Olympiakos'a Brose'ye yenildikleri maçtan itibaren birşeyler oldu,Spanoulis bence fazla abartılmış bir oyuncu,markalaştırmış kendisini,sadece ismi var,Spanoulis'in şutu vasat,savunma zayıf,serbest atışlar vasat,sadece asist yönü iyi ve faul aldırabiliyor takımı lehine,birde 10 tane üçlük deneyip 1 tane orta sahaya yakın bir yerden isabet bulduğu zaman yıldız oluyor işte,şahsi görüşüm Spanoulis 10 üzerinden 6'lık bir oyuncudur.Olympiakos'un pota altı sorunu var,Dunston varken içeriden etkili olabiliyorlardı,Hunter'ın katkısı yetmiyor,yani P.Young takımın % 25 iymiş,bu ortaya çıktı,ayrıca Spa'ya verilecek süreyi Lojeski'ye versinler,onlar için daha iyi olur bu
FB'de hep zenci pivotlar efsane oluyor,Udoh tam isabet olmuş,Galatasaray'da da görmek isteyeceğim bir oyuncu.Udoh Nba'ye dönmemeli,hep Avrupa basketbolunun içinde kalmalı.Vesely'de gitmemeli,zaten kolay faul problemine giriyor,Nba'de 5-10 dakika oynayacak,onun gibi bu oyunu çok seven bir isim Nba'de mutsuz olur.FB herşeyi iyi yapmış,salon,bütçe,antrenör vesaire ama seyirci konusunda sıkıntı var,FB taraftarı iyi bir atmosfer yaratamıyor.
Bence spanoulis fazla abartılmış değil, sonuçta 2 sene üstüste o sezonun dream teami kabul edilen takımları geçip şampiyon olurlarken başrolde o vardı. ama hiçbir zamanda yüksek yüzdeli çut ata birisi olmadı. Özelliği, kritik anlarda elinin titrememesi, zekası, istediği zaman kolay faul alması vs..
Udoh u biraz dallas comegys e benzediyorum ben, ve aslında hücum repertuarı vesely den bile daha geniş, orta mesafeden şutları iyi. Taraftar maç içinde zaman zaman uyuyor bencede.
Olympiakos benchinde K-Pap'ı gördüm. Ne zaman oynamaya başlayacak bilmiyorum ama eski haline yaklaşırsa Oly de F4 potasına girer.
Bu arada Avrupa'nın elit oyuncularından ve hatta efsanelerinden biri olma potansiyeli varken zamansız NBA yapması yüzünden kariyeri sekteye uğradı. 26 yaşına geldi, yine çok önemli katkılar verecektir ama efsaneleşir mi emin değilim.
Top 8 den itibaren oynayabilecek diye bir yazı okudum ama transferler, top16 ikinci maçlardan itibaren oynayabiliyor diye biliyordum
Henry Walker imkansız 3 lükler attı çok özel bir oyuncu, Bilan da pota altını Udoh, Antic, Vesely e rağmen domine etti hatta denize döktü de dersek çok abartmış olmayız. Fundamentalı iyi, ayakları çabuk ama ona rağmen güçlü, ayrıca net ribaund alıyor sürekli oyunun içinde konsantre ben çok beğendim. Forumda da yazılmıştı sanırım yaz dönemi Bilan.
Abi ne yaptın, ne denize dökmesi. Bilan 13 sayıi 4 ribaund la oynamış, 3 top kaybı var, 2 de blok yemiş. Udoh ilk çeyrekte resmen üstünden geçti. Bence 2 ve 3. çeyreklerde cedevitayı oyunda tutan, white ın datomeyi hucumda her pozisyonda geçmesi, obradovic in ömer ve barışa süre vermesi, udoh un erken 3. faulünü yapmasıydı.