Euroleague 2008 - 2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu akşam ki Partizan-Panathianikos izlenmeye değer bi maç olacağa benziyor.Partizan dün itibari ile 11.000 bilet satmış.Ayrıca 7.000 tane de kombineleri varmış.İnanılmaz bir atmosfer bizi bekliyor.İnşallah bu rakamları bi gün bizde yakalarız.Gıpta etmemek elde değil gerçekten.Ayrıca bu maçı banttan yayınlayacağı için spormax i de kınıyorum!!!!

Ceyhun Gökgün' Alıntı:
Bu akşam ki Partizan-Panathianikos izlenmeye değer bi maç olacağa benziyor.Partizan dün itibari ile 11.000 bilet satmış.Ayrıca 7.000 tane de kombineleri varmış.İnanılmaz bir atmosfer bizi bekliyor.İnşallah bu rakamları bi gün bizde yakalarız.Gıpta etmemek elde değil gerçekten.Ayrıca bu maçı banttan yayınlayacağı için spormax i de kınıyorum!!!!

Partizan taraftarı gerçekten çok müthiş.umarım Partizan maçı alır.

Edit: Ilk yayin daha kaliteli oldugu icin bu link sildim. Ilk yayin Olympiakos-Milano macini veriyor idi, Olympiakos-Milano maci bitince, Partizan-Panathinaikos macina gecis yapti yayinci.

Salih GOZMEN' Alıntı:
Group E
Asseco Prokom vs. Tau Ceramica (2)
Olympiacos vs. AJ Milano (1)

Group F
Regal Barcelona vs. Real Madrid (1)
Alba Berlin vs. Maccabi Electra (2)

Group G
Unicaja vs. Lottomatica Roma (1)
Partizan vs. Panathinaikos (1)

Group H
CSKA vs. Fenerbahce Ulker (1)
Montepaschi Siena vs. Cibona (1)

Bu arada Mike Hall ile birlikte eski Galatasarayli Gaines Mvp secilmis.
Dun Alba Berlin'e karsi oynadigi karsilasmada Charles Gaines, 22 s, 12 R, 1 t.c ile maci tamamlamis. Ranking orani ise 33.

Ek olarak Euroleague resmi sitesindeki Partizanin 22.000 cilgin taraftarin hep bir agizdan salondaki calan sarkiya nasil eslik ettigini izlemenizi tavsiye ederim. Yok boyle bir taraftar dedidtirecek bir tarzdan. Tuylerim diken diken oldu. Ne soylediklerine bilmememe ragmen.

Allahım, nasıl bir atmosferdir bu. Salonun şekline de dikkat edelim. Kamera üstten aldığında daha iyi farkediliyor. İnsanı boğacak cinsten. Bu yüzden en zor deplasman işte!

Euroleague'de eşleşmeler belli oldu. Yorumları alalım;

Önce tahminimi yapayım maçlar öncesi yorumlarımı da yazacağım.

Olympiacos-Real Madrid
Barcelona-Tau Ceramica
Panathinaikos-Montepaschi Siena
CSKA Moscow-Partizan

Maçlar ayın 24'ünde başlıyor. 3 maç kazanan takım Final-Four'a yükseliyor. İlk iki maç grup liderlerinin evinde oynanıyor. (İkinci maç 26 Mart) Yani burada ev sahibi görünenlerin. Sonra bir maç ikinci sıradaki takımların evinde oynanıyor. (31 Mart) 3-0 yapanlar turu geçiyor. 2-1 olursa diğer maç da ikinci sırada bitirenlerin evinde oynanıyor. (2 Nisan) 3-1 olursa bitiyor. 2-2 durumunda ise son maç grubunu ilk sırada bitiren takımın evinde oynanıyor. (8 Nisan-Not: İyiki 9 değil çünkü UEFA Çeyrek Finalimiz var :))

Pao, Olympiakos, Barcelona ve CSKA bana göre Final-Four bileti alan ekipler olurlar. Tabi en büyük çekişme muhtemelen Pao-Siena serisinde olacak. Özellikle Kerem Seçer'in iddialı açıklamalarından sonra turun önemi benim için bir kat daha arttı :) Şaka bir yana final gibi bir seri olacaktır. Muhtemelen turu geçen ekip finalde CSKA ile karşılaşır erken eşleşme olmazsa..

Olympiacos-Real Madrid (1)
Barcelona-Tau Ceramica (1)
Panathinaikos-Montepaschi Siena (2)
CSKA Moscow-Partizan (2)

Bu takımların turu geçmesini istiyorum.. Partizan'ı işaretlemem bazılarına delilik gelebilir ama gönlümden geçen bu.. CSKA elensin ki
Montepaschi di Siena'nın şansı çoğalsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...