Euroleague 2016/2017 Sezonu

Mac tamamiyla Murat Murathanoglu'nun aglamasina dondu. Insan bu kadar aglar mi ? Bu adam seneye bizim macimizi anlatmasin ? Yillardir bu adam anlatiyor maclari koskoca TV camiasi mac anlatacak bir adam bulamadi. Su adamlari cekmek zorundamiyiz ?
 
Biraz objektif yazayım.Burayı okuyan fenerbahçelilerde var biliyorum. Başıma birşey gelmeyecekse, bizim Eurocup finalini kazandığımız güne kadar fenerbahçenin Euroleague i kazanmasını istiyordum. Ama ne zaman biz kazandık kupayı ve ne zaman bizim kupamızla ilgili yorumlarını okudum o an vazgeçtim bunların kupa almasını. Gerçi kendimden büyük bir özveri gösterip bugüne kadar aldığımız avrupa kupalarına tesadüf diyen tescilli şikecilerin Türkiye adına kupa almasını istesemde, o gün 55 sayfa yorum okuyupta 1 tane bile tebrik görmek yerine hala teneke kupa, tesadüf kupa diye bahsetmeleri, bir kez daha onların ilahi adaletin tokadına maruz kalmaları için tüm içtenliğimle dua etmeme neden oldu. Euroleague başlıklarında hala bizimle uğraştıklarını gördüm ve üstüne Euroleague in futboldaki şampiyonlar liginden sonraki en büyük kupa olacağını, beşiktaş ın futboldaki başarısının üstüne çıkacağı yorumlarını okuduktan sonra, Allah'ın ilahi adalet tokadını bugünde atacağını anladım.

İçlerinde iki elin parmağı kadar sağduyulu olmayan, kıskançlıklarından gözlerine perde inmiş aziz zihniyetli fenerbahçe taraftarı... Beter olun, daha da beter olun. Losersınız siz ve hep öyle kalacaksınız.İlahi adalet tokadı yemekten feleğiniz şaşmış sizin ve unutmayın ki...

Avrupa Fatihidir Galatasaray!
 
Biraz objektif yazayım.Burayı okuyan fenerbahçelilerde var biliyorum. Başıma birşey gelmeyecekse, bizim Eurocup finalini kazandığımız güne kadar fenerbahçenin Euroleague i kazanmasını istiyordum. Ama ne zaman biz kazandık kupayı ve ne zaman bizim kupamızla ilgili yorumlarını okudum o an vazgeçtim bunların kupa almasını. Gerçi kendimden büyük bir özveri gösterip bugüne kadar aldığımız avrupa kupalarına tesadüf diyen tescilli şikecilerin Türkiye adına kupa almasını istesemde, o gün 55 sayfa yorum okuyupta 1 tane bile tebrik görmek yerine hala teneke kupa, tesadüf kupa diye bahsetmeleri, bir kez daha onların ilahi adaletin tokadına maruz kalmaları için tüm içtenliğimle dua etmeme neden oldu. Euroleague başlıklarında hala bizimle uğraştıklarını gördüm ve üstüne Euroleague in furboldaki şampiyonlar liginden sonraki en büyük kupa olacağını, beşiktaş ın futboldaki başarısının üstüne çıkacağı yorumlarını okuduktan sonra, Allah' ilahi adalet tokadını bugünde atacağını anladım.

İçlerinde iki elin parmağı kadar sağduyulu olmayan, kıskançlıklarından gözlerine perde inmiş aziz zihniyetli fenerbahçe taraftarı... Beter olun, daha da beter olun. Losersınız siz ve hep öyle kalacaksınız.İlahi adalet tokadı yemekten feleğiniz şaşmış sizin ve unutmayın ki...

Avrupa Fatihidir Galatasaray!

Benim yazılarımı okumadın sanırım hocam. Belki silindikten sonrasına denk gelmişsindir.
Eurocup a kimse tesadüf demedi. Diğer konuyu ayrı konuşmak lazım, burası yeri değil.
 
Ayhan Bey, ben bu sitedeki yorumlardan bahsetmedim.Yanlış anlaşıldı biraz sanırım. fenerbahçenin taraftar forumlarından bahsediyorum. Ayrıca sizin buradaki yorumunuzu görmedim.
 
Bende oralardaki yorumlarımdan bahsediyorum.
Burada da kazanmanızı istediğim yönde yorumlarım oldu tabiki.
 
Bayanlarda eurocupı aldık . Fb daha sonra el de fınal oynadı. Sonra gidip bunları fınalde yenıp eli aldık. Rus eka ıle. Erkeklerde eurocupı aldık . Fb elde fınal oynadı.Rus cska ile.
SIRADAKİ .... ALLLAHIN EMRİ !!!
 
Bu futbol beyzadesi yöneticilerin son yıllardaki basketbolu kirletme çabaları bir yana, basketbol severler olarak , basketbolla zerre alakası olmayan taraftarların yorumlarını kafaya takmamak lazım. Başarıyı tebrik edebilmek bize uzun vadede daha büyük başarılar getirir.
 
Eğer Erkekler Basketbol'un 1 numaralı kupası kazanılacaksa bunu daha önce çeşitli defalar farklı branşlarda Avrupa'da bunu yapan ilklerin takımı olan Galatasaray kazanacaktır.

Bakınız Futbol'da Uefa ve Super Kupa, Engelli Basketbolda Avrupa ve Kıtalararası Kupa, Bayan Basketbol'da Euro Cup ve Euroleguae Kupası ve Erkek Basketbol'da Euro Cup şampiyonluğu...

Gerçekleri Tarih Yazar, Tarihi de Galatasaray !!!
 
