başka oynadı KSK serilerinde. Dün hem oynadı hemde takımı oynattı. Keşke hep böyle oynatmaya devam etse...
 
sakatligina kadar sadece atmayi düsünüyordu. sakatliktan sonra bambaska bir mccolum izliyoruz. sayilarinin yanina asist, ribound ve bloklari ekledi. karsiyaka serisini 21 sayi 9 ribound 5 asist 2,5 blok ortalamalariyla oynadi. zaten her zaman cok kolay faul cikartiyordu. 7,5 da faul yaptirma ortalamasi. bu seriyi müthis oynadi
 
En önemli özelliği sürekli gelişiyor,öğrenmeye açık bir oyuncu. Böyle devam ederse önü çok açık.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Savunmasi, mucadelesini cok begeniyordum ama bir baska boyuta tasimaya basladi savunma olayini.

Asist anlaminda da uzerine koyuyor bana kalirsa Chuck'i, Lasme'yi oyun karakteri dogrultusunda gayet iyi besledi ki yanilmiyorsam 7 asisti var.

Takimda safkan oyun kurucu yoksa, bu adamin sucu degil. McCollum kendisine verilen gorevi fazlasiyla yerine getiriyor, karakteriylede takima katkida bulunuyor.

Seneyede kalsin, Jerrells'in yerine safkan oyuncu kurucu alalim, bu konuda huzur icinde cozulsun.
 
Efendi, sempatik daha önemlisi her geçen gün takımı daha çok sahipleniyor, sahaya karakter koyuyor. Sayı atıyor, asist yapıyor, blok yapıyor, ribaund alıyor en mühimi canla başla mücadele ediyor. Seninleyiz McCollum!
 
Sene başından beri çok eleştirdim kendisini ama son bir haftadır oynadığı oyun çok büyük gerçekten. Sadece oyun açısından değil sorumluluk alma açısından da büyük işler yapmaya başladı. Böyle devam.
 
Böyle oynamaya devam ederse takım olarak Eurocup ve ligde hedeflerimize daha sağlam gidebiliriz. Mücadele etmesi bile yeterli
 
Zorlama şutlarla takımı olumsuz etkilediği maçlarda bile iyi niyetinden hiç şüphe etmedim zira buna sebep olan bencilliği değil kazanma isteğiydi.Son maçlarda asist özelliğini de ön plana çıkarma eğiliminde.Belli ki bu yönünü geliştirmek için de uğraş veriyor.Yüreği ve karakteri çok büyük.
 
Sakatlık sonrası muhteşem geri dönüş yaptı. Uşak maçında da öncesinde çok iyi katkı verdi en önemlisi çok çok istekli. Blok ve asist özelliği arttı bu da gözden kaçmamalı. Belki tek eksiği top dönüp ona geldiğinde durağan olarak şut atamıyor, illa penetre etmesi gerekiyor bunu da geliştirse çok iyi olacak.
 
Kötü yüzdeyle oynadığı günler de olacak elbette ama süre aldığı her maçta pas arası yapmaya çalışması, toplara atlaması, ters eşleşmeye yakalandığı anlarda bile uzunların karşısında çaba sarf etmesi vb. devam ettiği sürece büyük saygı duyacağım.
 

Üst