Shved'i son anda kadromdan çıkartmıştım, çok üzdü
Teodosic ve Kirilenko kadromdaydı iyi getirisi oldu
Ender, Batum, Emir, Casey Jacobsen, Krunoslav Simon, Seraphin, Velickovic ve Furkan da diğer oyuncularım.
Shved'i son anda kadromdan çıkartmıştım, çok üzdü
Evet CSKA' dan Kirilenko, Teodosic ve Shved daha ilk haftadan insanları havaya soktu; bu üçlüye sahip takımlar 90 puanı cebine koydu ama bu oyunculara sahip takımlar da oyuna başlarken 200 kredisini bu isimlere harcadıkları için kalan 300 krediyi 7 oyuncuya dağıtmış oldular. Kısacası kredileri dahilinde kalan 7 oyuncudan nasıl verim alacaklarını görmek gerekecek.
Örneğin Önder kardeşimin oyuna 9 oyuncuyla başlamış olduğuna hepimiz canlı canlı şahit olduk.
Benim bu akşam oyuncum yoktu; zaten elimdeki oyunculardan da çok abartı performanslar beklemiyorum, ilk etapta oyuncuların değerleri oturana kadar takım kredisini yükseltmenin daha doğru olacağını düşünüyorum.
Krilenkomu? Teodosicmi? Olurmu lan onlar elde patlar, hakkaten patladılar ama nerede bilmem hahaha Sen daha çok beklersin, beni geçme şansın hiç yok bu sezon Bilende oynuyo bilmeyende..
senin kadrona olup bendede olan 6 oyuncu var umarım basarı olursun bogdan bagdonovic riskini almıısınama bu sene favorim batista ve batum
Velickovic ve Seraphin benim için tam bir bomba oyuncu profili. Her ikisinin de patlayacağı maçlar olacaktır ama bu maçları ne zaman görürüz muamma. Bakarsınız ilk haftadan görürüz ama bana pek olası gelmiyor.
Dün Krstic bana saç baş yoldurdu, zararım büyük. Tasarruf için Mejia ı aldım, adam dün oyuna girmedi yahu. Kötü başladık ilk haftaya