Her deplasman sonrasi realiteye donecegiz demistik fakat ic sahada bu rezil performanslar ciddi manada surpriz oldu benim icin. Seker gibi fiksturumuz vardi ne kadar umutsuz olsak ta hepimiz acaba demisizdir sirasiyla Kazan ve Efes maclarina kadar. Gentile krizi sonrasi Milano ve bizim disimizda bu ligte ne oynadigini bilmeyen baska takim yok, Maccabi'yi de normalde bu kategoriye alirdim fakat son hocasiyla beraber olaganustu oynamasa da birseyleri degistirmeye calistirdiklari ortada. Kucumsedigimiz Kizilyildiz, Kazan, Zalgiris, Bamberg gibi takimlari imrenerek izliyorum. Yeni format inanilmaz renk getirdi, bu lige yakismayan ve burda olmayi haketmeyen iki takimdan biriyiz, bu cok aci. Bunun nedenlerini hepimiz cokca dile getirdik, sonumuzun boyle olacagini tahmin ediyorduk, simdi siradaki 4 mac yine kagit ustunde iyi gibi ama hayal kurmanin luzmu yok takimin hali ortada, Efes deplasmanini kazanamaz bu takim, icerdeki Zalgiris maci Bamberg benzeri gecer, dunyanin belki de en tatsiz maci olmasi muhtemel olan Milano macini da deplasman olmasi nedeniyle L yaziyorum, Maccabi maci da yine kadro olarak agir basip alirlar, bu boyle uzar gider 4te0 olmasi cok muhtemel bu kolay gozuken fiksturun. Ergin Hocam rica ediyoruz git artik, cok zarar verdin.