Euro 2008

Türkiye nereye kadar gelir?

• Kullanılan toplam oy
    32
Kaan Can Garip' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":36ezdrc9]Tepki üstüne tepki alıyor

Gurbetçilerimiz, Fenerbahçe'ye giden Emre Belözoğlu'na büyük tepki gösterdi.

Nyon yakınlarındaki La Reserve Otel?de Portekiz maçının hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı sürdüren A Milli Takım kampında Emre Belözoğlu taraftarların tepkisini çekti. İdmanın taraftara açık olmamasına rağmen çalışmayı izlemeye gelen bir grup gurbetçi, Fenerbahçe?ye transfer olan Emre Belözoğlu?na tepki gösterdi. Altyapımızda yetişen milli futbolcunun takım otobüsünden inerken yanına yaklaşan bir taraftar, "Ayıp değil mi? Utan, Galatasaray?ı sattın" diye bağırdı. Tepki karşısında şaşıran Emre Belözoğlu, "Ekmek paramızı da mı kazanamayacağız" şeklinde yanıt verdi. Morali oldukça bozulan milli futbolcu daha sonra idmana gitti. Güvenlik görevlileri de antrenmanı izlemeye gelen gurbetçileri çalışma sahasından uzaklaştırdı.
üşenmedim hesapladım. euro yu 1.92 den hesapladım, merkez bankasından baktım, 3 yıl da toplam 10.5 milyon euro alacakmış, tl ye karşılığı 20 trliyon yapıyor. az bi küsuratı var, onu koymadım. ekmeği ise 500 bin liradan hesap ettim. 40 milyon adet ekmek alabiliyor emremiz bu parayla. ( 40.000.000 ) ne diyelim, afiyet olsun. yalnız dikkat et, şişirmesin bu kadar ekmek :)[/quote:36ezdrc9]

O şişeceği kadar şişmiş zaten..

Görmüyor musunuz halini? Varil gibi bir orta saha oyuncusu.

Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde ilk sınavını Portekiz karşısında verecek olan A Milli Futbol Takımımız'ın ilk 11'i belirlendi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim kadroda sürpriz bir değişikliğe gitti ve hazırlık maçlarında forma giyen Sabri'yi keserek yerine Kazım'ı dahil etti. Hamit Altıntop ise savunmanın sağına çekildi.

İşte Ay Yıldızlı ekibimizin ilk 11'i :

23 - Volkan Demirel
2 - Servet Çetin
3 - Hakan Balta
4 - Gökhan Zan
5 - Emre Belözoğlu
7 - Mehmet Aurelio
8 - Nihat Kahveci
17 - Tuncay Şanlı
18 - Kazım Kazım
21 - Mevlüt Erdinç
22 - Hamit Altıntop
Arda yok ne diyelim. Fatih hoca'nın kararı. Sabri'yi kesip Kazım2ı almış oyuna. Milli Takıma başarılar...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde ilk sınavını Portekiz karşısında verecek olan A Milli Futbol Takımımız'ın ilk 11'i belirlendi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim kadroda sürpriz bir değişikliğe gitti ve hazırlık maçlarında forma giyen Sabri'yi keserek yerine Kazım'ı dahil etti. Hamit Altıntop ise savunmanın sağına çekildi.

İşte Ay Yıldızlı ekibimizin ilk 11'i :

23 - Volkan Demirel
2 - Servet Çetin
3 - Hakan Balta
4 - Gökhan Zan
5 - Emre Belözoğlu
7 - Mehmet Aurelio
8 - Nihat Kahveci
17 - Tuncay Şanlı
18 - Kazım Kazım
21 - Mevlüt Erdinç
22 - Hamit Altıntop
Arda yok ne diyelim. Fatih hoca'nın kararı. Sabri'yi kesip Kazım2ı almış oyuna. Milli Takıma başarılar...
umarım şakadır bu :(

neyse, eğer kadro buysa, fazla da takmamak lazım. kendi düşen ağlamaz. ye 5 tane de göriyim ben seni. anlamadım, bu fatih hoca yı dengesizleşti iyice .

şakalık bi durum yok ama bnce sabri olsa daha iyi olurdu hamitin sağ bek oynamasına karşıyım ama madem sağ bek hamit o zmn önünde kazım daha iyi oolabilr bu arada şansal Büyükağa demin nihat solda oynucak gibi bişiler saçmaladı inşallah öle bişiler olmaz macera aramaya gerek yok.Yenedebiliriz fark da yiyebiliriz herşey biizm elimizde.Oyuncu kapasitesiyle doğru orantılı oynarsak iyi pas yaparsak savunmada olmucak hatalar yapmassak neden olmasın

HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE!!!

Kazım Kazım :) dısında kadro mantıklı sag bek olarak sabri'yi koymazdım cok kısa kalır. Hamit daha kontrollu oynayan ve daha uzun bir oyuncu.
Orta saha Aurelio ve Emre'ye kalmıs. Kazım'ın oyuna tutunma sorunu var. Kaybolup gidebilir. Teknigi iyi ama mentali zayıf, oyuna nasıl dahil olabilecegi konusunda cok kısıtlı bir yelpazeye sahip. Bos alan bulup dribling yapacak, yapamazsa oyundan kopuyor.

Tümer Metin?

İlk 11'de yok!

