Baketbol dünyası bölümüne yazmıştım . Buraya da kopyalıyım. Özellikle twitterdaki Galatasaray sayfaları , beni bunları yazmaya itti.
Fener'in f4 mağlubiyetinden sonra bizim kadın takımının Avrupa şampiyonluğunu paylaşan adam vizyonsuz , ufak beyinli bir adamdır. Adam sana sadece ''TED Ankara '' dese sonuna kadar haklı olacak. Galatasaray'ın büyüklüğünü anlamayan , farkında olmayan o kadar çok taraftarı var ki cidden deliriyorum şu tipleri gördükçe. Ya sen de git f4'e ya da sus. Top 16da karın tokluğuna adamları oynatıyorsun ; sonra da adamlarla dalga geçiyorsun. Adamların bütçesi 30 milyon euro olabilir ama sonuçta aynı arenada mücadele ediyorsan bunu bahane olarak öne süremezsin. Kör topal da olsa şuraya kadar gelen rakip takımı kutluyorum. O atmosferde ilk defa oynamak da kolay bir iş değil ve elendiler zaten doğal olarak. Bunda da garip bir durum yok bence.
Son olarak da Allah , beyinleri antu zihniyetiyle çalışan ; sadece üstündekinin renkleri farklı olan adamlara akıl fikir versin. Başarı maşarı umrumda değil ; aradaki mantalite farkı eriyor ben ona yanıyorum. Sen kulübüne '' ben daha büyük bir camia olmama rağmen niye Madrid'de değilim ? '' diyeceğine gidip adamla dalga geçiyorsun . Cidden inanılmaz !!!