Eurocup Yarı Final 1. maç | Galatasaray OB 89-75 Gran Canaria

vay canına 8 sene geçmiş gene çıktı karşımıza canaria ama biz severiz canaria yı trento yu taranto yu Ergin halleder bunları
 
İddiada favori takımım dı Canaria. İç sahada oynadımı gözü kapalı ilk yarı 1 yazardım. Bu yüzden iç sahadaki maçlarının çoğunu izledim. İç sahadaki maçlarında bana hep pınar karşıyakayı hatırlatırdı. Bu eşleşme işin aslı gözümü biraz korkutuyor ama sonuçta son 4 te zayıf takım gelmeyecekti ama çok dikkatli olmalıyız. Bir defa çok skorerler. İç sahada 3-4 dakikalık rakibi nakavt etme dilimleri bizim uyuma dönemlerimize denk gelmezse, inşallah eleriz. İlk maç bu eşleşmenin kritik noktası. Şu kadar fark olsun, bu kadar fark olsundan ziyade her topun kıymetini bilerek oynamalıyız. Canaria ile atma yarışına girmeden bayern maçı gibi savunmamızla farkı açabiliriz. Atmosfer yine süper olacak orası kesin, inşallah şutörlerimiz bayern maçında ki gibi atmazlar, yüzdeli atmamız lazım, ayrıca çok fazla teke tek hücumdan kaçınmalıyız. Topu hızlı çevirdiğimizde oyunumuz başka bir boyuta geçiyor. Bu kupa hiç bu kadar önemli olmamıştı. Bu kupayı alırsak Galatasarayın sadece futboldan ibaret olduğunu zannedenlere en iyi cevap olacaktır.
 
Dün maçı biraz izledim. Alen Omic perdeden sonra çok hızlı içeri devriliyor onada çabuk indirebiliyolar topu. 2 li oyunlara dikkat etmemiz lazım.
 
8 yıl geçmiş.... Zaman ne çabuk ilerliyor.Dün gibi hatırlıyorum bana basketbolu sevdiren kadronun avrupa maçı var ve 13-14 yaşlarında her zamanki gibi televizyonun önüne kurulmuştum. Yanlışım yoksa maçı Skytürk veriyordu.

Hızlı bir başlangıç yaptık ve yüksek şut yüzdesiyle Canaria'yı sahadan sildik desem yeridir.Özellikle Robert Hite'ın yaptığı smaçlar muhteşemdi.Spikerin '' Robert Hite sanki görünmez merdivene bastı '' ve yine o maçta söylediği ''Galatasaray taraftarı rakip takımın renklerinin sarı lacivert olduğunu bilselerdi belki daha fazla katılım gösterirlerdi '' sözlerini unutamadım.

O sene Ergin Hocanın yönettiği Beşiktaşı da Cüneyt Erden'in sol köşeden attığı son saniye üçlüğü ile yenmemizin ardından çok inanmıştım şampiyonluğa ama maalesef olmadı.

Ve yine rakip Gran Canaria fakat bu kez karşısında gerçekten inanmış bir kadro ve zamanında yeteri seviyede olmayan fakat şu anda takımına inanmış bir basketbol seyircisi var.Umarım sahamızdaki ilk maçta taraftarımızla arkadaşlarında dediği gibi bu atmosfere alışık olmayan Gran Canaria'yı minimum 10 sayı üstü farkla yenip bu sene çokta iyi performans gösteremediğimiz deplasmana içimiz rahat bir şekilde gideriz.

Son olarak bu maçı alan bana göre bu sezonun Eurocup şampiyonudur.
 
Takımın deplasman formu hiç güven vermese de tecrübe ve kalitemizle bu turun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Bir de Bayern serisinde basketbol şansı pek yanımızda değildi ve özellikle 2. maçta da hiç günümüzde değildik. 2. yari iyi oynadığımız halde sayısız uygun pozisyonda isabet bulamayıp maçı sıkıntıya sokmuştuk, o basketbol şansı ve günümüzde olmamız bu seriye denk gelsin artık.
 
Bu sefer daha çabuk tükenecek biletler belli ki. Aceleci olmakta fayda var, hala çıkmadı biletler bu arada

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu serinin mac skorlari soyle olur : Ilk mac : GS : 83 - G.Canaria: 66 Ikinci mac : G.Canaria: 71 - GS: 76. Zaten finalde ki takim cok zayif.
 
Bu serinin mac skorlari soyle olur : Ilk mac : GS : 83 - G.Canaria: 66 Ikinci mac : G.Canaria: 71 - GS: 76. Zaten finalde ki takim cok zayif.
Zayıf değil abi Canaria da zayıf değil onlar da. Bu saatten sonra herkes herkes eleyebilir, Canariayı orda yenebileceğimizi düşünmüyorum ben. İnşallah sonuçlar böyle olur

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Canaria takimini ciplak gozle izleyen biri olarak ancak ic sahalarinda kafa kafaya oynayabileceklerini dusunuyorum. 13.000 kisinin onunde o atmosferde, sutlari potaya yetisirse iyi. Omic'te heyecandan artik gencligi ile stepsler,top kayiplari..O yuzden takim % 80 performansla 17 sayilik farkla maci bitirir. % 100 ile 25 olur.

Canaria gitsin ilk once bitmis Unicaja'yi nasil yenebilirim,Sevilla Cajasolden nasil fark yemem onlari dusunsun ilk 6'da kalmak istiyorlarsa. Bizim takim onlara 3 kat buyuk gelir.

Sonuc olarak Bayern Munih maci cok zordu ve iyi atlattik cidden. Zordan kolaya inisler basladi.. Umuyoruz final macin( tahminim Strasbourg olur ) ikinci macta son 5 dakikay Dusanlarla oynariz,oyunculari alkislatip..
 
Bu turu gecersek kupayi aliriz. İlk macta cift haneli fark atarsak ikinci mactada hoca fazla seri yemeden molalari yerinde kullanirsa geceriz bu turu.

Green'in sut ritmini bulmasi lazim. Futbolda kotuyken tum gozler basket takimimizda olacak. Alacagiz o kupayi.
 
Birçok blok satışta yok.Ne yapıyorlar anlamıyorum.O kadar tribün kombinesi sattığımızı sanmıyorum.

Normal tribün diye tabir edilen bilet sınıfından 6 blokta satış var halbuki protokol blokları rakıp takıma bir blok çıkarsan 14-15 blok var orada.Nereye gidiyor bu biletler.

Genelde biletler once çok hızlı satılıyor sonra satıs yavaslıyor sanoyırdum hiç en basta bakmamıştIm ama zaten satılan blok sayısı bastan az tutuluyormuş büyük olasılık.
 

Üst