Veli dostum tek tek yazdığına göre kaynağın sağlam herhalde, tamamen merakımdan bir kaç sorum olacak. Zira bende 25m euro culardanım
Obrodoviç+staf ve Gerardini ne alıyormuş ?
Birde yazdıklarından 5 veya 6 tanesi ile bu sezon mukavele uzattılar yada anlaştılar.Bu denli piyasası olan oyuncuların menajerlerine para kaptırmadan bu iş olabilirmi ?
Son sorum Berk ve Barış'ın 200 bin dolar alması az mı, çok mu ?
200 bin dolar, Barış seviyesinde birisi için gayet iyi, aynı katkıyı veren Oğuz mesela 4-5 katını alıyor. Kaldı ki, Barış, şu anda Türkiyedeki apoleti en dolu yerli oyuncu, 4 şampiyonluğu var, 2-3 Türkiye kupası ve Cumhurbaşkanlığı kupası ve birde f4 finali
Kalinic için buyout 1 milyon (dolar mı euro mu hatırlamıyorum) 3 yıllık da 1 milyon euro maaş.
Vesely -Udoh için 3,5 m usd diye hatrılıyorum
Fenerbahçede 4 yıldır oturmuş bir kadro yok, Vesely ve Bogdanovic in 3. senesi, diğerlerinin 2., Nunnaly yeni zaten.
Daha öncesinden bir kadro oturtmanın da pek imkanı yoktu, herşey yerli kısıtlamasına bağlı, devşirmeleri çıkartırsanız Sinan, Cedi, Semih ve Furkan (?) dışında f8 seviyesinde 20 dakika ve üzeri süre alabilecek yerli yok malesef. Tekrar kısıtlama gelse gene eskiye döneriz Mirsad, Ömer, İbo, Harun, Orhun, Kerem (her ikisi de), Ufuk, Serkan gibi isimler yetiştiremedikçe ve gene Emir gibi isimleri 1 milyondan aşağı da oynatamaz kimse. Oyuncu yetiştirmek de artık kolay değil, öyle böyle son yıllarda 2 si genç (ve ciddi süre alma şansı yakaladıkları bir dönemde gitti bu gençler), 1 i yabancı toplamda 5 oyuncu nba yaptı bizden. Furkan bile gideceğini söylüyor, herkesin aklında nba var.