Euroleague Fantasy Challenge 2010-2011

Kerem Tunçeri'den iki haftadır çok iyi puanlar alıyorum. Ama, Sinan Güler oynamadığı için doğru düzgün, o puanlar bir işe yaramıyor.

91,3'müş puanım nasıl 71,9 buldum anlamadım ama. :)

Semih sen daha avantajlısın benden şu anda ama farklı oyuncularımız varsa ne olacak bilinmez tabi.

Abi dedigin sey simdilik oyle gozukuyor yarinki oyunculardan cok ucuk seyler beklemiyorum acikcasi..Ilievski beni pisman edecek diye dusunuyorum bu hafta..

vay be ..
geçen hafta oynamayan oyuncular, (-) alan serseriler vardı takımımda ve 20 puan almıştım.. feyenoord'un psv'ye 10-0 yenilmesi gibiydi..
ondan sonra neşteri vurdum ve bu hafta daha ilk günün sonunda 112 puan olmuşum..
evet, oyunu ben kazanamam ama onurlu duruşumu da korumam lazım..
bu arada hala (-) çeken kendini bilmezlere sesleniyorum takımımdaki..
haftaya görüşürüz.. neşter hazır, bekliyorum..

Kerem Seçer' Alıntı:
D.Perkins
D.Washington (23,1)

F.San Emeterio (17,6)
V.Dasic (9,9)
C.Suarez
B.Bogdanovic

K.Pinkney
K.Lavrinovic (14,3)
D.Lavrinovic
S.Barac (26,4)

Beş oyuncudan 91,3 aldım. Yarın 100 almam lazım en az.

Dasic iyi oynuyordu ama hocası çok oynatmadı, inşallah sakatlanmamıştır.

Secer iyiymiş kadron, hayırlı olması dileğiyle :)

Lavrinovic batırdı abi, zararım büyük. En güvendiğim adamdı. Cibona'nın uzunları çok tecrübesizdi ama hiç kullanamadılar. 4,4 aldı.

Bogdanovic de sonlarda Ömer'in kitlemesine rağmen maçı 16 ranking ile bitirdi.

Messina ile Zdovc'un kulaklarını feci çınlattım bu akşam.

Pinkney sakat değilse nasıl almaz oyuna ya.

20 REYES, FELIPE:Lay Up (10 pt) 34-32
20 REYES, FELIPE:Off Rebound (3) -
20 TOMIC, ANTE:Missed Lay Up (5) -
20 TOMIC, ANTE:Off Rebound (5) -
20 TOMIC, ANTE:Missed Lay Up (4) -
20 TOMIC, ANTE:Off Rebound (4) -
20 TOMIC, ANTE:Missed Lay Up (3) -
20 TOMIC, ANTE:Off Rebound (3) -
20 TOMIC, ANTE:Missed Lay Up (2)

Olaya bakın hehe.

Hafta kötü bitti malesef. Pinkney sadece 1,1 aldı. Haftaya daha iyi değişiklikler yapmam lazım.

Ben de bu haftayı düşündüğümden çok daha az bir puanla bitirdim.
Ama herşeye rağmen övünmek gerekir ki 120 unspent kredim cepte olarak yanlış hesaplamıyorsam 140 gibi bir puanla haftayı bitirmek fena bir sonuç değil.

Maalesef fazla duygusallık mantığımın önüne geçti. Beni hayal kırıklığına uğratan Yugo lara selam olsun demek istiyorum... 200 beklentileriyle oluşturduğum kadromdan 130 la ayrılmak biraz moral bozucu oluyor.

NOT: 120 unspent kredi ile 200 bekleyen (ve üzülerek 140 la bitiren) başka babayiğit varsa ya şimdi konuşsun, ya da sonsuza dek sussun ;)

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
İlk haftamda tam bir hayal kırıklığı yaşadım,bir oyuncum oynamadı lakovic -1 getirdi.

Puanım:70.4

Ya beyler;

Nihayetinde hepimiz ligimizde rakibiz ama ben rakiplerimin de bu oyunu layıkıyla oynamasını tercih ediyorum, rekabet olmadan yalandan yere üst sıraları zorlamanın anlamı yok. Bayram' ın nezdinde bu hatayı yapan herkese de anlatmak istiyorum:

Şimdi almışsınız Barcelona' dan oyuna bench de başlayan Sloven Jaka Lakovic' i; tamam ben de severim Lakovic' i ama maalesef ki hatalı seçim. Ricky Rubio, Victor Sada ve Juan Carlos Navarro' nun olduğu bir takımda Jaka Lakovic' den ne medet umuyorsunuz? (Gianluca Basile sakat, o da gelecek daha) Lakovic Barca yerine misal Prokom' da, AJ Milano' da, Cholet' de olsa direk potansiyel ama maalesef ki şu aşamada hatalı seçim olmaktan öteye gidemiyor. Ha hiç mi puan getirmez, getirecektir tabi ki ama bilinmez belki de 5-6 haftada bir olur bu.

Neyse haydi rastgele :)

90 puanla bitti bu hafta..Rubio-Djedoviç ikisi toplam 1 puan ve patlama beklediğim kerem gönlümden istediğim puan gelmeyince gümledik bu haftada da..umutlar haftaya..

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":3jpr4yhq]İlk haftamda tam bir hayal kırıklığı yaşadım,bir oyuncum oynamadı lakovic -1 getirdi.

Puanım:70.4

Ya beyler;

Nihayetinde hepimiz ligimizde rakibiz ama ben rakiplerimin de bu oyunu layıkıyla oynamasını tercih ediyorum, rekabet olmadan yalandan yere üst sıraları zorlamanın anlamı yok. Bayram' ın nezdinde bu hatayı yapan herkese de anlatmak istiyorum:

Şimdi almışsınız Barcelona' dan oyuna bench de başlayan Sloven Jaka Lakovic' i; tamam ben de severim Lakovic' i ama maalesef ki hatalı seçim. Ricky Rubio, Victor Sada ve Juan Carlos Navarro' nun olduğu bir takımda Jaka Lakovic' den ne medet umuyorsunuz? (Gianluca Basile sakat, o da gelecek daha) Lakovic Barca yerine misal Prokom' da, AJ Milano' da, Cholet' de olsa direk potansiyel ama maalesef ki şu aşamada hatalı seçim olmaktan öteye gidemiyor. Ha hiç mi puan getirmez, getirecektir tabi ki ama bilinmez belki de 5-6 haftada bir olur bu.

Neyse haydi rastgele :)[/quote:3jpr4yhq]
Tavsiyelerini değerlendireceğim Arda abi,mesajı aldım,ilk hafta kadro kurmamıştım zaten,bu hafta rastgele aldım oyuncuları ama önümüzdeki hafta biraz araştırma yaparak değişiklikler yapacağım,en azından 100 puanı geçmem lazım önümüzdeki hafta.