Euroleague 2016/2017 Sezonu

Randolph'un bloktan sonra taraftara attığı bakış aslında herşeyi özetler nitelikte.Gerçekten inanılmaz bir bloktu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıralama

1. CSKA Moscow
2. R.Madrid
3. Fenerbahçe
4. Baskonia
5. Olympiakos
6. Panathinaikos
7. Darüşafakka
8. Barcelona/Maccabi/Kızılyıldız/Milano

dan biri olur gibi duruyor. 8. SPOT için Maccabi şanslı eğer sakatları iyileşir ve form tutarsa.

Biz ise en iyi Bamberg, Efes, Kazan, Zalgiris'i geçip 12. oluruz bu tablo da.

Şu kötü halimizle bile Kızılyıldız, Maccabi ve Zalgiris maçlarında dünkü gibi savunmayı 1-2 periyot da iyi yapsak bu 3 maçı kazanıp 5/8 yapmamız içten bile değildi...! Şimdi ise sonuncu olmamak için çabalıyoruz... Oysa sezon öncesi ne güzel hayaller kurmuştuk.

Şu ana kadar maçlarda gördüğüm CSKA, Real Madrid ve Oli dışında kimsenin TOP8 yeri garanti değil. Bunların dışında Pana, Baskonia, Ülker ve herşeye rağmen Barca çok kuvvetli Top8 adayları. Kızılyıldız, Maccabi, Milano ve Daçka da bu yarışın içinde olup bir şekilde kendilerini TOP8 içine atmaya çalışacaklar gibi görünüyor. Top 8 Yapma olasılığı en zayıf takımlar ise Galatasaray, Zalgiris, Efes, Brose ve Kazan...

İşte Euroleague bu ?

Bu yeni format çok güzel olmuş,her takım birbirini yenebilir,keşke Bayern Münih'te güçlü bir kadro ile bu organizasyonda yer alsaydı,sonuç olarak hayata renk katıyor EL,bütün takımlara saygı duyuyorum

- Barcelona'nın ciddi bir şampiyonluk adayı olduğunu düşünüyorum,sebebi ise Bartzokas ( En beğendiğim koçların başında )
,şu durumlarına aldanmamak gerek,kadrolarının yarısı sakat,tam kadro bir Barcelona çok güçlü bir takım olacaktır

- CSKA'nın % 50'si De Colo,o olmadan Cska'nın diğer iyi takımlardan pek bir farkı yok

- Real ise şu şartlarda benim şampiyonluk adayım,tabi Barca tam kadro olabilerse işler değişebilir

En iyi 3 takım Cska,Real,Barca ( Tam Kadro Hali )

* Şuan isim bazında Galatasaray'ın Barcelona'dan daha iyi bir kadrosu var,tabi Barca'nın sakatları bu durumu ortaya çıkarıyor,şuan ki oynayabilen sağlam oyunculara bakaraktan bunu ifade ediyorum.

Son olarak İsmail Şenol'a,Murat Kosova'ya ve İhsan beyede saygılar,onlarsız bir EL düşünemiyorum,keyif veriyorlar,keyif alıyorlar

Barcelona - Real Madrid maçını seyretmedim, burada gece 00:00 da başlıyordu. Son çeyrekte oyunu bıraktı mı Barcelona ?

Barcelona - Real Madrid maçını seyretmedim, burada gece 00:00 da başlıyordu. Son çeyrekte oyunu bıraktı mı Barcelona ?

Skorun verdiği bir ruhsuzluk vardı hocam, bana sorarsanız barca oyunu 2.çeyrekte randolphun dorsey'e bloğundan sonra bıraktı. Ama maç gitmiş, rice'ı dinlendirelim falan demediler, doğal 5leri oynadı hep, belki de daha büyük bir hezimetten korkuyorlardı.
https://www.youtube.com/watch?v=OoVXGJGnpI8

Bence sizin açınızdan kötü oldu bu sonuç. Daha ciddiye alacaklar İstanbuldaki maçı.

Ben bunun üzerlerinde baskı da oluşturabileceğini düşünüyorum, gerçekten kötü durumdalar çünkü, tamam çok ekstrem bir maç olmuş olabilir ama 40 yerine 20 farkla bitse şaşırılmayacak bir durumdaydılar. Baskonia-Fb maçı gibi yorgunluk vb. değil de kalite farkı bu duruma düşürdü.