Çalınan şampiyonlugu muzu unutmadık beter olsunlar ilahi adalet işte.Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bizim müzemizde konu kilit.
 
Bu futbol beyzadesi yöneticilerin son yıllardaki basketbolu kirletme çabaları bir yana, basketbol severler olarak , basketbolla zerre alakası olmayan taraftarların yorumlarını kafaya takmamak lazım. Başarıyı tebrik edebilmek bize uzun vadede daha büyük başarılar getirir.

Her tebrik edişimizde hem erkeklerde hem bayanlarda bir şampiyonluğumuzu çaldılar. Her tebrik edişimizde federasyonla hakemleri üzerimize yıktılar. Basketbolla zerre alakası olmayan taraftarlar diyorsunuz da, bal gibide basketbolla alakaları var. Dediğim gibi sağduyulu taraftar sayıları iki elin parmakları kadar. Emin ol ki bu euroleague in acısını yarı final eşleşmesinde emeğimizi çalarak çıkaracaklar. O zaman tebrik edersiniz işte.
 
Her tebrik edişimizde bir şampiyonluğumuzu çaldılar. Her tebrik edişimizde federasyonla hakemleri üzerimize yıktılar. Basketbolla zerre alakası olmayan taraftarlar diyorsunuz da, bal gibide basketbolla alakaları var. Dediğim gibi sağduyulu taraftar sayıları iki elin parmakları kadar. Emin ol ki bu euroleague in acısını yarı final eşleşmesinde emeğimizi çalarak çıkaracaklar. O zaman tebrik edersiniz işte.

Berkan Bey ben fanatik Galatasaraylıyım ama Aziz Yıldırım'ın yaptıkları yüzünden bugün şehit olan Fenerbahçe'li kardeşlerimizde varken, Rus takımını tutmak zorunda da değilim.Sizi anlıyorum ama şampiyonluğumuz çalındığında bende bas bas feryat etmiştim.
 
Fenerbahçenin kupayı almasını hiç istemedim. Neden mi?
1. Marco ya yapılan faulden sonra hic birsey olmamış gibi yaşayan tüm spor camiası icin.
2. Hicbirseyi hak etmemesine karşı emek hırsızı Doğuş ile olan olağanüstüsü iliskileri icin.
3. Eurolig finalinde neredeyse hiç bir Türk oyuncuya sure vermedikleri için.
4. Tüm iyi Türkleri para ile alıp, köreltip, ülke basketbolunu geriye götürdükleri icin.
5. Aziz yıldırım icin.
6. Dogusun ceosu mu her neyiyse ibrahim kutluayin. Finalde benc arkasinda oturdugu icin.
7. Taraftarlarinin madrid macinda madrid atkisi açtığı için.
8. Hiçbir Fenerbahçelinin eurocupı almamızı yürekten desteklemedigini bildigim icin.
9. Loser oldukları ve loserlıklarinin devamı icin.
10. Metin Oktay/ George Hagi
11. Bu büyük başarıyı ülkeme ilk getirenin Galatasarayim olacağını bildiğim için.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Su Teodosic oyle bir oyuncu ki, bazen Tutku Acik'a isyan etmemek mumkun degil. Kendisini zamaninda gelistirseydi fiziksel yonden,bugun Turkiye'nin Teodosici olmustu.Turkiye'de saha gorusu , oyun zekasi Teo ayarinda benim Turk oyuncu bildigim bir Tutku Acik vardi.
 
Güzel maç oldu,iki takıma da teşekkürler.Hafta sonunu pazar akşamını renklendirdiler.Maçın atmosferi,hikayesi uzatmaları derken işin sadece basketbolseverlikle ilgilenenler için bir eğlence idi.İki takımda hak ettiği şekilde finaldeydi,hakemlerin Laboral maçındaki Fener lehine kararları bu sefer bu maçta Cska lehine oldu.Hakem yönetimleri denk gelebiliyor.Lamonica'nın emeklilik maçı diyorlardı seneye Euroleague'da umarım karşılaşmayız kendisiyle.Fener uzatmada daha sakin kalabilseydi alırdı maçı gerçi geri dönüş için baya efor sarf ettiler yoruldular nefesleri yetmedi muhtemelen.

Darısı başımıza diyorum,F4 atmosferi havası güzel oluyor.İçinde biz olmayınca bile ben kendi adıma eğleniyorum bir hayli.Biz olsak daha da mutlu olur ve eğlenirim.Seneye de F4 İstanbuldaymış.Güzel bir motivasyon olabilir bizim için.
 
Cem abi selam,

Bu sabah Jordi Bertomeu gazetecilerle bir araya gelmiş. Açıkçası ben de bilmiyordum ya da henüz resmi bir kaynaktan okumamıştım ama sabahki toplantıda Daçka ile 2 senelik katılım anlaşması yapıldığından bahsetmiş.


İlaveten yukardaki konudan bağımsız; Haziran sonuna kadar da önümüzdeki sezonun, belki de 2 sezonun F4 ev sahipliğini açıklayacaklarmış. Türkiye de aday ülkeler arasında. Ben seneye Ülker Sports Arena'da yapılacağını düşünüyorum. Yanlış bilmiyorsam Sırbistan da 2018-2019 sezonuna Kombank Arena ile aday. O sezonu da onlara verirler, 2017-2018'e Yunanistan-Litvanya-Rusya üçlüsünden biri sıkışabilir.

Bir de yine açıklamalardan anladığım, bence önümüzdeki sezon tekrardan Euroleague'in formatı değişecek :D
Maç sonu resmi açıklama da geldi, 2016-2017 Euroleague F4 İstanbul'da.

Eurocup şampiyonluğundan sonra Galatasaray yönetimine ekstra bir yük daha geldi :D
 

Üst