Euroleague 2011-2012

Kinsey yanılmıyorsam sadece partizan maçında oynadı,Ersan ise 4 maçı oynamadı. Bu iki oyuncusuyla pek bir alakası yok gibi duruyor.
Efes maçın başlarında iyi yüzde ile üçlük atıyor yorulunca o da 2. yarı kesiliyor.Karşı takımda iyi olunca maccabbi madrid gibi pek bir varlık gösteremiyorlar.
yanılıyorsun,kinsey ilk uc mac oynadı,partızan ve mılano deplasmanlarında vardı ve bu zorlu deplasmanları kazandı efes.ersanda 8 mac oynadı,2 macı kacırdı.bu ıkı oyuncunun birlikte olmadıgı son 2 macıda kaybettı efes..

Bence Fb Ülker Ukic ve Curtis'ten birini gönderip gerçekten kendi değil takımı oynatan bir oyun kurucu almalı,eğer bunu yapmazlarsa önleri kapalı,Oğuz Savaş'ın herzaman böyle oynamayacağı gerçeğini unutmamak lazım.

Efes'in durumu ise içler acısı,sözde kendi kalitesine yakın takımlarla oynadıklarında rezil oluyorlar.Cska,Barca,Real,Maccabi gibi takımlar karşısında Efes zavallı durumlara düşebilir.Tek umut Kinsey'in dönecek olması onun dönüşüyle biraz daha iyi bir takım olabilirler ama beni heyecanlandıran bir oyun oynamıyor Efes,beğenmiyorum açıkçası Efes'i.

fenerin oynadıgı grup bızım gruptan kat kat daha ıddalı ve zorlu bı gruptu,bizim grupta en bastan sıralam bellıydı..caja laboralın o gruptan elenmesını kımse tahmın edebılırmıydı?fener sene basında onca sıkıntıya ragmen hakketıgı bır zafer elde ettı,2 tane takvıye ıle fınal four u zorlarlar..efes e gelınce mutlaka ufuk sarıcanın yerıne bırının gelmesı lazım.

Fener tabiki tebrik ediyoruz ama sunuda unutmyalım evet bizim grubumuzda 2 tane çok kötü takım vardı ama 2 tanede bu senenin final four adayı takımı vardı . Feneri grupunda ise birbirlerine esit takımlar vardı ama hiç biri top 8 ileri gidemiyecek bence .

fenerin oynadıgı grup bızım gruptan kat kat daha ıddalı ve zorlu bı gruptu,bizim grupta en bastan sıralam bellıydı..caja laboralın o gruptan elenmesını kımse tahmın edebılırmıydı?fener sene basında onca sıkıntıya ragmen hakketıgı bır zafer elde ettı,2 tane takvıye ıle fınal four u zorlarlar..efes e gelınce mutlaka ufuk sarıcanın yerıne bırının gelmesı lazım.

Fener bizim gruptan o basketbolla 4.çıkardı tıpkı bizim gibi evet 2 zayıf takım vardı ama bizim grupta 2 tane baba takım vardı Fener'in grupta o takımlar ayarında yok. Unics Kazan da ciddi bir basketbol oynuyor hadi onları belki geçerler derim ama 3.olurlardı en iyi ihtimal. Şöyle diyeyim bizim hedefimiz top 16 olduğundan ben 2 zayıf takımın olduğu bu grubu tercih ederdim. Ama hedefim final four olsa kesinlikle A grubunu seçerdim, 1.bitirme ihtimalim bu gruba göre yüzde 99 daha büyük ihtimal (grupta barca var) 2.bitirme ihtimalim de A grubunda her türlü daha yüksek ihtimal. Final four için de top 16'ya ilk 2 torbadan giremeyen takımların işi çok zor ilk torbalar cidden zorlu.

Seyirci ortalamaları el nin resmi sitesine göre doğru ama soru şu el nin resmi sitesine bu seyirci sayılarını bildiren kimler fğlkeri abartırken bizim maçlara 5 bin seyirci yazdırmışlarda (hoş o 5bin seyirci bile fülkerin 15 bin seyircisini alteder:) ne amaçla yazmışlar herhalde anlıyorsunuz:)

Bizi yendi diye Kazanı iyi takım sananlar vardı :D

Asla iyi değil.Bu takım şut sokarsa kazanır sokamazsa zorlanır.Bize karşı çok yüzdeli oynadılar ayrıca biz rezalet oynadık 2 karşılaşmayıda.Hadi deplasmanı geçtimde kendimiz gibi oynasaydık rahatlıkla evimizden +10 farkla yollardık onları.
Sienayıda anormal şut sokarak yenmişlerdi.