Euroleague Fantasy Challenge 2012

Kullanıcı Adı&Takım Adı : AllSakar

Son dakikalara bıraktık biraz aceleye geldi. Gerçi bu tür oyunlarda pek iddaam yoktur, amaç tatlı rekabete renk katmak. Herkese bol şanslar..

Kullanıcı ve takım adı: Gala Suns

aslında ilk yaptığım takımla katıldıktan sonra bi takım daha yaptım ama onu lige sokmayı başaramadım yardım edecek bri olursa sevinirim:)

Herkese bol şans

Arkadaşlar bugün Euroleague sezonu başlıyor maçlar çarşamba perşembe diye düşünen varsa bugün Cska Zalgiris maçıyla Euroleague başladığından Fantasy lig kadrosunu bu haftalık son detaylarını akşam maç başlayana kadar yapabilirsiniz.Son defa bir kere bakmanızda fayda var sakat oyuncularınız varsa kadrodan çıkartsanız iyi olur...

takımımı kurdum demiştim ama bayağı bir değişiklil yaptım. son haline takımı getirdim. Furkan ı aldım takımıma.
shumpert e o kadar kolay şut attırmayacaklarını düşünüyorum...
forvet konusunda da 2 yumurtayı tek sepete koydum. aynı takımdan iki forvet oyuncusunu aldım. yapılacak bir hareket değil ama risk alıyorum...

Kahramanım benim :)
Krilenko, Teodosic ve Fernandez seni patlatmasın da eheh :)
Bu arada Zachar Pachutin yaşıyor mu hala ya :p

Yazmakta sakınca görmüyorum takımım isteyenler kopye cekebilir :)

157th Karşıyaka Karşıyaka Basketbol

Nick Calathes 47
Ender Arslan 38

Rudy Fernandez 63
Jamon Lucas 54
Martynas Pocius 47
Ömer Onan 42

Bourosis 74
Nenad Krstic 68
Pero Antic 44
Furkan Aldemir 22

Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D

Her hafta 3 oyuncu değişiklik hakkı var her oyuncunun.Haftaya elinde daha fazla para olsa,daha alternatifli seçenek imkanın olur tabii :)

bende bir takım kurdum ilk defa bakalım nasıl olacak. hadi hayırlısı :)

Huertas
Aleksey Shved

Emir Preldzic
Josh Shipp
Tal Burstein
Jiri Welsch

Furkan Aldemir
Nenad Krstic
Luksa Andric
Esteban Batista

Takımım tamamıyla YUGO ekolü oldu :)
Son dakika değişiklik yapmazsam enteresan bir kadro yapısına sahip olacagım.

Bo Mccalebb - Tutku
Kaukenas - Josh Shipp - Jamon Gordon - Emir Preldzic
David Blu - Kosta Perovic -Kostas Tsartsaris- Furkan Aldemir

son anda yaptığım değişikliklerden sonra bu hali aldı takım . Yorumları alıyım :)

Krstic son maçlarda sayı sıkıntısı çekiyordu.Ben Darjus Lavrinovic den geçen haftalardaki maçlardaki gibi 10 civari sayı atcagını dusunuyorum.Ty Lawsonda başka takımlarımda mevcut oda Zalgiriste sayı potansiyeli yüksek bir oyuncu..