bu takım çok rahat yarı final oynar. yıldıraydan cacık olmazdı, ayakta duracak hali yok. takımıda almanya da döküldü bu sene. kalecilerimiz biraz dengesiz, iyi performans gösterirlerse turnuvada kupayı alır geliriz.
Kaan Can Garip' Alıntı:bu takım çok rahat yarı final oynar. yıldıraydan cacık olmazdı, ayakta duracak hali yok. takımıda almanya da döküldü bu sene. kalecilerimiz biraz dengesiz, iyi performans gösterirlerse turnuvada kupayı alır geliriz.
harbi den yazık olmuş kahrolsun vahşi kapitalizmArda Öztürk' Alıntı:Ah ulan ah
2 gün önce tekerlekli sandalye takımıyla iskenduruna gittim ve işin yerinden izin almadım
bugünkü gece vardiyasını bana düşürdü patron anti spor düşmanı patronlar
üşenmedim hesapladım. euro yu 1.92 den hesapladım, merkez bankasından baktım, 3 yıl da toplam 10.5 milyon euro alacakmış, tl ye karşılığı 20 trliyon yapıyor. az bi küsuratı var, onu koymadım. ekmeği ise 500 bin liradan hesap ettim. 40 milyon adet ekmek alabiliyor emremiz bu parayla. ( 40.000.000 ) ne diyelim, afiyet olsun. yalnız dikkat et, şişirmesin bu kadar ekmekTugay Aktepe' Alıntı:Tepki üstüne tepki alıyor
Gurbetçilerimiz, Fenerbahçe'ye giden Emre Belözoğlu'na büyük tepki gösterdi.
Nyon yakınlarındaki La Reserve Otel?de Portekiz maçının hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı sürdüren A Milli Takım kampında Emre Belözoğlu taraftarların tepkisini çekti. İdmanın taraftara açık olmamasına rağmen çalışmayı izlemeye gelen bir grup gurbetçi, Fenerbahçe?ye transfer olan Emre Belözoğlu?na tepki gösterdi. Altyapımızda yetişen milli futbolcunun takım otobüsünden inerken yanına yaklaşan bir taraftar, "Ayıp değil mi? Utan, Galatasaray?ı sattın" diye bağırdı. Tepki karşısında şaşıran Emre Belözoğlu, "Ekmek paramızı da mı kazanamayacağız" şeklinde yanıt verdi. Morali oldukça bozulan milli futbolcu daha sonra idmana gitti. Güvenlik görevlileri de antrenmanı izlemeye gelen gurbetçileri çalışma sahasından uzaklaştırdı.
üşenmedim hesapladım. euro yu 1.92 den hesapladım, merkez bankasından baktım, 3 yıl da toplam 10.5 milyon euro alacakmış, tl ye karşılığı 20 trliyon yapıyor. az bi küsuratı var, onu koymadım. ekmeği ise 500 bin liradan hesap ettim. 40 milyon adet ekmek alabiliyor emremiz bu parayla. ( 40.000.000 ) ne diyelim, afiyet olsun. yalnız dikkat et, şişirmesin bu kadar ekmek [/quote:2w5ei1p2]Kaan Can Garip' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":2w5ei1p2]Tepki üstüne tepki alıyor
Gurbetçilerimiz, Fenerbahçe'ye giden Emre Belözoğlu'na büyük tepki gösterdi.
Nyon yakınlarındaki La Reserve Otel?de Portekiz maçının hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı sürdüren A Milli Takım kampında Emre Belözoğlu taraftarların tepkisini çekti. İdmanın taraftara açık olmamasına rağmen çalışmayı izlemeye gelen bir grup gurbetçi, Fenerbahçe?ye transfer olan Emre Belözoğlu?na tepki gösterdi. Altyapımızda yetişen milli futbolcunun takım otobüsünden inerken yanına yaklaşan bir taraftar, "Ayıp değil mi? Utan, Galatasaray?ı sattın" diye bağırdı. Tepki karşısında şaşıran Emre Belözoğlu, "Ekmek paramızı da mı kazanamayacağız" şeklinde yanıt verdi. Morali oldukça bozulan milli futbolcu daha sonra idmana gitti. Güvenlik görevlileri de antrenmanı izlemeye gelen gurbetçileri çalışma sahasından uzaklaştırdı.