İkinci yarıda oyuna girecek olan Arda'yı ne yapayım, ilk 11'de başlamadıktan sonra.

Colin'le falan idare ederiz. Colin molin... 5 gol atsan ne yazar?

bu arada isviçvre- çek cumhuriyeti maçından bahsedecek olursam, iki takımda ziyadesiyle kötü. fatih hoca don kişotluk tan vazgeçip, akıl ve mantık sınırları içinde kadro çıkarırsa, iki takımıda darma duman ederiz. portekiz maçını kaybetmek, hiçbir şeyin sonu değil bence...

Teşekkürler marco bize türk milli takımını izlettiğin için mücadelen için savaşın için.

Taktik belli canım. Bu maç uygulayamadık ama olsun gelecek maçlar uygulayacağız.

Sabrr topu havaya dik, Nihat 1.70 boyunla indir, Tuncay inanılmaz gol vuruşların ile bitir.

Hadi eyvalah.

Açıkcası başta rezalet bir futbol oynadığımızı söylemeliyim.Fatih Terim'in rezalet kadrosuyla bu devam etti ve dedim ikinci yarı belki bişeyleri düzeltecektir ama tam tersine mevlüt gibi adam eksilten birini çıkarttı ve hamit gibi ronaldonun çok açık söylüyorum simao ile birlikte köpek ettiği kanatta sabriyi hamit yerine sokmayı akıl edemedi mi Fatih Terim?İkincisi ise acaba tuncay niye sahadaydı varlığıyla zarardı arda turan gibi sağ kanat oyuncusunu bu vasat oynayan tuncaydan çok iş yapmaz mıydı?Beni 3.cü düşündürense acı belki ama Hakan Şükür'ü istemeselerde belki kendi aramızdan bile istemeyenler olsada milli takımda Hakan Şükür bile bu takımda daha çok iş yapmaz mıydı?!!

Tanrıdan tek dilegim Fatih Terimin fb ile anlasması..4 sene ust uste sampiyon olmamız garanti olur.Yazıklar olsun..Terim 2000'den sonra bitmistir,degisime ugramıstır..

Arkadaşlar biz UEFA Kupası'nı alırken Terim'in katkısının olmadığını böyle turnuvalarda görüyoruz.
Biz o kupayı alırken futbolcuların sayesinde aldık.Ayrıca o zamanki teknik direktörümüz Hagi'ydi.

Bu akşam izlediğim takımda sezonun en değerli oyuncularından Arda yedek..
Bitirici santrofor lazım;Ümit Karan kadroda yok.
Gökhan Zan'ı izliyorum diyecek birşey bulamıyorum.
Emre denilen haysiyetsiz adam zaten Fener'e attığı kazığı bu akşamda gösterdi.
Bu Milli Takım'da Hakan Şükür dahi oynardı en rahatından..

Fatih Terim kendi egosunu tatmin ediyor.
Sahaya bakıyorsun Türkleştirilmiş Aurelio,yarım Türk Colin Kazım sahanın en iyileri.
Servet her zamanki gibi elinden geleni yapmaya çalıştı.

Turnuva bizim açımızdan Çarşamba günü ya tam başlar ya da tam olarak biter..

Tugay Aktepe' Alıntı:
Arkadaşlar biz UEFA Kupası'nı alırken Terim'in katkısının olmadığını böyle turnuvalarda görüyoruz.
Biz o kupayı alırken futbolcuların sayesinde aldık.Ayrıca o zamanki teknik direktörümüz Hagi'ydi.

Sahaya bakıyorsun Türkleştirilmiş Aurelio,yarım Türk Colin Kazım sahanın en iyileri.

beni yormayıp düşüncelerime tercüman olduğuniçin saol.....

Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi zaten. Kadroyu gördüğümde sahada ezileceğimizi anlamıştım. Oyunun hakkı 4-5 farktı ama 2´de kaldı, zaten 3 topları direkten döndü.

Defansta Türkiye liginin en uyumlu ikilisi (Servet Çetin Emre Güngör) varken neden bozarsın? Gökhan Zan takıntın olduğu için. Ayrıca defans hattında ben olsam Hakan Balta´yı tercih etmem. O´na gelene kadar...

Orta sahada elinde Arda gibi bir yetenek varken sakatlıktan yeni çıkmış Tuncay´ı tercih ediyorsun. Elinde Ayhan gibi çift yönlü oynayabilen bir oyuncun varken kenarda bekletiyorsun.

Elinde Ümit Karan gibi hayatının en iyi sezonunu geçiren bir forvet varken O´nu kadroya çağırmayıp genç Mevlüt´ü ilk 11´e koyuyorsun.

Hamit´i çıkarıp Semih´i almasına anlam veren beri gelsin!

Neyse söylenecek çok şey var ama zaten hepimiz gördük neyin ne olduğunu. Kendi egosunu tatmin etmek için milli takımı oyuncağın yaptın ya Terim, sana söyleyecek söz bulamıyorum.

Tugay Aktepe' Alıntı:

tamam da kardeşim saçmalama insanların emeğini ne kadar kolay çalıyorsun hagi'yi bu takıma kim getirdi haberin var mı?o beğenmediğin fatih terim sayesinde şu kupaya ilk defa katıldık...bi hatada bütün geçmş filan silinmez...başarı başarıdır başarısızlık da başarısızlıktır ayırt etmek lazım