Euro 2012 Elemeleri | Azerbaycan-TÜRKİYE

Rijkaard'a her Arda yok dediğinde bir adama mı bağlı takım, mazeretlere sığınıyor diyip yerden yere vuranlar istifaya çağıranlar, koskoca milli takımın Arda olmadan Azerbaycan'a bile mağlup olmasına ne diyecekler acaba...
 
Tebrikler Azerbaycan'a...Aydın,Necip,Mehmet Topal,Nuri,Gokdeniz,Volkan Sen,Sinan Bolat,Serkan gibi oyunculari oynatacak yurekli hocalara ihtiyac var.

Oguz Cetin'i Allaha havale ediyorum....Allah bi gun aldigin haksiz kazanclarin acisini bir yerden cikarir!
 
Ben Özer saplantısını anlayamıyorum bir türlü. Adam Almanya maçının kötüsü bile değildi sahada yoktu çünkü. Bugün gene ilk 11deydi. Bu kezde büyük ihtimalle sakatlanmıştır da ondan 2. yarı çıkmamıştır sahaya
 
Fatih hoca zamanında da malta ya da ne bilim moldovaya puan kaybettik; ama hiçbirinde maçta yenik durumdayız diye maçı bırakmadık en azından 1 puan aldık . Şimdi çok bilmiş Hiddink efendiye sormak Azerbaycan dünya klasmanında kaçıncı acaba? Lafa gelince teknik heyet iyi de icraatta sıfır. Bir de artık bu federasyon tahammül edilebilecek noktayı aşmıştır. Hiçbir milli takım başarıları yok ama Galatasaray'a had bildirmeye gelince çok marifetliler. Hepsi ağzının payını aldı ama olan bir Türk olarak gene bize oldu. Bu kafayla giderlerse bu gruptan da çıkamayız.
 
Rıdvan yine ağzıyla mıçıyor :)

Çıkan özer gibi şu gibi bu gibi oyuncular lazım diyor.
Birader Özer Fenerde dahil nerde ne yaptıki milli takımda yapsın. 2 maçtır sahada yok.
 
Hiddinkin Rus Milli Takiminda yaptigi skandallari o kadar yazdim cesitli yerlerde..

Rus gazeteci sorar Slovakya macina nasil bir duzenle cikmayi dusunuyorsunuz?

Hiddink maca 12 gun kala cevaplar: Daha takimi incelemedim,henuz calismalara baslamadim oyun kurgusu icin bir sey soyleyemem henuz.!!!!!
 
Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":3sw62p1e]Hayır öyle bir Milli takım olduk ki bize gol atan sevinmez oldu:D
Sühan abi,karsimizdaki takim Azerbaycan olursa taktir edersinki sevinemez. ;)[/quote:3sw62p1e]


Sonuna :D yaptık geyik olduğu anlamında Hakan :)) Ama iki maçta yenildik gol atanalr sevinmiyordu. Farklı bir ayrıntı oalrak söyledim. Daha Belçika ve Avuaturya ile oynayacaüız o maçlarda içsaha maçı gibi geçecek Çok iyi bir kuraya rağmen çıkamama ihtrimalimiz yüksek. Bunun sebebi de Biz Türkiyedeki futbolu futbol sanmamızdan. Düşünün bu ülkede hatta bu forumda 5 ay önce Mesut için " ben onun oyununu beğenmiyorum" diyenler vardı Nuri içnide aynısı deniyordur. Nuri ALman oslaydı ALman milli takımında banko oynardı. Çünkü bizim futbol kültürümüz koşmak üzerine kurulu. Top rakipteyken herkes topun gerisinde oalcak anlayışı. Messi oynasa bizde 45 dakikada kabaetinden ter akar dili çıkar. Arda bu topraklarda iyi dayanıyor. Şu gerçek bu ülkede bir Arda var gerisi gerçekten sorun yumağı.
 
Gökhan - Ali Turan - Hakan - İSmail

----------Topal
-----Hamit------Nuri
Volkan-----Mevlüt-----Arda

Yedekler...

Sabri---Toraman--Servet--- XXX

---Selçuk---Ceyhun -----Ozan
------------Özer
---------Sercan-----Emenike----

Kafamdaki milli takım bu. Pasa dayalı koşmayan topu koşturan alan paylaşan uzun vadeli genç oyunculardan kurulu yenilmeyi kabul etmeyen.
 
Enes Kömürcü' Alıntı:
EURO 2012 Avrupa elemeleri A Grubu 4. maçında Azerbaycan'a 1-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımımız'da Emre Belözoğlu, milli takımı bırakmayı düşündüğünü ifade etti.
Reklam kokan hareketler mi diyordu Cem Yılmaz bu duruma?

Hazır milli takıma tepki gelecekken, Emre Efendi ve arkadaşları eleştirilecekken, konunun yönünü değiştirip aman bizi bırakma Emre konumuna getirmek... Zekice bir çıkış.
 
Fatih Hocanın takımıda puan kaybediyordu en azından son dakikaya kadar mücadele ediyorlardı ve yenmeseler bile berabere kalıyorlardı.

Fatih Terim'in suçu Türk olmak mıydı ?

Hiddink'ten 10 kat daha az ücret alması mıydı ?

Bu forumda Fatih Terim'in maaşı aşağı maaşı yukarı konuşanlar şimdi ne konuşacaklar merak ediyorum.

Güle Güle Milli Takım.

Not: Emre Belezoğlu milli takımı bırakırsa kendisi açısından çok güzel olur.
 

Üst