Euroleague 2013 - 2014

Biz , Fener ve Efes malaga'ya yenilmeyi nasıl başardı anlaşılır gibi değil. Biz gittik 25lik olduk ki 25 olacak bi durum yoktu sakatlıklar açısından . Efes desen içerde paket oldu. Fener'in de son anlarda nutku tutulmuş. Eurocup ayarındaki Malaga'ya karşı bu kadar kaybedebilmek çok büyük bir başarı gerçekten.

Milano'nun Pire'den galibiyetle döneceğini düşünmüyordum ama Langford önderliğinde muazzam oynadılar. Sezonun süprizi kesinlikle onlar. Kadro olarak zayıf değiller ama yıllardır oturtamadıkları o takım olgusu oturmuş durumda.

Milano top 8'e kalamazsa ciddi üzülürüm. Langford-Hackett-Jerrels-Gentile-Moss. Final four gediklisi takımlar haricinde, bir takımda böylesine baş belası bir kısa rotasyonu olmasına rastlamamıştım bayadır. Birini durdursanız diğeri patlıyor.

Koç faktörü... Aslında yıllardır üç aşağı beş yukarı kaliteli kadrolar kuruyordu Milano takımı ama koçun takıma aşıladığı bu inanç ve özgüven onları bu noktaya getirdi.

e7nLbP.png

KPWVq8.png

Önder Abi Efes'e A lisansının nedeni yıllardır yaptığı yatırımlar ve Euroleauge sponsor olması.

Adam en küçük sorunda bütçeyi küçültürüz ha diyen bize mi verir yoksa Efes'e mi?

Aslında benim sitemim bundan sonrası içindi. Ne yazık ki hala Fb. Ülker seviyesinde organizasyonumuz yok ama Efes'ten daha çok hak ediyoruz bence.

İbrahim Kutluay'ın bu sinik sesini duymak keyiflendiriyor =D

İsmail Şenol'un sezon başında Obradovic'in 5 tane genci birarada oynatmasını ilahi bir durum gibi anlatması da aklıma gelince daha komiğime gidiyor şu durum.