Euroleague (2014-2015)

Bu arada bir yerde de TBl maçları bir sonraki sene NTVSPOR da olabilir diye bir yazı okumuştum inşallah böyle bir şey olur.

Birde THY de hangi maçlar NTVSPOR´ dan yayınlanacak maçlar belli mi?

Özellikle BBL için sevindim. EL maçları şifreli olsa da nette bulunabiliyor. BBL'de bu şans pek yoktu. Basketbola olan ilginin artması için de şifresiz kanaldan yayınlanması iyi olur. Umarım kadınlar liginin de canlı yayını olur.

Kafamda ufak bi simulate yaptım. A3 olmak daha hayırlı olacak sanki.

A : Real - Efes - Unics - Sassari
B : CSKA - Maccabi - Malaga - Alba Berlin
C : Barça - Fener - EA7 - Bayern
D : Olympiakos - Galatasaray - Valencia - Kutxa

A1-B2-C3-D4 C1-D2-A3-B4 / B1-C2-D3-A4-D1-A2-B3-C4

Real - Maccabi - Ea7 - Kutxa - Barça - GS - Unics - Alba bu türden bir grup gelirse işimiz çok zor top8 için. çok terleriz gibi.

Kafamda ufak bi simulate yaptım. A3 olmak daha hayırlı olacak sanki.

A : Real - Efes - Unics - Sassari
B : CSKA - Maccabi - Malaga - Alba Berlin
C : Barça - Fener - EA7 - Bayern
D : Olympiakos - Galatasaray - Valencia - Kutxa

A1-B2-C3-D4 C1-D2-A3-B4 / B1-C2-D3-A4-D1-A2-B3-C4

Real - Maccabi - Ea7 - Kutxa - Barça - GS - Unics - Alba bu türden bir grup gelirse işimiz çok zor top8 için. çok terleriz gibi.

Eğer D3 olursak;
CSKA,Fener,Biz,Sassari,Oly,Efes,Malaga,Bayern olur ama işimiz çok kolay olmayacak.

D3 yazacaktım pardon.

Real - Barça garanti çıkar gibi. Diğer ilk 2 sıra için mücadele olur. Bu kez iç sahada maç vermemeliyiz. Real dışında.

Öncelikle iyi bayramlar herkese.

bu savunmayla isimiz cok cok zor. barca real den falan en az 80-90 sayi yeriz

Eğer Barça-Real ilk grup sürecinde gelseydi eğer o sayıları yerdik. Ancak bu grup 10 haftalık bir süreç var ve Olimpiakos haricinde oynayacağımız takımların bizden fazlası yok. Bizim için iyi form tutmamız gereken grup süreci var önümüzde. Oyuncuların da elini taşın altına koyup daha iyi çalışması gerekir. Bu arada Abdi İpekçi havası da yansıyınca daha farklı olabilir.

Euroleague'de ki rakiplerimizden Laboral Kutxa'nın Barcelona ile oynadığı karşılaşmayi izlemek isteyen Sports Tv'ye göz atabilir.

Geçen sene Beşiktaş Integral Forex'te oynayan Colton Iverson bu sene Laboral'da oynuyor.

Gruptaki rakibimiz Laboral'in Heurtel'i Kenan+bir miktar buy-out'a F.Ülker'e yollayacağı söyleniyor. Heurtel öyle atla deve bi PG değil ama yine de Laboral için önemli bir kayıp olur bence...

Kızılyıldız-Cibona maçını izledim.Çok hızlı oynuyorlar tabi Cibona eski Cibona değil artık.Marjanoviç çembere yakın alınca bitirmesi zor olmuyor,belki erken faul problemine sokabilirsek avantajlı oluruz orada.Markus Williams'ı iyi savunmak gerek çok çabuk getiriyor topu rakip alana.

Zor maç olur diye düşünüyorum,kupada oynadığımız gibi oynamayız umarım ve galibiyetle başlarız.

Maç perşembe LigTV3'te.