4 Mart 19:15
CSKA-Fenerbahçe
Hani CSKA'nın liderlik kaybetmeme gibi durumu olsa belki derdik de maçın sonucu %100 belli artık
4 Mart 20:45
Prokom-TAU Ceramica
Prokom'un grupta iddiası kalmadı. Tau da liderlik için kazanmak zorunda. Maç başlar başlamaz kopar diye tahmin ediyorum. Sonra rahat bir maç olur her iki takım adına. İstatistik falan kasarlar.
4 Mart 21:00
Barcelona-Real Madrid
Real Madrid ilk maçı 2 farkla kazanmıştı. Bu yüzden Barcelona 2 farkın üstünde kazanması halinde liderliğe oturacak. Bu da büyük ihtimalle TAU yerine Olympiakos ile eşleşecekler demek. Eğerki Real Madrid kazanırsa sadece liderliği garanti altına almayacak ayrıca umutları tükenen Maccabi'yi de potaya sokacak. Sanırım bütün Maccabi'liler bu maçta Real'i destekleyecek ama o da yetmeyecek. Son maçta 20 fark gerekecek bu da çok çok zor gerçekten.
4 Mart 21:45
Unicaja-Lottomatica
Her iki takımın da iddiası kalmadı. Bu şartlar altında Unicaja maçı kazanır diye düşünüyorum. Haftanın merak edilmeyen maçlarından biri olacak.
5 Mart 20:45
Olympiakos-AJ Milano
AJ ilk maçı kazansa da Olympiakos'un gerisine düştü. Gruptan çıkmak istiyorsa bu maçı kazanmak zorunda. Olympiakos da liderlik kovalıyor. Tahminim AJ zorlar ama Olympiakos kazanır maçı. Haftanın en güzel maçlarından biri olacak. Eğerki sürpriz olursa bu maçta Olympiakos havlu atacak diyebiliriz o kadar harcamaya rağmen. Kazanırsa da son hafta mükemmel bir maç bizi bekliyor. TAU-Olympiakos.
5 Mart 21:30
Alba Berlin-Maccabi
Maccabi'nin ufak da olsa bir şansı var. O şans uğruna bu maçı alacaklardır. Tabi diğer maç 1 gün önce oynanacağı için aksi bir skorda ivme Alba lehine döner. Bu maçın sonucu Barcelona-Real Madrid maçına bağlı bana kalırsa.
5 Mart 21:45
Partizan-Panathinaikos
Grupta liderlik maçı. Bu maç sırf Partizan seyircisi için izlenir vallahi ama şanslarına da küsmeliler aynı saatte Siena'mın maçı var.
Güçlü kadrosuyla Pana mı yoksa seyircisiyle Partizan mı büyük merak konusu. Açıkçası Partizan'ı destekliyorum. Bu arada ilk maçı Pana 18 farkla kazanmıştı. Partizan haftaya yenilgi görmesi halinde liderliği bırakmamak için 19 farkla kazanmak zorunda. Gerçi bu maçı alıp haftaya kaybedeceklerini hiç sanmıyorum.
5 Mart 21:45
Montepaschi Siena-Cibona
Assolistler en son çıkar.
Haftanın en önemli maçlarından biri. Kazanan takım gruptan çıkacak ve bana kalırsa Partizan ile eşleşecek. Kısacası Final Four için zorlu ekipler arasında nispeten daha kolayı ile. Cibona kazanması durumunda CSKA'ya yenilse bile gruptan çıkacak. O maçı kazanması durumunda ise liderlik için 27 fark gerek ki imkansız. Bu yüzden bu maçı kazananın ikinci olacağını söyleyebiliriz. Tabiki Siena'ya 8 fark da gerekiyor. Olası Fenerbahçe mağlubiyeti ile Cibona'nın CSKA'yı yenmesi durumunda geriye düşmemek için.