Euroleague 2016/2017 Sezonu

Huertel 24 dk parkede kaldı ve Efes kaybetti. Perasovic tel tel dökülen bir Huertel'i neden bu kadar uzun süre oyunda tutar ki?

Kızılyıldız, kendisinden yüksek bütçeli bir takımı daha parkeye gömdü. Emporio Armani Milano'yu skor olarak olmasa da psikolojik olarak eze eze yendiler. Milano hiç maçın içine giremedi.

Bu bütçeyle 4/8 çok büyük başarı. Bize de en kısa zamanda Dejan Radonjic gibi bir koç nasip olsun.

Bamberg'de savunmanın dibine vuruyor Laboral deplasmanında. 19-30 öndeler. Bu akşamki maçlar çok zevkli geçiyor. Erken uyumam gerek ama izlemeyi tercih ediyorum.

Kızılyıldız, kendisinden yüksek bütçeli bir takımı daha parkeye gömdü. Emporio Armani Milano'yu skor olarak olmasa da psikolojik olarak eze eze yendiler. Milano hiç maçın içine giremedi.

Bu bütçeyle 4/8 çok büyük başarı. Bize de en kısa zamanda Dejan Radonjic gibi bir koç nasip olsun.

O hocadan çok ülke kültürüyle alakalı. Sırbistan, Yunanistan, hatta Litvanya gibi ülkelerden hep çıkıyor böyle takımlar.

Maccabiye şöyle kötü böyle kötü dedik ama 4 galibiyete ulaştılar oyunları pek göze batmasada sonuca ulaşmayı biliyorlar.

İlk maçlarda yaptıkları hatalardan ders alıp,ona göre önlem aldılar ve sonuca ulaşmaya başladılar. Thy Euroleague'de koçu ve oyuncuları saldım çayıra,mevlam kayıra tek takım Galatasaray malesef. Ergin Ataman bırak hatalardan ders almayı,yaptığı hataların üzerine her maç daha da ekliyor.

İlk maçlarda yaptıkları hatalardan ders alıp,ona göre önlem aldılar ve sonuca ulaşmaya başladılar. Thy Euroleague'de koçu ve oyuncuları saldım çayıra,mevlam kayıra tek takım Galatasaray malesef. Ergin Ataman bırak hatalardan ders almayı,yaptığı hataların üzerine her maç daha da ekliyor.

Birşeylerin farkına varıp o kaos ortamından çıkmayı başardılar.Bu bizim başarabileceğimiz birşey değil bence.

Goudelock 2 maçtır oynamayınca daha düzenli oynadılar, takım paylaşmaya başladı ve savunmada da daha çok savaşıyorlar, Goudelock dönerse o geçişi kötü yapacaklar bence gene :)

Goudelockun sürelerini iyi ayarlayabilirlerse yani daha akıllıca kullanabilirlerse artı bir değer olur onlar için yakında görürüz onuda.

Hoca baskonia şu voigthmanı nasıl kullanıyor görüp az bişey pleiss üzerinde denese ama az bişey.

Ama yok o şu anda nasıl kendimi kovdururum derdinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi