Errick McCollum

1- Toptan kaçmıyor
2- Oyun bilgisi düşük bu yüzden kötü tercihler yapıyor.
3- Nerede duracağını biliyor. Kötü gününün farkında.

Bazı oyuncular zamanla olgunlaşır. Bana göre de Errick daha da olgun bir oyuncu olacak.
 
Ben herkesin aksine pek isinamadim kendisine. Cok bi elestirim yok ama benim sevdigim ya da hayal ettigim bi tip oyuncu degil. Yine de ort 16-22 arasi sayi atan bi adamimiz olmasi iyidir. Yine ve yeniden söyleyeyim bize net bir guard lazim...
 
Saha içinde iyi niyetli, egosu yok, oyun içinde eksiklerinin olduğu doğru. Genel olarak bakarsak kadronuzda +45% FG ile 20 sayı ortalama ile oynayan bir oyuncu olması her daim iyidir. Bana göre.

Ben inanıyorum daha iyi şeyler yapacak bu takım için. Şuana kadar olumsuz bir düşüncem yok kendisi hakkında.
 
En baştan beri inandığım bir oyuncuydu ve şu güne kadar beni yanıltmadı ve daha da önemlisi her geçen oyunun diğer alanlarında da gelişiyor bence
 
Her koşulda skor üretmeye odaklı olmasi bizim icin büyük avantaj.. Malik dixon ve Gerald Fitch'den sonra bu kadar kolay skor üreten bir oyuncumuz oldugunu hatirlamiyorum .. Oyun sıkıştıgında ver eline sayı yapsın .. Her takımda mutlaka olmasi gereken bir oyuncu .. Özellikle Eurocup'da cok daha istekli oynadigi dikkatinizi cekmiştir . İstatistik kasmayi seviyor .. Gelecek yıl bu takımda umarım kalir..
 
Faul alabilme kabiliyeti ve yüksek yüzdeli serbest atış atabilmesi, bizim gibi dar rotasyonla oynayan bir takım için çok değerli... Rakip takım faul limitini doldurunca, oyuncular topu Errick'in eline verip, kenara çekilebiliyorlar. Bu sayede hem onlar dinlenmiş oluyor, hem de rakibi mental olarak yıpratarak sayı kazanmış oluyoruz.
 
Böyle devam ederse favori oyuncum olacak. Geldiğinden beri bayağı geliştirdi kendini. Skor anlamında tam bir güvence. Penetre özelliği çok iyi, en kötü ihtimal faul alıyor..
 
Vallahi saman altından resmen her mac 20 sayı atıyor birde faul cizgisine geldimi masallah eli titremeden atıyor bir ara Kaan kural ugursuzluk getirdi ama onuda atlattık[emoji4].
 
Belli çeyreklerde patlama yapıyor ve sazı eline alıyor. Gayretli olması çok hoşuma gidiyor. Umarım devam eder ve sözleşmesi de uzar. İzlemek keyif veriyor.
 
En sevdiğim yanı gelişmesi. İlk geldiğinde sanki topu taşırken napıcam şimdi ben? diye etrafına bakıyor gibiydi. Şimdi ise oyuna yön verip topu doğru şekilde dolaştırabiliyor. Sayı bulma konusunda zaten sıkıntısı yok. Oynadıkça daha da gelişeceğine eminim.
Çok iyi transfer oldu bizim adımıza.
 
Tipik skorer Amerikalı gardlardan farkı mizacı, duruşu, savunma için elinden geleni yapıyor, söz dinliyor. Son dönemdeki en heyecan verici oyuncularımızdan birisi, umarım sözleşmesini uzatırız, zira isteyeni çoğalacaktır.
 
Bir kere hiç küsmüyor maçtan kopmuyor bençten gelip olabildiğince iyi oyun ortaya koyuyor. Gözleri hep koçta takım durduğunda o devreye giriyor. İnsallah böyle devam eder aslan parçası
 

Üst