Euroleague Fantasy Challenge 2010-2011

Şu anda geldim ve acil uyumam lazım ama ilk işim puanlara bakmak oldu.

D.Washington 17,6
O.Lafayette 0

Suarez 22,0
Langford 19,8
Dasic 18,7
San Emeterio 30,8

D.Lavrinovic 23,1
Jankunas 16,5
K.Lavrinovic 17,6
S.Barac 13,2

179,3 puan almışım. Hedefim 200'dü ama Barac ve Lafayette'ten istediğim puanları alamayınca burada kaldım.

Ne kadın basket maçını izleyebildim ne de bunları kontrol edebildim ama gece sanırım iyi geçmemiş benim için.

Ilk hafta sonuclarinin ardindan Turkiye'de 7,GsBasket.org grubunda 1.olmusum.

Ilk hafta evet guzel gecti ama cokta iddaali degilim acikcasi.

Güzel takım kurmuşsun Semih. Ben de dünyada 146.yım sen 100'e girmişsindir. 0 puan alan oyuncum olmasa daha iyi bir derece yapabilirdim muhtemelen. Şimdi haftaya yeni isimler bulmaya çalışacağım. Yine kadroyu kurduktan sonra yazarım buraya.

Kerem Seçer' Alıntı:
Güzel takım kurmuşsun Semih. Ben de dünyada 146.yım sen 100'e girmişsindir. 0 puan alan oyuncum olmasa daha iyi bir derece yapabilirdim muhtemelen. Şimdi haftaya yeni isimler bulmaya çalışacağım. Yine kadroyu kurduktan sonra yazarım buraya.

78.olmusum abi..

Beni de Lishchuk yakti aslinda.Ilievski'nun bu hafta fena puan getirmeyecegini hazirlik maclarindan ongormustum ama bildigimiz Ilievski istikrarli katki veremeyecek muhtemelen..Bi de haftaya Nathan Jawai'den iyi puan getirecegini dusunuyorum..

İlk haftayı kaçırdım malesef,şimdi oluşturdum kadromu.

Kullanıcı adım:Bajramovic

Kadrom Şu Şekilde.

Theo Papaloukas-Jaka Lakovic
Tarence Kinsey-Omer Onan-Vassilis Spanoulis-Sergi Vidal
Ioannis Bourousis-Kerem Gonlum-Ksistof Lavrinovic-Oleksiy Pecherov

şöyle en ucuzundan bir guard lazım ..boby brown dan kurtulmak gerek...bu hafta 25 sayı atmış polonya liginde ama -6 dan sonra artık tutamam takımda

Evet ilk hafta verdiğim avans ı kurtarmak için fazlasıyla ilginc bir kadro kurdum. Lige katılalım bakalım neler olacak ...

Evet ben de lige dahil oldum. Yukarıdaki mesajımda da yazdığım gibi bir hayli enteresan bir takım kurdum. Rezil de olabilirim vezir de ;)

NOT: Kerem Secer; tiyo ve yardım istersen msn den yaz :)

Arda abi MSN'e girmiyorum ama senle bi muhabbet edelim, yarın boşluk bulursam girmeye çalışacağım. :)

Msn e girmemek ne demek ya anlayamadım. Açarsın durur aşağıda en fazla.

Bilirsiniz kadromu açıklama prensibim yoktur ama genelde eski Yugoslav ekolünü severim ve bu defa da takımda eski Yugoslav oyuncular çoğunlukta ;)
Düşünün bakalım kimler olabilir :p

Arda abi açmamayı tercih ediyorum ya. :)

Bu arada EFC kadromu oluşturdum ama tek hakkım kaldı. Lafayette kalacak ya da 53 kredi altı bir oyuncu gelecek. Kararsızım.

Ucuz Veysel, bir hafta tökezlese haftaya kar getirir. Fiyat performansı en iyi adamdır belki de. Benim maddi durumum şu anda iyi, düşünmüyorum onu ama. :)

Vayyyy :) Benim 6 oyuncumun ismi -iç ile bitiyor :) Ya yine sakat verdik ama bu sefer en az katkı beklediğim adamdan.. Lesiç..

Bu hafta pek puan beklemiyom açıkcası içime sinmedi kadro +100 başarıdır :)

Ben her iki lige de tek takımla katıldım. Böylesi daha iyi ahh keşke şu oyuncum diğer takımımda olsaydı da şu kadar fazla puan alırdım falan filan dertlerim olmayacak.

Ayrıca Kerem; benim şu anda 120 unspent puanım cepte duruyor ;)
Biraz fazla mı sürprize oynadık göreceğiz artık ...

NOT : Bu arada EFC Turkiye Ligi' nin yorumları v.b. nerede yapılıyor Kerem?

Abi gerçekten ucuza çok iyi adamlar var. Çok güzel kadrolar yapılabilir çok az krediye. Bu sene çok sürpriz çıktı alttan, daha doğrusu bazıları da çok belliydi. Sadece guardlar çok sorunlu, oraya oyuncu bulmak zor gerçekten.

Abi onun konuşacak, muhabbet edilecek yeri yok sanırım, varsa da ben bilmiyorum. :)

Orada da birinciyim, arkamda maliano var. :)