Errick McCollum

Bence dün hem biz yani taraftarlar, hemde kendisi rolünün ne olduğunu tam olarak anladı, beklentileri ona göre şekillendirmek lazım.
 
iyi veya kötü olabilir ama adam uyumlu bir adam kafasının dikine giden bir adam değil takım için çabalıyor verilen role uymaya özen gösteriyor
 
Sanki sonradan oyuna girdigi icin bir özgüven kaybi var gibi sutlarini tereddütlü atiyor gibi. Daha dogrusu adam herseyi atmayayim diye dogru sutu tam secemiyo gibi hissettim su son iki macinda.
Aslinda hoca sonradan oyuna aldiktan sonra ona baya özgürlük veriyor onun yapmasi gereken o zamanlarda cikip atacak arka arkaya. O zaman acaip iyi takim olacagiz.
 
Son maç kısa süre almasına rağmen enerjisiyle, penetreleriyle, attığı sayılarla büyük iş başardı bence. Rakibin geri dönmesine izin vermemizde etkili oldu. Evet guard olarak oynatılması yanlış. Koç da bu yanlıştan erken döndü ve McCollum da tüm iyi niyetiyle Ataman'ın dediklerini yapmaya çalışıyor. Rolünü benimsedikçe daha iyi olacak.
 
Onun maça iyi başlaması hem kendi şut ritmi açısıdan hem de maça girmesi açısından önemli . Mutlaka maça iyi başlamalı. İlk şutunu sokmalı. Orta mesafeleri net değil. Pickten sonra uzuna topu gecirmekte sorun yasıyor.

Şutunu bir kademe yukarı cekerse burası cok dolar. 20'li sayıları rahat bulur
 
Geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı.Daha yüksek skor attığı, son çeyrekler çıldırdığı maçlar olmuştu ama bu kadar yüksek yüzdeli attığı, performansını maçın geneline yaydığı bir maç olmamıştı.

Hatırlayanlar bilir, hızlı hücumların birisinde sol forvetten 3'lüğü attı girmedi, hemen 1-2 hücum sonra aynı pozisyon yine kendisine geldi, bu sefer şutu atmadı. Takımı sete yerleştirdi.Kısa süre geçmesine rağmen oyunundaki olgunlaşma dikkat çekici
 
Bilmem dikkat edildi mi son maçlarda savunması ekstra iyi. Ribaundlarda çok iyi ve blok da yapıyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Mccoullum çok iyi atıcı olmasından ziyade bizde çok iyi savunma yapmayada basladi.Hızı,rakibinin karşısında geri adım atmaması sonuna kadar hatta bazı pozisyonlarda blokla kovalaması, özellkle perdelemelere takılmaması,çok iyi ribaund sezgisi.Atan ve tutan ikisini bir arada yaparsa inanılmaz katkı verir.
 
Dün bir kez daha gördük ki maça iyi başladı mı devamını da çok iyi getiriyor.
Aldığı rolü benimsemede hiç sıkıntı çıkarmıyor.
Savunma ve gayreti de gayet yerinde.
Çok daha iyi olacaktır eminim.
 
Her gecen gun savunmaya katkisi artiyor, kolay degil hep alt seviyede oynadi, koca bir sezon Cin Liginde oynadi, aliskanliklar kolay atlatilmiyor.
 
Bu adam iyi oldukça takımda daha iyi olmaya başlayacak.. Mccollum ve Dorsey ikisilinden istenilenler gelirse ben hem ligde hem de Avrupa´da sonuca çok daha rahat gideceğimizi düşünüyorum.
 
Zorladığı ve bu haliyle yıllardır alıştığımız oyun tarzına uymadığı bir gerçek ve zaman zaman taraftarı kızdırıyor.
Son 5 dakikada 12 fark varken topun el yaktığı anlarda sorumluluk aldı. Maçta çok tepki aldı ama ben maçı çeviren adam olduğunu düşünüyorum.
 
Oldukça kısa sürede savunmada ciddi gelişim gösterdi diye düşünüyorum.Hazırlık maçlarında nerede ise tüm perdelere takılıyordu ayrıca hamleleri dengeli yapamadığı için topu çalmasından çok savunmada pozisyon kaybetmesi sonucu ortaya çıkıyordu şu an ise yine zaman zaman perdelerde takılsa da sezon öncesi ile kıyasladığımızda orada çok daha iyi savaşıyor her perdeye takılmıyor hamle savunmasını da daha dengeli yapmaya başladı
 

Üst