Yaremchuk alemin en underrated forvetlerinden Dzyuba ile. Güzel maç oluyor an itibariyle.
Onlar olmayacak gibi Bakü'de olan bir spikerleri vardı Galler-İsviçre maçında. Yalnız Trt gibi bir devlet kanalının spiker kadrosunun bu kadar kötü olması çok üzücü heyecan yok maç anlatırken.Bizim maçı anlatan komik adamları diğer maçlarda pek göremedim, umarım yarın da olmazlar.
Milli takım ile alakalı mesajların buraya yazılmasının ne gibi bir sakıncası var. Euro 2020 'de bulunmasak tamam ama olduğumuz bir turnuvada oynanan her maç zaten dolaylı yoldan bizi ilgilendiriyor. Euro 2020 bizim için Milli takım anlamına geliyor şuan. Yeri gelecek b grubundan 2.tur da bizim için kim gelse daha iyi olur diye fikir yüreteceğiz ya da en iyi 3.olarak f ve ya c grubunun birincilerini konuşacağız o zaman ne yapalım arafa mı yazalım. Ben şuan Galler ile milli takımımızın oyununu konuşmak istiyorum Galler ile ilgili olan kısmı buraya milli takım ile alakalı olan kısmı diğer başlığa mı yazayım? Sonuçta turnuva bu her takımın birbirini ilgilendirme olasılığı var ve milli takımda bunlardan bağımsız bir şekilde yorumlanamaz. Milli takım ile ilgili yorumların hangi başlık altında olmasını düşünüyorsunuz diye bir anket açın tüm forum karar versin, herhangi bir art niyet veya hakeret olmayan mesajları silmek ne demek.
Kupon yapmayı bıraktıktan sonra bugün oynanan üç maçtada karşılıklı gol oldu,Almanya'dan gol yemeyen Fransa Macaristan'dan yedi,Fransa'ya 1 gol atamadığı için kuponumu yatıran Almanya Portekiz'e 4 attı.Son iddia kuponumda yattı,zarar etmeden bırakıyorum,maçlara hep KG var oynadım takımlar resmen bilerek gol atmadılar,önüne gelen defans yaptı,artık bol gol izlersiniz,her maçta karşılıklı gol olur.
Bu arada İngiltere milli takımına çok gıcık oluyorum be,hiçbir zaman sevemedim onları,her maçları iğrenç
İtalya Galler maçı çok keyifli geçiyor. 2 takım da futbola doyurdu şu ana kadar.
Hahaha tekrar maçıymış dikkat etmemişim. Güzel maç olmuş yalnız.