Ben Patric Young'a çok üzülüyorum yahu. Sakatlığının etkileri hala o kadar net görülüyor ki... Abd'ye dönüp rehabilite olması gerek. Lakabı King Kong'du yahu bu çocuğun
Şu an itibari ile euroleaguede en içeriksiz topu biz oynuyoruz. Bunun sebebi kadro değil, koç bu arada. Direksiyonu dentmon'a verip rotasyonu azaltıp, takımı dentmon,sinan, göksenin, emir, micov, blake, daye, tyus ve pleiss üzerine kursak takım biraz kendine gelir ama koç kendinde değil ve asıl sıkıntı bu. Hele bu arroyo olayı gösteriyo ki kafası tamamen gitmiş durumda. Acı olan koca klüpte şu duruma el koyabilecek bir yönetici yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Group Regular Season | W | L | PTS+ | PTS- | +/- |
---|---|---|---|---|---|
CSKA Moscow | 3 | 0 | 283 | 248 | 35 |
Fenerbahce Istanbul | 3 | 0 | 222 | 206 | 16 |
Real Madrid | 2 | 1 | 259 | 238 | 21 |
Olympiacos Piraeus | 2 | 1 | 246 | 230 | 16 |
Crvena Zvezda mts Belgrade | 2 | 1 | 231 | 221 | 10 |
Darussafaka Dogus Istanbul | 2 | 1 | 247 | 238 | 9 |
Panathinaikos Superfoods Athens | 2 | 1 | 245 | 240 | 5 |
Baskonia Vitoria Gasteiz | 2 | 1 | 249 | 249 | 0 |
EA7 Emporio Armani Milan | 2 | 1 | 261 | 268 | -7 |
Brose Bamberg | 1 | 2 | 238 | 237 | 1 |
Maccabi FOX Tel Aviv | 1 | 2 | 277 | 280 | -3 |
FC Barcelona Lassa | 1 | 2 | 206 | 212 | -6 |
Zalgiris Kaunas | 1 | 2 | 222 | 239 | -17 |
Unics Kazan | 0 | 3 | 236 | 252 | -16 |
Anadolu Efes Istanbul | 0 | 3 | 237 | 268 | -31 |
Galatasaray Odeabank Istanbul | 0 | 3 | 259 | 292 | -33 |
Selam arkadaslar bu benim ilk mesajim. dayanamayip dackanin durumunu yazabilmek icin uye olma istegimi erkene aldim. dackanin nesi varda ilk 5 te gosterilyor anlamis degilim. david blatt bile degistiremez hemen onlarin durumlarini. ama 2 yil sonra euroleague kupasini kaldirirlar onu bilmem. ama bu yil top 8 imkansiz dacka icin. hele taraftarsiz mucize bence. oyle cok anlamam basket terimlerinden sg fg mg pg pf kisaltmalarindan. ama inanilmaz bir Galatasaray hastasiyim. hele hele son donem futboldan soguyup tam anlamiyla baskete gonul vermeye basladim.
Elimden geldigince fikirlerimi yazacagim. keske lasme kalabiseydi. ve hatta eric mccollum da keza. ve keske blake schilb gonderilseydi. bana gore 3. sinif basketbolcu kendisi. ne diyelim artik yuce yaradan takimin yolunu sonuna kadar aralar insallah.
artilarimiz-
en buyuk en etkili taraftar kitlesi bizde- bu takimi abdi ipekcide yenmek herkesin haddi degil
We have Ergin Ataman They don't
takimda keskin nisanci dolu- onlem almayan takimlara 30 sayi fark atmak mumkun.
cok athletic bir takim olduk- yuksek tempolu maclar etkilemeyecek takimi
eksiler-
kim defans yapacak bu takimda //=D//=D
nenad kirstic aklim almiyor nasil toparlanacagini
blake schilb ben ne yazikki baskete uygun olmadigni dusunuyorum.
rush smith umarim katkisi olur. endiseliyim.
simdilik bu kadar degerli renkdaslarim. hepinize saygilarimi sunuyorum.
Baskonia, Chase Budinger'la anlaştığını resmen duyurmuş. Büyük sakatlılar yaşamıştı ama zaten o sakatlıklar olmasa NBA'de olurdu. Gayet iyi hamle olmuş bana kalırsa.