Euroleague 2013 - 2014

FBÜ'nün şansı için Pana-Malaga maçını Malaga'nın ya da Efes-Oli maçını Efes'in alması lazımdı. Ki kendilerinin Laboral'i yenmeleri de gerekiyor. Laboral baskı yapınca sıkıntı yaşıyor. Oynamalarına izin verirsen sıkıntı yaratırlar. Sanırım FBÜ geçen maç pes etmiş. Laboral önde bitirmiş devreyi. 1-2 saate resmen elenecekler:)

CSKA-Real Madrid finali bekliyorum ve hak ettiklerinden ötürü de umarım Real Madrid kupayı alır. Yalnız yarı finaldeki Barcelona-Real Madrid maçı son 10 yılın en güzel maçı olabilir. Bu maçı kaçıran bir daha Euroleague maçı falan izlemesin bence.

CSKA-Real Madrid finali bekliyorum ve hak ettiklerinden ötürü de umarım Real Madrid kupayı alır. Yalnız yarı finaldeki Barcelona-Real Madrid maçı son 10 yılın en güzel maçı olabilir. Bu maçı kaçıran bir daha Euroleague maçı falan izlemesin bence.

Ben de Real Madrid - CSKA Moscow finali bekliyorum ama dediğin gibi Barcelona-Real Madrid yarı finali çok zor geçecek.
Rodriguez - Sada , Fernandez - Papanikolau ve Bourousis - Tomic eşleşmeleri finalin ilk takımını belirleyecek gibi görünüyor.
Tabi Real Madrid' de Juan Carlos Navarro ile eşleşecek bir savunmacı arayışı muhtemelen Tremmel Darden' ın sürelerini epeyce uzatabilir, bu da Real' in rotasyonunu etkiler.

Real Madrid maçı kazansa bile yorgunluk nedeniyle finalde zor anlar yaşayabilirler.

Ante Tomic'i durduramazsa Madrid, işi çok zor bugün. Barcelona kazanacak bence daha bir takım oyunu oynuyorlar, Real Madrid'in sete set hücumunda son zamanlarda zorluk yaşadığı aşikar, tempoyu düşürdüğü takdirde Barca öne çıkacaktır bir adım. Cska kalite farkıyla çıkar bence de. Bu arada Maccabi'nin bütçesinin 7m euro civarı olduğunu, en pahalı oyuncusunu Devin Smith'in de 600 bin euro kazandığını öğrendim ki bütçelerinin düşük olduğunu biliyordum ama 10m euro vardır diyordum ondan bile azmış :)

Barcelona-Real Madrid voleybol maçı yapmadığı sürece hayatımın geri kalanında derbilerini izlemeyeceğim,Redondo-Luis Enrique'yle hatırlamayı planlıyorum.İki branşta 10 maçlarından aldığım zevk bir Panathinaikos-Olympiakos maçı etmiyor.
Blatt umarım Messina'nın canını sıkar.Günü kendisine indirgedim. :)

Unutmadan Ekrem Memnun'a bir kez daha teşekkürler.Kadınlar Euroleague şampiyonunun taraftarıyken,ister istemez parkede gördüğümüz her kareyi Galatasaray üzerinden anlamlandırıyorken Erkekler Final Four'u izlemek ayrı bir keyif olacak. :) ''Horto magiko''dan,Gate 7'den mahrum olsak bile.

Maccabi kazandı. Khryapa'dan beklenmeyecek hata.

Play off ilk turunda kendi evimizde Bjk'ya yenildiğimız maç gibi oldu bu karşılaşmada.

Bizde maç boyu önde götürmüştük maçı. Hatta 15 sayı farka çıkarmıştık. Bu maçta hemen hemen aynı oldu.

Blu, Rice ve Tyus maçı Maccabi'ye getirdi.

Maçın adamı olacak Khryapa son 6 saniyede yaptığı hata ile maçı kaybettirdi Cska'ya.

Cska ilk finalist.

Rakibi muhtemelen Real Madrid olacak.