Euroleague 2011-2012

oly şampiyon!!!! allahıma cska alamadı ya kupayı biz almışız kadar sevindim...özelikle o teodosic denen sözüm ona yıldız guard o kupayı alamadı ya deymeyin keyfime :D

Muhteşem bir final!.. Efsane olacak bir maç... 18 sayı geriden gelip, son saniye basketiyle maçı kazandılar. Siskauskas gibi defalarca en kritik basketleri atmışi winner karakterli bir oyuncu serbest atış çizgisinde ikide sıfır attı ve inanılması güç bir son...

Herşeyden önce bu kadrodan bir şampiyon çıkartan basketbol ustası Dusan Ivkovic'i alkışlıyorum. Onun kariyerinde yok yokdu, 70 yaşına dayandı ve kariyerinin en dramatik gecelerinden birini yaşadı. Spanoulis haricinde bu seviyeleri oynamış bir oyuncuları olmamalarına rağmen Papanikolau, Sloukas gibi gençlerle 50 milyon euroluk CSKA'yı devirdiler ve bize tekrar inanmanın, yürekten oynamanın, istikrarın, sistemin, doğru parçaları bir araya getirmenin ne kadar önemli olduğunu gösterdiler.

ya o son saniye basketine nasıl çığlık attım ben de inanamadım kendime..spanoulis ödülü alırken bizim thy başkanına nasıl içten sarılıyordu öyle..keşke bizde oynasa...