Yine de çok zor olacak, çünkü kazandığımız iki maça bakarsak oly maçındaki 27-2lik seride Sfairopoulos'un sahaya sürdüğü 5 pay sahibiydi, 20-6 erken rehavete kapılmalarına neden oldu, daçka maçında ise blatt micovu 4 oynatmamızdan dolayı 4 kısalı bir plan kurmuştu ancak dentmon'ın kadro dışı kalması sonrası zalgiris maçının son çeyreğindeki gibi 5 uzun oynayacağımızı bilmesi gerekirdi, clyburn'u 4 oynatmak yerine, 2 oynatıp takımı uzatmalıydı, muhtemelen cska galibiyetinin verdiği aşırı güvenle maça çok hazırlanmadı. Zaten sinan oyundayken 17sayı daçka'nın önde olması bir şeyleri belirtiyor.

Bakalım maça ciddi hazırlanacak bir bartzokas karşısında ne yapacağız. Kadro kalitesi ve oyun yapısı olarak baktığımızda iki maçtan da daha kolay bir maç bence. Oly sert yapısı itibariyle cska dahil yenme olasılığımızı en düşük gördüğüm takımdı, daçka da iyi bir takım, ancak barcelonaya baktığımız zaman sakatlar dışında (sizin kalite belirleme sisteminize göre yazıyorum :) ) keşke bizim takımda olsa diyebileceğimiz sadece koponen(sağlıklı hali, şu anki formunda istemem), rice ve tomic(bu ikisi de iki ucu keskin bıçak, özellikle rice deplasmanda, o nedenle istemem) var.

Kazanma olasılığımızı %51 görüyorum. Kızılyızdız maçı hariç ilk defa bu kadar yüksek.

Ben bunun üzerlerinde baskı da oluşturabileceğini düşünüyorum, gerçekten kötü durumdalar çünkü, tamam çok ekstrem bir maç olmuş olabilir ama 40 yerine 20 farkla bitse şaşırılmayacak bir durumdaydılar. Baskonia-Fb maçı gibi yorgunluk vb. değil de kalite farkı bu duruma düşürdü.

Yine de çok zor olacak, çünkü kazandığımız iki maça bakarsak oly maçındaki 27-2lik seride Sfairopoulos'un sahaya sürdüğü 5 pay sahibiydi, 20-6 erken rehavete kapılmalarına neden oldu, daçka maçında ise blatt micovu 4 oynatmamızdan dolayı 4 kısalı bir plan kurmuştu ancak dentmon'ın kadro dışı kalması sonrası zalgiris maçının son çeyreğindeki gibi 5 uzun oynayacağımızı bilmesi gerekirdi, clyburn'u 4 oynatmak yerine, 2 oynatıp takımı uzatmalıydı, muhtemelen cska galibiyetinin verdiği aşırı güvenle maça çok hazırlanmadı. Zaten sinan oyundayken 17sayı daçka'nın önde olması bir şeyleri belirtiyor.

Bakalım maça ciddi hazırlanacak bir bartzokas karşısında ne yapacağız. Kadro kalitesi ve oyun yapısı olarak baktığımızda iki maçtan da daha kolay bir maç bence. Oly sert yapısı itibariyle cska dahil yenme olasılığımızı en düşük gördüğüm takımdı, daçka da iyi bir takım, ancak barcelonaya baktığımız zaman sakatlar dışında (sizin kalite belirleme sisteminize göre yazıyorum :) ) keşke bizim takımda olsa diyebileceğimiz sadece koponen(sağlıklı hali, şu anki formunda istemem), rice ve tomic(bu ikisi de iki ucu keskin bıçak, özellikle rice deplasmanda, o nedenle istemem) var.

Kazanma olasılığımızı %51 görüyorum. Kızılyızdız maçı hariç ilk defa bu kadar yüksek.

Bir Olympiakos, Daçka maçlarındaki Galatasaraya bakıyorum, Barcelona tam kadro olsa gene %51 şansı var, birde bizim maçlardaki (hem el hemde lig), Kızılyıldız, Zalgiris maçlarındaki Galatasarya, herhangi bir maçta rakip %51 en az.
İş sizde bitiyor ama Tomic mesela ciddi tehlike olabilir, aynı şekilde Rice, Oleson ve hatta Perperoglu.