Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsviçre net pozisyonlara girip maçta üstünken penaltı kaçırdı. Sonra Fransa 2 dakikada 2 gol attı. Bol gollü üst tur maçları çok keyifli geçiyor yüksek tempoda.
Mbappe turnuva boyunca hiç varlık gösteremedi. Dünyanın en pahalı futbolcusundan bahsediyoruz. Golü yok. Bugün de gol atamadı, pozisyonları harcadı ve en kritik penaltıyı kaçırdı. En büyük favori Horozlar evlerine dönüyor.
Dünya futbolu Messi ve Ronaldo'dan sonra boşluğa düşecek, bu zaten belliydi. Haaland Mbappe falan en fazla çıkar 30 gol atar. Başarılı oyuncular ama GOAT olmak başka bir olay.
Tüm güncellemeler de Fransa öndeydi ama adadan ilk gönderilenlerden biri de onlar oldu. Net favoriydiler kadro kalitesi ve Dünya Şampiyonu ünvanlarıyla ama beklenen seviyeye oyun olarak çıkamadılar.
Hakikaten , şu ana kadar oynanan maçlara göre , futbol kalitesi çok kötü. Dün İsviçre'yi çok takdir ettim. Maçı bırakmamaları ve oradan çevirmeleri büyük başarı.
İtalya, Lukaku ve Bruyne nerdeyse adım artırması yahu. Son dakikalarda bastırır Belçika dedim ama Doku dışında etkili kimse yoktu. İtalya bence bu kötü İspanya defansını rahat geçer. Finalde İtalya-İngiltere olacak gibi...
Lukaku ve De Bruyne ilk yarıda bol bol İtalyan kalesine yüklendiler, kalecileri golleri çıkardı. İkinci yarıyı izleyemedim maalesef bilemiyorum. Eden Hazard da yoktu Belçika'da. Erken final eşleşmesi olması kötü oldu.