Euroleague 2011-2012

Kazan iyi takım.F.Ülker'e kaybediyor diye mi kötü takım mı olacaklar komik olmayın.FB bizden daha iyi takım daha belki onlardan da iyi birde böyle düşünün ayrıca adamlar 7 dkda 20 sayı farkı 4e çektiler.

Onur bir daha bu tarz komik yorumlarına izin vermeyeceğim, aklında bulunsun. O büyük sandığın aklınla, Emir Alkaş'tan tut bütün basketbolu yemiş yutmuş kişilerin iyi takım olarak belirttiği Unics'e nasıl bu lafı ediyorsun?

Fazla gaz dolaşma ve yazmak için de yazma.

Onur Gürel 'dan Alıntı
Bizi yendi diye Kazanı iyi takım sananlar vardı

Utandın mı şimdi bu yorumundan? Kapak olsun senin gibi düşünenlere Kazan'ın 2.yarıda oynadığı muhteşem basketbol, erken öten horoz misali şimdi çekil köşene bakayım...

biz unics'e yenildiğimizde laf atan fenerlilere selam olsun. :)ilk yarı 17 sayıyla girip 5 sayıyla yenildiler... Yalnız domercant gerçeğini de unutmamaak lazım...

Ahmet Çakar mode on

Beyler Domercant adam değil.Kazan da takım makım değil.Çok açık konuşuyorum.Bana kimse Kazan'ın yerini haritada gösteremez. :):):)

Ahmet Çakar mode off

Kazan'ın elinde Domercant ve Lyday gibi rakip savunmayı altüst edebilecek ve savunma yoğunluğunu bu ikiliye kaydıran oyuncular varken,Ukic'in yokluğuyla performansı yerlerde gezen F.Ülker guardları karşısında Samoylenko'nun performansına fazla şaşırmamak gerek. Ben Samoylenko'dan ziyade Veremeenko'nun çok iyi oynadığını düşünüyorum. Zaza gibi hem potaaltında iyi bir savunmacı hem de hücumdaki ayak çabukluğuyla bela oldu bugün başta Oğuz olmak üzere. Bizim bu sezon ihtiyacımız olan profilde bir oyuncuydu diye düşünüyorum.

Devreyi 17'yle bitirip maç vermek kolay iş değil. :) Bizden sonra FBÜ de tanıştı Kazan'la.
Kazan iyidir kötüdür bilemem ama incelenmesi gereken bir model.Ne yaparsanız yapın kapıyı kapatamıyorsunuz.Alışılmışın çok dışında bir basketbol oynuyorlar.Kısalar hem skorer hem de eşleşilmesi çok zor oyuncular.Domercant ve Lyday tam yerini bulmuş.Veremeenko'dan da iyi ekmek yiyorlar.F8'i görüp favoriden dışarıda bir maç çalarak İstanbul'a kapak atsalar hiç şaşırmam.Şehir de büyük avantaj çünkü.Rusya'nın zorlu coğrafyasındaki deplasmanların klasiğidir ikinci yarı donup kalan takımlar.
Onur,Lakoviç bir bu iki aynı hafta içinde.Sana tavsiyem gerçek hayattaki karakterini internet diline yansıtman.Sınırlarda yürümeye çalıştığın sürece ciddiye alınmayacağına emin olabilirsin.

Ya bu fülker ne kadar gıcık bi takım 100 lira attık 2den 2 ye cez nymburk la 2den 2 kombinesi yaptık 500 tl mizi 17 sayıdan gelip yedi pijler ne küfür ettim anlatamam ya.. Büyüklermiş miş onlardan iyi takım yokmuş muş euroleague in 1 numaralı favorileri onlarmış mış.... Sizin gibi favorinin ben taaaa :) anladınız siz onu gitti 500 lira uyuzlar yüzünden ya:(

Adamlar Top 16 oynuyorlar. İlk maçlarını kazandılar hala iyi takım değil deniyor. İyi takım olmak için ya CSKA ya da Barca gibi falan olmak lazım. İyi oyuncu da sadece Navarro falan herhalde.

İyi takım sadece kupayı kazanan veya final oynayan takım değildir. Örneğin geçen sene Banvit iyi takımdı. Herhangi birşey kazanamasa da bu değişmez.

İzleyenlerin birçoğunun iyi dediği, hatta hayatını basketboldan kazanan insanların iyi dediği bir takıma kötü demek, kimsenin görmediğini gördüğün anlamına gelmez. Sana gülen insanların sayısında bir artış yaratır hepsi bu.

Kazan böyle devam ederse fener gruuptan zor çıkar..

Fener o gruptan zaten çıkamazdıda artık kesin oldu.Bu saatten sonra çıkmaları çok zor.Milano ve UNİCS maçlarından 4 galibiyeti cepte görüyorlardı.Yazık oldu :D Ama sonuç olarak çıkamazlar artık.UNİCS içerde Milano'yu yener dışardada bir şekilde kazanırlarsa FB'nin Pana'yı alta alması lazım.Ama ümitlerini bitircek maç içerde oynıcakları UNİCS maçı olur.UNİCS vurur gider iş biter.Olmadı Milano tek galibiyetini bunlara karşı alır.Hiçbir şekilde gruptan çıkacaklarına inanmıyorum.