CSKA-FB-RM-PANA..
F4 adaylarım...
F4 adaylarım...
İspanya şampiyonunun Real-Barça-Baskonya'dan birinin olacağı aşikar, bu demektir ki ispanyada play-off yarı finali oynayan takıma(Valencia olur bu) kapıları açmış olacaklar. Şahsen bir ülkeden 4 takımın katılmasına karşıyım, Türkiye için de geçerli bu. O kadar sponsorluk desteği varken Türkiye'den 2 İspanya'dan 4 takımın alınması bizim açımızdan skandal olur.
Fener Daçka birleşmesi yetmez bir de Efes'i alsınlar. Blatt'da Obradoviç'in yardımcısı Perasoviç'de malzemeci olur...
Zizic gerçekten geliyor mu bilmiyorum ama sözü geçen buy-out ciddi yüksek seviyelerde. Gerçi para herkes için bu kadar kritik olmuyor ama yine de genç bir yetenek için yüksek. Bu yatırımı 4-5 yıllık yapmak gerekiyor ki oyuncudan verim alınabilsin. Adriyatik'te muazzam istatistikleri var ama EL seviyesinde ne yapacağı belirsiz. Blatt'in sistemine de ne kadar uyacağını bilemiyorum. Atlet bir uzun daha iyi olurdu onlar için. Kulüp Daçka da olsa paranın sokağa atılma ihtimali yüksek.
Beni düşündüren bu bütçeler ayrıldıysa Daçka seneye de Euroleague'de olma sözü almış olabilir. Paranız çok da olsa durup dururken bir oyuncuya bu kadar buy-out vermezsiniz.