Daçka ne geri dönüş yaptı ama.
35-14 3.çeyrek sonucu..
Bakalım sonunu getirecekler mi ?
35-14 3.çeyrek sonucu..
Bakalım sonunu getirecekler mi ?
3. çeyrekte 35 sayı atmış Daçka. Bu çeyreği kaçırdım ya yazık.
Pana ve Fenerbahçe ile ilgili kısım hariç aynı fikirdeyim, belki duygusal davrandığım için sakatlık olmazsa Fenerbahçe'nin ilk 2-3 içinde olacağını düşünüyorum. Pana da bence ilk 4 e giremez.Brose kaybettiği maçların çoğunu küçük farklarla kaybettiği için tablodaki yeri çok da önemli değil. Tecrübe kazandıkça daha iyi takım oldular.
Darüşşafaka Zizic ile birlikte eksik parçalarından birini daha tamamladı. Şimdi Anderson da biraz daha form tutmaya başladı. Moerman ise düşüşte. Moerman ve Harangody'nin performansına göre sıralamaları netleşecek 2. yarıda.
Barcelona sezonun en büyük hayal kırıklığı olmaya devam ediyor. En'lerde Galatasaray demiştim ama Barcelona'ya haksızlık etmişim. Çok fazla Rice'ın eline bakıyorlar. 2. bir skorer lazım onlara. Sadece savunma ile bir yere kadar.
Efes de iyi durumda değil. Şu formsuz dönemlerinde 2 kez bizle karşılaşmaları onlar için büyük şans. Omic'ten acilen çıkıp bir pivot almaları gerek. Khem Birch'ü biz alamadık da onlar niye almadı acaba? Bir de senin koçun Hırvat ama rakibin Zizic'i düşünüp 6 aylığına alıyor. Sen neden alamıyorsun? Takım savunmasında da bir hayli gerideler. Bu durumları yanıltmasın.
2. yarıda Darüşşafaka, Panathinaikos ve Brose'den çıkış bekliyorum. Efes savunma problemlerini çözmezse Play-Off dışında kalabilir. Fenerbahçe de takviye yapmazsa Play-Off'ta kendine iyi bir edinemez. Olympiacos da ilk 3'ten düşebilir.
Şu anda sezon sonu beklentim;
1. CSKA
2. Real Madrid
3. Panathinaikos
4. Baskonia
5. Fenerbahçe
6. Darüşşafaka
7. Olympiacos
8. Brose
9-10-11 Maccabi - Efes - Barcelona
12-13 Kızılyıldız - Zalgiris
14 Unics