Euroleague 2016/2017 Sezonu

Baskonia, Nicolas Laprovittola ile sözleşme imzalamış..Her seferinde tam nokta atışı yapıyorlar...

http://www.sportando.com/en/europe/spain/223401/baskonia-signs-nicolas-laprovittola.html

Udoh'un sakatlığı sonrası Fenerbahçe-PAO maçını acayip merak ediyorum. Fenerbahçe'nin gücünün yarısı gitti belki de. Zaten menejerler de Udoh'un hakkını teslim etmişti ankette.

Ahmet Düverioğlu oynadığı kısa sürede çok iyi katkı veriyor. Bence bu sürpriz değil, onun oynatılmaması sürpriz. Geçen sene Efes'te de iyi işler yapmıştı.

Aynı durum Ege Arar için de geçerli. Bu çocuklar 3-5 dk oynayamayacak çocuklar değil. İki koç da hata yapıyor bence.

Gentile transferiyle PAO çıkışa geçer diyordum ama Gentile negatif etkilemiş takımı. Bu adamdan bir şey olmayacak galiba.

Bu takım daha kurulurken belliydi tahmin ediyorduk neler olucağını Aradorili Nolan Smithli sezona döndük yine aynı hataları tekrar tekrar yapmaktan ders almayan bir hocamız var kendisini benim kadar seven elbet vardır ama cidden çok severdim ama artık işler çok ama çok kötü oyuncu tercihleri kadro planlaması oyun içi planlar mola sorunu böyle devam ederse kednine de yazık eder bizede yazık eder en azından kötü son olmadan veda gerekiyor. En azından sene sonuna kadar Yagızer hocayla falan devam edilebilir.

Bu takımın sorunu savunma yapma diil arkadaşlar istese biraz olsun savunma yaptığında sizde görüyorsunuz yapabildiğimizi ama sorun başta Ergin Hoca'da çok hata yapıyor maça küsüyor oyuncular en ufak hatada oyundan alıp bişey demıyor kızıp anlatıcagına hiç konusmuyor mesela Fitipaldo 1-2 hatası olsun oyundan aldı ama Mıcov 35 dk süper ya çok yanlış yolda ilerliyor.

Önümüzdeki 8 maçtan kazanabileceğimiz tek maç olarak Maccabi maçını görüyorum ama onlar da bizim maça çıkışa geçebilme maçı olarak bakıyorlardır. Sonra sırasıyla Fenerbahçe, PAO, Barcelona, Kızılyıldız, Real Madrid, CSKA ve Olympiacos ile oynayacağız.

Fener ilk 12 dakika Lanford'ı kilitlendikten sonra Langford sazı eline aldı adeta. 5 dkda 12 PİR yaptı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Schilb müthiş bi no-look attı Diebler a , haftanın ilk 5 ine girebilir. Orlando Johnson''ın da fb karşısındaki 2 bloğu inanılmazdı.
Ekleme: Tyus yüzü dönük olarak Rudd'ı tokatladı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme: