Sonu gene smacla bitti gerçi ama dorsey noldugunu anlamadı orda ...
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu Daçka bir şekilde sezonu 1.bitirse, biz de es kaza 8.bitirsek güzel olmaz mı?
Bizim maçta barçada kimler kesin olarak oynamıcak bilen varmı ?
Barcelona - Real Madrid maçını seyretmedim, burada gece 00:00 da başlıyordu. Son çeyrekte oyunu bıraktı mı Barcelona ?
Bence sizin açınızdan kötü oldu bu sonuç. Daha ciddiye alacaklar İstanbuldaki maçı.
Ben bunun üzerlerinde baskı da oluşturabileceğini düşünüyorum, gerçekten kötü durumdalar çünkü, tamam çok ekstrem bir maç olmuş olabilir ama 40 yerine 20 farkla bitse şaşırılmayacak bir durumdaydılar. Baskonia-Fb maçı gibi yorgunluk vb. değil de kalite farkı bu duruma düşürdü.
Yine de çok zor olacak, çünkü kazandığımız iki maça bakarsak oly maçındaki 27-2lik seride Sfairopoulos'un sahaya sürdüğü 5 pay sahibiydi, 20-6 erken rehavete kapılmalarına neden oldu, daçka maçında ise blatt micovu 4 oynatmamızdan dolayı 4 kısalı bir plan kurmuştu ancak dentmon'ın kadro dışı kalması sonrası zalgiris maçının son çeyreğindeki gibi 5 uzun oynayacağımızı bilmesi gerekirdi, clyburn'u 4 oynatmak yerine, 2 oynatıp takımı uzatmalıydı, muhtemelen cska galibiyetinin verdiği aşırı güvenle maça çok hazırlanmadı. Zaten sinan oyundayken 17sayı daçka'nın önde olması bir şeyleri belirtiyor.
Bakalım maça ciddi hazırlanacak bir bartzokas karşısında ne yapacağız. Kadro kalitesi ve oyun yapısı olarak baktığımızda iki maçtan da daha kolay bir maç bence. Oly sert yapısı itibariyle cska dahil yenme olasılığımızı en düşük gördüğüm takımdı, daçka da iyi bir takım, ancak barcelonaya baktığımız zaman sakatlar dışında (sizin kalite belirleme sisteminize göre yazıyorum ) keşke bizim takımda olsa diyebileceğimiz sadece koponen(sağlıklı hali, şu anki formunda istemem), rice ve tomic(bu ikisi de iki ucu keskin bıçak, özellikle rice deplasmanda, o nedenle istemem) var.
Kazanma olasılığımızı %51 görüyorum. Kızılyızdız maçı hariç ilk defa bu kadar yüksek.