Euroleague 2013 - 2014

Barça çok 3 lük kaçırdı. Ayrıca 73-70 ken hücumda inanılmaz saçma bi şekilde 2 lik denediler, bunu da alley oup gibi saçma bi yöntemle yapmaya kalktılar, Bo'nun Tomic'den zıplayarak topu çalması zaten söylencek söz yok. Barça yenerdi kendi salaklığından kaybetti son periyot. Fener son periyotu felaket oynadı.

Barça çok 3 lük kaçırdı. Ayrıca 73-70 ken hücumda inanılmaz saçma bi şekilde 2 lik denediler, bunu da alley oup gibi saçma bi yöntemle yapmaya kalktılar, Bo'nun Tomic'den zıplayarak topu çalması zaten söylencek söz yok. Barça yenerdi kendi salaklığından kaybetti son periyot. Fener son periyotu felaket oynadı.

Bunlar her basket maçı söylenebilecek mazeretler .Kupa maçında da fener çok kötü üçlük attı ama sonuçta bizi yendi. Şutlar girmiyorsa ısrar etmez farklı yollar denersin. Şutlar girmiyorsa 30 tane üçlük denemenin bir manası yok. Organize olamadığını rakibinin seni düzen içinde oynatmadığını gösterir bu. Zaten iyi üçlükçü navarro attı isabetlilein çoğunu. Fener Barcayı oynatmadı , son periyotta da tecrübe faktörü devreye girdi elindeki maçı neredeyse kaybediyorlardı. Biz nasıl ki kafa kafaya maçı son periyotta farklı kaybettiysek fener de elindeki maçı veriyordu. Tecrübe illa ki sonlarda kendini gösteriyor. Sonuçta maçın çoğunda iyi oynayan da üstün oynayan da fenerdi. Olimpiacos maçında bu nedenle galibiyet istemiştim , biz yeni takımız avuntusuyla yaşarken bunlar kazanıyorlar. Çıkıp da barca şöyle olsaydı yenerdi demek komik oluyor

Bunlar her basket maçı söylenebilecek mazeretler .Kupa maçında da fener çok kötü üçlük attı ama sonuçta bizi yendi. Şutlar girmiyorsa ısrar etmez farklı yollar denersin. Şutlar girmiyorsa 30 tane üçlük denemenin bir manası yok. Organize olamadığını rakibinin seni düzen içinde oynatmadığını gösterir bu. Zaten iyi üçlükçü navarro attı isabetlilein çoğunu. Fener Barcayı oynatmadı , son periyotta da tecrübe faktörü devreye girdi elindeki maçı neredeyse kaybediyorlardı. Biz nasıl ki kafa kafaya maçı son periyotta farklı kaybettiysek fener de elindeki maçı veriyordu. Tecrübe illa ki sonlarda kendini gösteriyor. Sonuçta maçın çoğunda iyi oynayan da üstün oynayan da fenerdi. Olimpiacos maçında bu nedenle galibiyet istemiştim , biz yeni takımız avuntusuyla yaşarken bunlar kazanıyorlar. Çıkıp da barca şöyle olsaydı yenerdi demek komik oluyor

:) Ağabey Fenerbahçeli misin ? :)
Galatasaray hakkında en ufak bir güzel sözünü görmedim ama bakıyorum da Fenerbahçe'ye methiyeler düzüyorsun :)

ülker dün iyi oynadı kazandı. Direkt rakiplerden birini son anlarda zorlansa da yendi. Yeniden yapılanmalarda hem de böyle uçuk paralar harcadığın da bu tür galibiyetler iyidir.

O kadar cümlemi okuyup son cümlemi okumamışsınız bu komik olmuş. Bakın orda ''fener son periyotu felaket oynadı'' yazıyor, okursanız anlarsınız ne demek istediğimi :)

Galatasaray hakkında en ufak bir güzel sözünü görmedim ama bakıyorum da Fenerbahçe'ye methiyeler düzüyorsun :)

Ne desin adam Ender Arslan çok iyi , Erceg çok formda , Marco güven veriyor mu desin :)
Ben de beğendim dünkü Fener'i izlediğim bölümlerde. Barcelona herkese kötü gelmiş ama Partizan maçında da rezaletlerdi zaten.

Kardeşim iyiye iyi derim ben barca maçındaki fener iyiydi bizim 1 periyot oynadığımız oyunu onlar 3 çeyrek oynadılar kazandılar. Şimdi gidip de barca 2 üçlük fazla soksaydı diyerek halamın olmayan bıyıklarından mı bahsedeyim. Bizim bu seneki oyunumuz hoşuma gitmiyor bu kadar fazla üçlük deneyerek bir yere varamayız ve bu durum beni kızdırıyor. Erceg gibi zor maçlarda sinen oyuncuları eleştiriyorum Arroyoyu eleştirmiyorum mesela. İyiye iyi derim.

Panathinaikos geçtiğimiz hafta neden Kıbrıs'ta oynadı acaba?Gerek salon gerekse sallanan panyayla heyecan verici bir atmosfer oluşmuş. :)

Barcelona Nanterre'ye kendi evinde yenildi. Partizan maçında da zorlanmışlardı. Sadece iyi oyuncular, iyi kadro olmuyor demek ki.
FBÜ CSKA'ya 26 fark attı. CSKA da genel anlamda iyi değil.
Bayern az daha deplasmanda OLY'yi yeniyordu. EL'de enteresan sonuçlar çıkmaya başladı.
3. maçlar itibarı ile FBÜ final four adaylarından biri gibi. Gerçi hep gazla başlarlar sonra tökezlerler ama Obradoviç buna izin verir mi bilemem.

Obradovic her başarısız sonuçta zaman lazım diye ağlayan Türk koçlara cevap veriyor resmen.Yapmaya gönlü olan adam kısa sürede de yapıyor yani.Sözüm ona Mahmuti falan bir sistem kuracakmış diye 6 ay bekletiyor gittiği takımı.Sanki basketbolu baştan icat ediyor.Ergin hocada hiç sistem falan yok zaten Allah getire.Kaliteli oyuncularla bolca birebir oyna olursa ne güzel

Fener çok iyi bir hava yakaladı gerçekten. Herkes takıma inanmaya başlamış, geçen senelerde farklı kaybettikleri takımlara karşı kazanıyorlar. Bu hızla giderlerse F4 yaparlar bu sene. Bakalım Obradovic orada ne kadar adam kalabilmeye devam edecek. Malum o renklere bürünen herkes kaybediyor karakterini.

Fb son kurşununu attı bu sefer hedefe gidiyor.Bu sezonda istedikleri olmazsaydı zaten önümüzdeki sezonlar bizim bütceye yakın bütcelerle devam ediceklerdi muhtemelen.

Obradovic büyük koç lafım yok ama hele f8 gidelim sonra tekrar konusalım.

fener düşmanlığı flan değil de ne hikmetse fenere karşı oynayanların basiretleri bağlanıyor. gördügüm en kötü krstic, teodosic, khryapa, kaun ve pargoydu. maç bitse de gitsek havasındalardı.. euroligde geçen sene de sürpriz sonuçlar vardı bunlar normal şeyler artık, olympiakos geçen sene kendi evinde 90 civarı sayı yiyip kaybettiği maç olmuştu sanırım, atinada bile kendinden güçsüzlere yenildigi maçlar olmuştu geçen sene ama sonunda şampiyon olmuşlardı. sanırım büyük takımlar bu turları fazla önemsemiyorlar, bi ileriki turlarda ciddiye alıyorlar.

Efes, son 6 saniyesine 85-86 önde girdiği maçta, son saniye üçlüğü ile Brose'ye 88-86 kaybetti. Yazık oldu.

FIBA'dan nasıl men ediliyorlar onu anlamadım?Euroligi kast ediyorsa Eurolig FIBA'nın değil,ULEB'in organizasyonu.

Pek bir şey çıkacağını sanmıyorum.Baransu,Rasim Ozan gibi adamlara prim vermemek lazım provokatör ve eyyamcılar.

Kızılyıldız-Panathinaikos maçı ne güzel maçtır.Salona,maçın ismine ve oyunun gelişimine 2 dakikalık özetten yola çıkarak güzelleme yazılır.