Euroleague Fantasy Challenge 2012

Teodosic ve Kirilenko kadromdaydı iyi getirisi oldu :)

Ender, Batum, Emir, Casey Jacobsen, Krunoslav Simon, Seraphin, Velickovic ve Furkan da diğer oyuncularım.

Velickovic ve Seraphin benim için tam bir bomba oyuncu profili. Her ikisinin de patlayacağı maçlar olacaktır ama bu maçları ne zaman görürüz muamma. Bakarsınız ilk haftadan görürüz ama bana pek olası gelmiyor.

Shved'i son anda kadromdan çıkartmıştım, çok üzdü :(

Shved' i çıkarmanda biraz da benim etkim oldu kusura bakma. Kazlauskas' ın kendisini 2 numarada kullanacağını düşünmemiştim açıkçası. Yoksa yeteneğinden hiç süphem yok ancak Teodosic' in varlığı beni düşündürüyordu ki Milos bu akşam 32 dakika sahada kaldı. Normal şartlarda Shved in 2 numarada aldığı süreyi Jamont Gordon' ın doldurmasını öngörmüştüm.

Evet CSKA' dan Kirilenko, Teodosic ve Shved daha ilk haftadan insanları havaya soktu; bu üçlüye sahip takımlar 90 puanı cebine koydu ama bu oyunculara sahip takımlar da oyuna başlarken 200 kredisini bu isimlere harcadıkları için kalan 300 krediyi 7 oyuncuya dağıtmış oldular. Kısacası kredileri dahilinde kalan 7 oyuncudan nasıl verim alacaklarını görmek gerekecek.

Örneğin Önder kardeşimin oyuna 9 oyuncuyla başlamış olduğuna hepimiz canlı canlı şahit olduk. :)

Benim bu akşam oyuncum yoktu; zaten elimdeki oyunculardan da çok abartı performanslar beklemiyorum, ilk etapta oyuncuların değerleri oturana kadar takım kredisini yükseltmenin daha doğru olacağını düşünüyorum.

Krilenkomu? Teodosicmi? Olurmu lan onlar elde patlar, hakkaten patladılar ama nerede bilmem hahaha :) Sen daha çok beklersin, beni geçme şansın hiç yok bu sezon :) :) Bilende oynuyo bilmeyende..

Darjus 9.9 puan Lawson 4 puan Collins 26 puan kazandırdı Lawson hariç iyi puan geldi Collinsten bu kadarını beklemiyordum...

Bu oyun baya bir iyi oldu yahu bu sezon.Baksanıza bu başlık diğer tüm başlıklardan fazla ilgi görüyor :) Bu arada Kirilenko'cu arkadaşlar,kendisinin her zaman böyle yüzdeli şut sokamayacağını aklına yerleştirse bence iyi ederler :)

Velickovic ve Seraphin benim için tam bir bomba oyuncu profili. Her ikisinin de patlayacağı maçlar olacaktır ama bu maçları ne zaman görürüz muamma. Bakarsınız ilk haftadan görürüz ama bana pek olası gelmiyor.

Velickovic biraz rastgele oldu son 31 kredim kalmıştı onu aldım ben de ama Seraphin'i Fener pota altı savunması kötü orda etkili olabilir diye almıştım bakalım yanıltmaz umarım. :)

ASLANIM KİRİLENKO ! :)

Burda önemli olan avarege score sanırsam ? Kirilenko'nun 40.7 mesela. Bütün oyuncuların Avarage'ları toplamı bizim haftalık puanımız oluyor herhalde ?

Dün Krstic bana saç baş yoldurdu, zararım büyük. Tasarruf için Mejia ı aldım, adam dün oyuna girmedi yahu. Kötü başladık ilk haftaya :)

İşte 9+1 ya da 8+2 nin en büyük problemi budur beyler.

Buradaki 9 ve 8 ler yüksek puanlı yıldız oyuncular, 1 ve 2 ler ise kredi yetmediği için rastgele almak zorunda kalınan oyuncular oluyor.
Bu şekilde oluşan kadrolarda 8 ya da 9 oyuncudan verim alınabiliyor; bu verim almayı umdugumuz yıldızlarından bir ya da birkaçı gününde değilse işte o zaman hüsran başlıyor ...

Kerem Krilenkoyu muhakkak aldı.
Teodosiç'i ise sonanda kadrodan çıkardı dengeli kadro kurmak için.
Krilenko iyi puan getirmiş gerçekten.

Dün akşam gerçekten Teodosiç'e tekrar hayran kaldım.

Ab-m7YsCQAAU-22.jpg

5 adam aynı senle :D

valla ilk kez oynayan biri olarak takım kurma aşaması tam bi ızdırap oldu diyebilirim benim için..oyunun mantığı ve püf noktalarını bilmediğim için epey zorlandım bu aşamada..mesela shved ve krilenko'yu son anda çıkardım takımdan!!!
ama sonuçta yaptık bi takım...çok içime sinmese de haftalar ilerledikçe daha iyi olur diye umuyorum...ilk hafta için alonzo gee,kylie hines ve oliver lafayatte'ten iyi puan bekliyorum...tabi bizim kazanmamız şartıyla :D