Euroleague 2008 - 2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cska'nın fenerin her hamlesine bir karşılığı var.Anca fenerin her attığı girse başa baş geçer belki ama sokamıyorlarda.Bu arada Ömer Onan'da iğne ile oynuyormuş.

Gordan Giricek döndü , her mac 100 atan Fener 48 attı :) (Tabi CSKA'nın hakkını yemeyelim)

CSKA üçüncü çeyrekte biraz rehavetle oynamasa Fenerbahçe 40 sayıyı zor bulacaktı. Messina, üçüncü çeyrekte Morris'i 4 numara oynatarak Semih'le eşleştirdi ve pota altı üstünlüğü Fenerbahçe'ye geçti. Ne zamanki Lorbek-Khryapa ikilisine döndüler, o zaman Fenerbahçe çözüldü. Çok şeyler beklenen Langdon ise sahada yok gibiydi bugün. Siskauskas en önemli parçasıydı CSKA hücumlarının. Her ne kadar Fenerbahçe'liler Mirsad'ın yokluğunu mazeret gösterseler de CSKA adınada Smodis'in olmadığınu unutmamak lazım. Bir önemli nokta ise Green. Galatasaray-Fenerbahçe maçındaki yorumlarımda da yazmıştım, bence çok saçma bir transfer. Solomon gibi bir liderin ardından böyle ikinci sınıf bir guard almak, arkasınada 35'e merdiven dayayan Mrsic'i koymak büyük riskti ve lider oyun kurucu eksiği açıkça görüldü bu maçtada..

Olimpiyakos- Milona maçını izledim.Milona gerçekten şaşırtmaya devam ediyor.Önce Cska'yı kendi evlerinde yendiler şimdide Olimpiyakos'u. Olimpiyakos çok gerilerden geldi hatta faul kokan bir pozisyon ile topu kaybettiler son hücümde.Böyleecek Milono'yu evinde yenen tek takım Efes olarak kaldı.
Ayrıca fener maçını anlatanlara acayip gıcık gittim bu gece.Aşağılık kopmleksi içinde tüm maçı geçirdiler.Yok cksanın kadrosu fenerden şöyle pahalıymış da filanda falanda.Bu Cska'yı fenerin yarı bütçesine bile sahip olmayan Partizan yendi.Milona'da yendi ama bütçelerinden haberim yok.Demekki adam gibi oynanınca yenilmeyecek takım yok.Emir aptaşca şut tercihleri kullanıyor ona laf yok olsun çocuklar aamlar çok güçlü.İnsan fenerli olurda hatalarını görmeyecek kadar olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...